TAG HEUER

Siden 1860 har TAG Heuer sat sit præg på urverdenen med sit modige samt stilfulde look og en præcision i høj klasse.
Med over 150 års erfaring er schweiziske TAG Heuer blevet et verdensledende og anerkendt urmærke. TAG Heuer baner sin egen vej, går aldrig på kompromis, udvikler sig konstant og bukker ikke under for presset.

#DontCrackUnderPressure
TAG Heuer – Innovativ schweizisk kvalitet

TAG Heuer er et eksklusivt verdenskendt ur brand. Grundlæggeren Edouard Heuer opfandt i 1887 “the oscillating pinion”, som er det hjul, der får uret til at gå automatisk. Han tog patent for sin opfindelse, og det er den dag i dag stadig dette drejehjul, som TAG Heuer er kendt for. TAG Heuer er særligt dygtige til at promovere sig selv og har flere samarbejder med mange af de helt store stjerner i Hollywood.

Derfor skal du købe et TAG Heuer ur

TAG Heuer er innovative og udvikler hele tiden deres urværker samt designs. Hvis du søger et ur af højeste kvalitet og image, så er TAG Heuer det helt rigtige valg for dig. TAG Heuer er verdenskendt for deres sportsprægede ure – hvad end inspirationen kommer fra motorsporten eller dykkerverdenen eksempelvis.

Vores udvalg

Hos GoldenTime har vi et bredt udvalg af TAG Heuer ure til mænd og kvinder. Alle urene er præget af et eksklusivt design og er indbegrebet af høj schweizisk kvalitet. Udvalget er mest at sporty karakter, men TAG Heuer Link går mere i den klassiske retning. TAG Heuer Autavia serien er en vintage serie, som tager udgangspunkt i forhenværende designs, som får nyt liv. Af de mest populære serier kan nævnes TAG Heuer Aquaracer, TAG Heuer Formula 1 og TAG Heuer Carrera serien.

TAG Heuer Aquaracer

Serien Aquaracer er en kollektion af ure, som er designet til at klare de mest ekstreme forhold, som kan opstå når man sejler. Disse ure kan overleve at være i vand ned til en dybde på 300 meter. Så er du en mand eller kvinde, som elsker vand, kan du ikke gå forkert med et Aquaracer ur.

TAG Heuer Formula 1

Formula 1 serien er blevet inspireret af den ekstreme præsentation, som er et krav ved deltagelsen af formel 1. Urene er inspireret af de forhold, som kørerne til løbet skal kunne udholde, samt at de skal kunne holde en umådelig præcision.

TAG Heuer Carrera

I 1963 fremstillede man herreure i serien Carrera, som blev navngivet efter det legendariske racerløb Carrera Panamericana. Jack Heuer var designeren af denne serie, og han ønskede at designe et ur, som var stærkt nok til at kunne bruges i selv det mest intense racerløb. Denne serie ure er fortsat et af de mest populære af TAG Heuers kollektioner, og TAG Heuer arbejder fortsat på at designe ure til Carrera serien.

TAG Heuer Monaco

I 1969  designede TAG Heuer deres første firkantede, vandafvisende herreur. Dette blev begyndelsen på det ikoniske Monaco herreur. Kun et år efter at uret blev fremstillet, kunne man se det firkantede ur båret af Steve McQueen under Le Mans. Siden da er Monaco herreuret blevet verdenskendt, som et symbol for mod.

Dansk autoriseret forhandler

TAG Heuer er et eksklusivt brand som udvælger deres forhandlere med omhu. Derfor er vi hos GoldenTime stolte af at være en af de få autoriserede TAG Heuer forhandlere i Danmark. Uanset om du leder efter et herreur eller dameur så finder du et stort udvalg hos os.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores sortiment, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste TAG Heuer køb i dag.