Titanium ure - Et stærkt og let ur


Hos GoldenTime har vi et stort udvalg af titanium ure til herrer. Du kan derfor få et ur både i rent titanium, men også i gulddouble og bicolor. Titanium er et let metal, som gør, at det er langt mere behageligt at bære på armen end det lidt mere tunge ur i stål. Men du får stadig det samme eksklusive look, som fuldender ethvert outfit. Med et titanium ur får du ikke kun et lettere ur, du får også et ur, der har en langt bedre holdbarhed, end et ur i stål. Uanset hvilken stil du er ude efter, kan du her på siden finde et stort udvalg af titanium ure til herrer, der passer til lige netop din stil.

Vores udvalg af titanium ure til herre


Her på siden ser du vores udvalg af titanium ure, som spænder bredt med mange modeller, udtryk, størrelser og urskive farver. Du kan få mange forskellige slags titanium ure med fx lænke eller læderrem, og finde både Certina, Garmin og Citizen ure i titanium. Du finder også titanium ure i mange prisklasser, så du kan finde et ur, der passer til lige netop dit budget.

Derfor skal du vælge et titanium ur


Der er flere gode grunde til at vælge et klassisk herreur i titanium. Titanium ure er mere allergivenlige, så hvis du har tendens til nikkelallergi, kan et ur i titanium derfor være det bedste valg for dig. Ikke nok med det, er et titaniums ur både lettere og mere holdbart.

Spørg os endelig!


Har du brug for hjælp til, at vælge hvilket titanium ur til herre du skal købe, er du meget velkommen til at kontakte vores eksperter, som altid er klar til at hjælpe dig.