TAG HEUER ure

TAG HEUER ure er, med deres luksuriøse sportsure, i en klasse for sig. TAG HEUER kombinerer manuelt håndværk og det nyeste teknologi for at fremstille et ur i høj kvalitet, og har i løbet af de sidste mange årtier siddet med helt i toppen, når det kommer til både kvalitet og design. Hos TAG HEUER bruger man meget tid på, hele tiden at forbedre de materialer man bruger i produktionen af urene, og du får derfor med et TAG HEUER ur, noget af det absolut bedste på markedet. Deres læderramme laves af naturtro materialer, og deres diamanter er nøje udvalgt, således du er sikret den perfekte finish i dit ur. De har i løbet ad de sidste mange år høstet et hav af anerkendelse og priser, og når man kigger på dette udvalg forstår man hvorfor. Se vores udvalg her!

Læs mere om TAG HEUER:

TAG HEUER blev grundlagt i 1860 af den dengang kun 20 årige Edouard Heuer fra Schweiz. Siden har succesen taget fart og i dag levere virksomheden efter ideen at tidtagning er en kunstform. TAG HEUERs ure garanterer præcision og eksellent håndværk, hvilket de beviser ved at flere af deres ure har vundet det prestigefyldte certifikat “Official Swiss Chronometer Control”. Det er deres automatiske chronografiske ure, som modtager den største ros og TAG HEUER har også designet det officielle tidtagnings ur under det verdenskendte racerløb Monaco Grand Prix. Derudover følger en lang række højtprofilerede racerløb og sportsevents, der alle sætter stor dyd i at kunne vise deres samarbejde med TAG HEUER frem.

Designmæssigt modtager TAG HEUER også meget ros. De evner at kombinere de lækreste materialer i et luksuriøst og funktionelt design. Du kan eksempelvis få et TAG HEUER ur i blødt kalveskind eller krokodilleskind kombineret med guld eller stål. Uanset hvilket type ur, du ønsker, så kan du ikke gå forkert med et ur fra TAG HEUER, som leverer et ur i verdensklasse. Alt dette gøres samtidig under de bedste forhold, hvilket er bevist gennem deres medlemskab i RJC (Responsible Jewellery Council). Her hos os er vi meget opsatte på, at hjælpe vores kunder til at få den bedst mulige oplevelse ud af sit ur. Derfor skal du endelig ikke tøve med at tage fat i vores eksperter, der altid sidder klar til at guide dig mod det helt rigtige køb, af dit næste TAG HEUER ur.