TAG HEUER

Siden 1860 har TAG Heuer sat sit præg på urverdenen med sit modige samt stilfulde look og en præcision i høj klasse.
Med over 150 års erfaring er schweiziske TAG Heuer blevet et verdensledende og anerkendt urmærke. TAG Heuer baner sin egen vej, går aldrig på kompromis, udvikler sig konstant og bukker ikke under for presset.

#DontCrackUnderPressure
TAG Heuer – Innovativ schweizisk kvalitet

TAG Heuer er et eksklusivt verdenskendt ur brand. Grundlæggeren Edouard Heuer opfandt i 1887 “the oscillating pinion”, som er det hjul, der får uret til at gå automatisk. Han tog patent for sin opfindelse, og det er den dag i dag stadig dette drejehjul, som TAG Heuer er kendt for. TAG Heuer er særligt dygtige til at promovere sig selv og har flere samarbejder med mange af de helt store stjerner i Hollywood.

Derfor skal du købe et TAG Heuer ur

TAG Heuer er innovative og udvikler hele tiden deres urværker samt designs. Hvis du søger et ur af højeste kvalitet og image, så er TAG Heuer det helt rigtige valg for dig. TAG Heuer er verdenskendt for deres sportsprægede ure – hvad end inspirationen kommer fra motorsporten eller dykkerverdenen eksempelvis.

Vores udvalg

Hos GoldenTime har vi et bredt udvalg af TAG Heuer ure til mænd og kvinder. Alle urene er præget af et eksklusivt design og er indbegrebet af høj schweizisk kvalitet. Udvalget er mest at sporty karakter, men TAG Heuer Link går mere i den klassiske retning. TAG Heuer Autavia serien er en vintage serie, som tager udgangspunkt i forhenværende designs, som får nyt liv. Af de mest populære serier kan nævnes TAG Heuer Aquaracer, TAG Heuer Formula 1 og TAG Heuer Carrera serien.

TAG Heuer Aquaracer

Serien Aquaracer er en kollektion af ure, som er designet til at klare de mest ekstreme forhold, som kan opstå når man sejler. Disse ure kan overleve at være i vand ned til en dybde på 300 meter. Så er du en mand eller kvinde, som elsker vand, kan du ikke gå forkert med et Aquaracer ur.

TAG Heuer Formula 1

Formula 1 serien er blevet inspireret af den ekstreme præsentation, som er et krav ved deltagelsen af formel 1. Urene er inspireret af de forhold, som kørerne til løbet skal kunne udholde, samt at de skal kunne holde en umådelig præcision.

TAG Heuer Carrera

I 1963 fremstillede man herreure i serien Carrera, som blev navngivet efter det legendariske racerløb Carrera Panamericana. Jack Heuer var designeren af denne serie, og han ønskede at designe et ur, som var stærkt nok til at kunne bruges i selv det mest intense racerløb. Denne serie ure er fortsat et af de mest populære af TAG Heuers kollektioner, og TAG Heuer arbejder fortsat på at designe ure til Carrera serien.

TAG Heuer Monaco

I 1969  designede TAG Heuer deres første firkantede, vandafvisende herreur. Dette blev begyndelsen på det ikoniske Monaco herreur. Kun et år efter at uret blev fremstillet, kunne man se det firkantede ur båret af Steve McQueen under Le Mans. Siden da er Monaco herreuret blevet verdenskendt, som et symbol for mod.

Dansk autoriseret forhandler

TAG Heuer er et eksklusivt brand som udvælger deres forhandlere med omhu. Derfor er vi hos GoldenTime stolte af at være en af de få autoriserede TAG Heuer forhandlere i Danmark. Uanset om du leder efter et herreur eller dameur så finder du et stort udvalg hos os.

Kort om Tag Heuer

Er der forskel på Tag Heuer urene?
Der er en forskel på, hvilke funktioner de forskellige modeller indeholder. Derudover er der også en stor forskel på priserne samt designet af modellerne. Nogle af urene er designet med dyrere materialer, som medfører den højere pris. Der findes derfor et Tag Heuer ur til enhver smag, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Hvad gør et Tag Heuer ur unikt?
Tag Heuer er et eksklusivt brand, som formår at producere ure i top kvalitet og i et eksklusivt design. Tag Heuer er indbegrebet af klassisk design, præcision og ikke mindst fart. Med det brede sortiment hos Goldentime er du garanteret at finde et ur, som falder i din smag og som kan sætte et præg på din stil.

Hvilket Tag Heuer ur skal jeg vælge?
Inden købet af et Tag Heuer ur, kan det være en god idé at tænke over, hvordan du har tænkt dig at bruge uret. Skal det have nogle specielle funktioner? Det kan også være relevant at tænke over, hvordan uret skal se ud. Skal det skille sig ud fra mængden og være firkantet eller skal det være det klassiske runde look?

Hvor kan jeg købe Tag Heuer ure?
Du finder et stort udvalg af Tag Heuers kvalitetsure til både mænd og kvinder hos Goldentime. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Inden du foretager købet af et Tag Heuer ur, kan det være relevant at overveje, hvilket design og hvilke funktioner uret skal have, så du finder et, som passer præcis til din stil.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores sortiment, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste TAG Heuer køb i dag.