Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Titanium ure - Et stærkt og let ur


Hos GoldenTime har vi et stort udvalg af titanium ure til herrer. Du kan derfor få et ur både i rent titanium, men også i gulddouble og bicolor. Titanium er et let metal, som gør, at det er langt mere behageligt at bære på armen end det lidt mere tunge ur i stål. Men du får stadig det samme eksklusive look, som fuldender ethvert outfit. Med et titanium ur får du ikke kun et lettere ur, du får også et ur, der har en langt bedre holdbarhed, end et ur i stål. Uanset hvilken stil du er ude efter, kan du her på siden finde et stort udvalg af titanium ure til herrer, der passer til lige netop din stil.

Vores udvalg af titanium ure til herre


Her på siden ser du vores udvalg af titanium ure, som spænder bredt med mange modeller, udtryk, størrelser og urskive farver. Du kan få mange forskellige slags titanium ure med fx lænke eller læderrem, og finde både Garmin og Citizen ure i titanium. Du finder også titanium ure i mange prisklasser, så du kan finde et ur, der passer til lige netop dit budget.

Derfor skal du vælge et titanium ur


Der er flere gode grunde til at vælge et klassisk herreur i titanium. Titanium ure er mere allergivenlige, så hvis du har tendens til nikkelallergi, kan et ur i titanium derfor være det bedste valg for dig. Ikke nok med det, er et titaniums ur både lettere og mere holdbart.

Kort om titanium ureHvad farve er titanium?
Titanium har en unik og rå farve, der egner sig enormt godt til ure. Farven kan nemt skelnes fra ure i stål, hvor de ofte vil have en mere gråtone. Titanium ure, der er blevet poleret kan dog godt ligne ure i rustfrit stål farvemæssigt. Titanium ure kan både fås med en blank eller rå børstet overflade, og det er derfor nemt at finde et look, der matcher din personlige smag.


Er titanium et metal?
Ja, titanium er et let gråt metal, der samtidig har en høj slidstryke. Derfor er titanium også et materiale, der er særligt velegnet til ure. Sammenlignet med stål ure er det både lettere og stærkere og den lette vægt gør at du med et titanium ur, får et enormt behageligt ur, der ikke føles tungt på håndledet. Titanium er lettere end stål, men tungere end aluminium.


Hvor stærkt er titanium?
Titanium er et meget stærkt materiale og er faktisk dobbelt så stærkt som aluminium. Det betyder at ure fremstillet i titanium har en enormt stor slidstyrke og du kan derfor have dit ur i mange år.


Er der nikkel i titanium?
Ja, der er nikkel i titanium og der er faktisk den samme mængde i som ved rustfrit stål. Forskellen er dog at titanium binder nikkel til sig og det gør stål ikke. Titanium er altså ikke nikkelfrit, men hvis du har problemer med nikkel, er titanium fantastisk og du kan gå med uret som om det var nikkelfrit. Det er det mest allergivenlige materiale til ure.


Er Titanium ure gode?
Titianium ure er rigtig gode ure og rummer enormt mange fordele, der helt sikkert er værd at tage med, hvis du er på udkig efter et nyt ur. Titanium ure er både stærkere og lettere end stål også er det også det mest allergivenlige materiale til ure, da det binder nikkel til sig, og derfor er ligeså godt som et nikkelfrit materiale.

Spørg os endelig!


Har du brug for hjælp til, at vælge hvilket titanium ur til herre du skal købe, er du meget velkommen til at kontakte vores eksperter, som altid er klar til at hjælpe dig.