Titanium ur

Et ur i titanium har mange fordele, blandt andet er det både lettere og stærkere end stål. Hos Goldentime har vi et stort udvalg af ure i titanium til herrer, og du kan derfor få et ur både i rent titanium, men også i gulddouble og bicolor. Titanium er et let metal, som gør, at det er langt mere behageligt at bære på armen end det lidt mere tunge ur i stål. Men du får stadig det samme eksklusive look, som fuldender ethvert outfit. Med et ur i titanium får du ikke kun et lettere ur, du får også et ur, der har en langt bedre holdbarhed, end et ur i fx stål har.
Uanset hvilken stil du er ude efter, kan du her på siden finde et ur i titanium til herrer, der passer til lige netop din stil. Shop titaniumsure til herrer online lige her og find et flot ur til dig selv eller til en, du holder af.

Titanium ure er mere allergivenlige

Ikke nok med at et titaniumsur er både lettere og mere holdbart end et ur i fx stål, så er det også mere allergivenligt. Hvis du har tendens til nikkelallergi, kan et ur i titanium derfor være det bedste valg for dig.

Hvilket titanium ur?


Vores udvalg af titanium ure spænder bredt og du kan få mange forskellige slags titanium ure. Vi har både ure med lænke eller læderrem. Du finder også ure i mange prisklasser, så du kan finde et ur, der passer til lige netop dit budget.
Har du brug for hjælp til, at vælge hvilket titanium ur du skal købe, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som står klar med hjælp til enhver tid.