Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%


MONT BLANCMont Blanc - Kvalitet for pengene og mere end 100  års erfaring

Mont Blanc blev udviklet i Hamborg i 1906 af pionerene Wilhem Dziambor, Christian Lausen og Claus Johannes Voss. Da Mont Blanc ønskede at fremstille den bedste fyldepen, verden endnu havde set og siden de var så sikre på succes, omtalte de Mont Blancs håndværk som “producenter af højkvalitets guld og fyldepenne”. Denne udtalelse understøttes samtidigt af Mont Blancs karakteristiske logo, toppen af bjerget Mont Blanc, det højeste punkt i Europa. Mont Blanc symboliserer således den højeste kvalitet og fineste europæiske håndværk. Stjernen på toppen af pennen, viser den snedækkede tinde på bjerget Mont Blanc. I 1924 udvikler Mont Blanc, deres stadig mest populære fyldepen, Meisterstück 149, som dengang, inden for skrivekulturen, blev det ultimative symbol for et perfekt, tidløst design.

Derfor skal du vælge en Mont Blanc fyldepen

Hvis du ønsker en luksuriøs skriveoplevelse, så bør du kigge efter en Mont Blanc fyldepen. Mont Blanc går ikke på kompromis med kvalitet, materialer og design, hvilket giver dig den ultimative fyldepen. Er du ikke til fyldepen, så har Mont Blanc også et stort sortiment af eksklusive skriveredskaber som kuglepenne og pencils. Det er ikke unormalt at have flere typer penne – en fyldepen til underskrifter og en kuglepen til større skriveopgaver.

Derfor skal du vælge Mont Blanc lædervarer

Mont Blanc eksperimenterer hele tiden med forskellige lædertyper og designs, for at følge tendenserne og for altid at opretholde den enestående kvalitet. Hvis du ønsker at fuldende det eksklusive businesslook, så er Mont Blanc lædervarer det rigtige valg. Sortimentet spænder over bælter, punge, tasker, pen etuier mm.

Vores udvalg

Vi har Mont Blanc penne , lædervarer og ure til enhver smag.
Find den rigtige Mont Blanc pen til både ham og hende. De klassiske designs fra Mont Blanc Meisterstück serien henvender sig til både mænd og kvinder. Hvis du søger en eksklusiv kuglepen, men som ikke behøver at koste en formue, så er PIX serien det rette valg. StarWalker er en af de mere anerkendte serier fra Mont Blanc og adskiller sig ved at have det flyvende Mont Blanc emblem i toppen af hætten. Helt særligt for Mont Blanc skriveredskaber er også Great Character serien , hvor designs hylder indflydelsesrige personligheder, som har sat deres aftryk på vores historie. Hvis din pen løber tør for blæk, så har vi også Mont Blanc pen refill dertil, så du kan få liv i pennen igen.

Vi har også et stort udvalg af Mont Blanc lædervarer online. Vi har Mont Blanc pen holder i form af pen etui til at beskytte din pen eller penne, når du medbringer den i din taske – eksklusive læderetuier som har plads til 1-3 penne. Vores sortiment rummer også Mont Blanc kortholdere og punge med mange forskellige variationer og egenskaber samt designs, der appellerer til enhver smag. Er du på udkig efter en eksklusiv gave til manden der har alt? Så har vi også Mont Blanc nøgleringe til mænd og manchetknapper, som kan være med til at fuldende det stilfulde look.

Mont Blanc er lig med kvalitet. De er anerkendt for at producere stilfulde skriveredskaber af høj kvalitet, men man må ikke tage fejl af deres håndværk i andre sammenhænge. GoldenTime har et stort udvalg af Mont Blanc ure. Med et Mont Blanc ur får du et ur for livet. Hvis du ønsker at stilen skal være stilfuld og enkel, så er Mont Blanc Heritage serien det rigtige valg.

Autoriseret forhandler af Mont Blanc fyldepenne etc.

Mont Blanc er et eksklusivt brand som udvælger deres forhandlere med omhu. Derfor er vi hos GoldenTime stolte af at være en af de få autoriserede Mont Blanc forhandlere i Danmark. Uanset om du leder efter et ur eller en fyldepen så finder du et stort udvalg hos os.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores sortiment, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Mont Blanc køb i dag.