Gratis fragt
levering 2–4 dage
gratis indpakning
Størrelse
4 stk
7 stk
2 stk
2 stk
Materiale
262 stk
290 stk
5 stk
Størrelse - armbånd
40 stk
36 stk
48 stk
4 stk
2 stk
2 stk
2 stk
Priser
114 stk
219 stk
137 stk
36 stk
29 stk
Log ind

Julie Sandlau smykker

Julie Sandlau smykker er moderne, nærværende og en luksuriøs linje af glamourøse smykker, som følger et særpræg i tendenserne i en gennemtænkt og raffineret form. Udtrykket i Julie Sandlau smykker er sofistikeret og elegant med en linjer der trækkes tilbage til fordomstids storhed og unikke skønhed. Tanken bag Julie Sandlaus smykker er at skabe smykkekollektioner der er moderne og luksuriøse. Smykkerne udstråler feminin, vintage skønhed, i simple og elegante designs. Julie Sandlau lancerer 4 smykke kollektioner årligt: Forår/sommer, højsommer, efterår/vinter og til jul. På denne måde er Julie Sandlau altid med på de seneste trends og tendenser. Her på siden kan du se alle nyheder fra Julie Sandlau.

Forrige side123456Næste side
Forrige side123456Næste side

Mere om Julie Sandlau

Julie Sandlau har hele vejen igennem sin, efterhånden omfattende, produktion haft et stærkt fokus på kvalitet og at forene unikke og elegante materialer i stilfulde kreationer. Julie Sandlau forstår, om nogen, at skabe en balance i sine designs og hendes smykker står, én for én som et vidensbyrd og dansk smykkefremstilling når det er allerbedst.

Julie Sandlaus succes i udlandet


Det er ikke kun i den danske andedam at Julie Sandlau har slået sit navn fast som én af landets mest raffinerede smykkefremstillere. Også i udlandet har man fået øjnene op for Julie Sandlaus kunnen og her tæller kundelisten store stjerner som Gwyneth Paltrow, Keira Knightley og også den danske top model Helene Christensen. Så der er i sandhed stort interesse for de skønne smykker, som hver især rummer en unik balance mellem ædelsten, guld og et uforligneligt håndværk og en faglig indsigt som er få forundt.

Julie Sandlau er uden tvivl én af landets bedste smykkedesignere.