Julie Sandlau – Dansk design i topklasse

Tanken bag Julie Sandlaus smykker er at skabe smykkekollektioner der er moderne og luksuriøse. Smykkerne udstråler feminin, vintage skønhed, i simple og elegante designs som bl.a. ses i de smukke øreringe, som hun er særligt kendt for. Julie Sandlau lancerer 4 smykke kollektioner årligt: Forår/sommer, højsommer, efterår/vinter og til jul. På denne måde er Julie Sandlau altid med på de seneste trends og tendenser. Julie Sandlau smykker er moderne, nærværende og en luksuriøs linje af glamourøse smykker, som følger et særpræg i tendenserne i en gennemtænkt og raffineret form. Udtrykket i Julie Sandlau smykker er sofistikeret og elegant med en linjer der trækkes tilbage til fordomstids storhed og unikke skønhed.

Derfor skal du vælge Julie Sandlau smykker

Søger du et unikt smykke i stilfuldt design uden at gå på kompromis med materialer og kvalitet? Så er det Julie Sandlau smykker du skal kigge efter. Julie Sandlau har hele vejen igennem sin, efterhånden omfattende, produktion haft et stærkt fokus på kvalitet og at forene unikke og elegante materialer i stilfulde kreationer. Julie Sandlau forstår, om nogen, at skabe en balance i sine designs og hendes smykker står, én for én som et vidensbyrd og dansk smykkefremstilling når det er allerbedst.

Vores udvalg

Vi har Julie Sandlau smykker til enhver smag. Classic serien er Julie Sandlaus signatur serie. Serien er inspireret af Livets Træ, som gør sig til udtryk i de enkelte designs. En klassiker i smykkeskrinet. Den berømte Prime serie fra Julie Sandlau bør også være en del af dit private smykkesortiment. En farverig og stilren serie, som du kan udbygge med både øreringe, armbånd og vedhæng – i forskellige farver og forskellige størrelser.

Danmarks største Julie Sandlau forhandler - altid skarpe priser

Hvis du søger et Julie Sandlau smykke, så er du ikke gået forkert. Vi er nemlig Danmarks største forhandler af Julie Sandlau smykker online. Vi er først med nyhederne og sørger altid for at du kan sikre dig virkelig konkurrencedygtige priser hos os.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores smykker, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Julie Sandlau køb i dag.