Gratis fragt
levering 2–4 dage
gratis indpakning
Personlig levering*
Priser
1 stk
Log ind

Tag Heuer ure

Tag Heuer ure er, med deres luksuriøse sportsure, i en klasse for sig. Tag Heuer kombinerer manuelt håndværk og det nyeste teknologi for at fremstille et ur i høj kvalitet. Se hele Tag Heuers sortiment af dame- og herreure her.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Læs mere om Tag Heuer

Tag Heuer blev grundlagt i 1860 af den dengang kun 20 årige Edouard Heuer fra Schweiz. Siden har succesen taget fart og i dag lever virksomheden efter ideen at tidtagning er en kunstform. Tag Heuers ure garanterer præcision og eksellent håndværk, hvilket de beviser ved at flere af deres ure har vundet det prestigefyldte certifikat “Official Swiss Chronometer Control”. Det er deres automatiske chronografiske ure, som modtager den største ros og Tag Heuer har også designet det officielle tidtagnings ur under det verdenskendte racerløb Monaco Grand Prix.

Designmæssigt modtager Tag Heuer også meget ros. De evner at kombinere de lækreste materialer i et luksuriøst og funktionelt design. Du kan eksempelvis få et Tag Heuer ur i blødt kalveskind eller krokodilleskind kombineret med guld eller stål. Uanset hvilket type ur, du ønsker, så kan du ikke gå forkert med et ur fra Tag Heuer, som leverer et ur i verdensklasse.