Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%


JULIE SANDLAUJulie Sandlau – Dansk design i topklasse


Tanken bag Julie Sandlaus smykker er at skabe smykkekollektioner der er moderne og luksuriøse. Smykkerne udstråler feminin, vintage skønhed, i simple og elegante designs som bl.a. ses i de smukke øreringe, som hun er særligt kendt for. Julie Sandlau lancerer 4 smykke kollektioner årligt: Forår/sommer, højsommer, efterår/vinter og til jul. På denne måde er Julie Sandlau altid med på de seneste trends og tendenser. Julie Sandlau smykker er moderne, nærværende og en luksuriøs linje af glamourøse smykker, som følger et særpræg i tendenserne i en gennemtænkt og raffineret form. Udtrykket i Julie Sandlau smykker er sofistikeret og elegant med en linjer der trækkes tilbage til fordomstids storhed og unikke skønhed.

Derfor skal du vælge Julie Sandlau smykker


Søger du et unikt smykke i stilfuldt design uden at gå på kompromis med materialer og kvalitet? Så er det Julie Sandlau smykker du skal kigge efter. Julie Sandlau har hele vejen igennem sin, efterhånden omfattende, produktion haft et stærkt fokus på kvalitet og at forene unikke og elegante materialer i stilfulde kreationer. Julie Sandlau forstår, om nogen, at skabe en balance i sine designs og hendes smykker står, én for én som et vidensbyrd og dansk smykkefremstilling når det er allerbedst.

Vores udvalg af Julie Sandlau smykker


Vi har Julie Sandlau smykker til enhver smag. Classic serien er Julie Sandlaus signatur serie. Serien er inspireret af Livets Træ, som gør sig til udtryk i de enkelte designs. En klassiker i smykkeskrinet. Den berømte Prime serie fra Julie Sandlau bør også være en del af dit private smykkesortiment. En farverig og stilren serie, som du kan udbygge med både øreringe, armbånd og vedhæng – i forskellige farver og forskellige størrelser.

Julie Sandlau øreringe


Her på siden finder du hele vores store udvalg af øreringe fra Julie Sandlau. Sortimentet byder på mange smukke Julie Sandlau øreringe i både guld og sølv, og med og uden vedhæng. Øreringe fra Julie Sandlau fås i mange variationer og fra forskellige serier som fx den populære “Prime” serie. I sortimentet finder du også Julie Sandlau ørestikker med den lille lås på bagsiden. Drøm dig væk i de smukke øreringe og vælg dem du bedst kan lide. Udvalget af Julie Sandlau øreringe finder du her.

Julie Sandlau ringe


I vores sortiment af smykker fra Julie Sandlau finder du naturligvis også et fantastisk udvalg af Julie Sandlau ringe. Ringene findes i både guld og sølv og i flotte designs som passer til enhver kvinde. Udvalget af Julie Sandlau ringe er stort og du finder både tynde og enkelte ringe, men også større ringe med diverse udsmykninger. Udvalget af Julie Sandlau ringe kan du se lige her.

Julie Sandlau armbånd


Smukke armbånd kan fuldende ethvert outfit, og med de skønne armbånd fra Julie Sandlau bliver det aldrig et problem at finde et smukt armbånd. I sortimentet finder du nemlig Julie Sandlau armbånd i både guld og sølv, med og uden sten, men også armbånd af nylonsnor. Se alle de smukke Julie Sandlau armbånd her.

Danmarks største Julie Sandlau forhandler - altid skarpe priser


Hvis du søger et Julie Sandlau smykke, så er du ikke gået forkert. Vi er nemlig Danmarks største forhandler af Julie Sandlau smykker online. Vi er først med nyhederne og sørger altid for at du kan sikre dig virkelig konkurrencedygtige priser hos os. Her kan du altid finde et godt Julie Sandlau tilbud, hvad end smykkerne er på udsalg eller ej.

Spørg endelig!


Har du spørgsmål til mærket Julie Sandlau eller smykkerne, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Julie Sandlau køb i dag.