Herreure – Tidens største trend


Ure til mænd har de sidste mange år været en stor hobby for mange, men efterhånden som teknologien begyndte at udvikle sig hurtigt, smartphones og pc'er kom til, blev uret mere og mere overflødigt. I en periode betød det at ure til mænd ikke længere var specielt efterspurgt, i hvert fald ikke de klassiske armbåndsure, mens digitale ure i en kort tid begyndte at støde frem på markedet. I løbet af de sidste 3-4 år er denne trend dog vendt om, og det er blevet højt eftertragtet hos mange mænd, at have et lækkert klassisk armbåndsur. Netop derfor er vores udvalg af herre ure designet specifikt efter tidens trends, og du finder et hav af forskellige designs og varianter, alt sammen fra mærker af højeste kvalitet.

Vores udvalg af herreure


Vi har sammensat vores store udvalg af ure til mænd ud fra en filosofi om, at vi udelukkende vil præsentere dig og vores andre kunder for et spændende udvalg, som vi som fagfolk kan stå inde for. Kvaliteten af vores herreurs-udvalg er derfor afgørende. Vi har både dyre ure til mænd men samtidig også billige kvalitetsure, så du kan finde billige ure til mænd. Samtidigt vil vi gerne præsentere dig for et bredt udsnit af markedet. Derfor bruger vi meget tid på at finde nye og spændende leverandører uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten. Hos GoldenTime finder du både dyre og billige herreure med lænke og herreure med læderrem så vi kan sikre os at du som kunde, kan finde lige præcis dit ur.

Urmærker til mænd - Vi forhandler de kendte brands


Enhver mand, som gerne vil have en fuldendt stil, har brug for et lækkert ur. Derfor har vi et stort udvalg af ure til mænd med enhver smag. Vores udvalg spænder over flere prisklasser og mange forskellige urmærker til mænd. Hvis du søger et eksklusivt herreur i højeste klasse, så er TAG Heuer ure et perfekt valg. Er du til et klassisk dansk design, så er Georg Jensen ure og Ole Mathiesen ure et par eksklusive valgmuligheder.

Snakker man schweizisk kvalitet til en overkommelig pris, så bliver Tissot ure og Certina ure ofte nævnt i den sammenhæng. Hos GoldenTime finder du også brands, som udmærker sig ved deres trendsættende designs. Her kan bl.a. nævnes Tommy Hilfiger ure, Festina ure og Daniel Wellington ure.
Hvis du søger designerure til mænd hvor pris og kvalitet skal hænge sammen, så er Seiko ure et udmærket valg. Sidst men ikke mindst har vi også et større udvalg af SmartWatches, hvor Garmin ure er den populære i klassen. Alle disse fantastiske brands har et stort udvalg af populære ure til mænd.

Sølv og guldure til mænd


Når det kommer til udseendet på et herreur har vi mange forskellige looks at vælge i mellem. Blandt vores mange populære ure til mænd findes både sølv ure til mænd som oftest er lavet i titanium eller stål, men også herreure i guld. Er du typen der ikke helt kan vælge mellem guld eller sølv, har vi også fantastiske herreure i bicolor så du kan få begge dele.
Du finder vores store udvalg af herreure i bicolor  her , men er du mere til et herreur i guld kan du se alle vores ure i gulddouble her.

Dansk autoriseret forhandler


Vi er stolte af at være autoriseret forhandler af alle vores urmærker. Dette betyder noget for din garanti på urene – du er sikret originale varer og skulle der opstå et problem med dit ur (købt hos os), så er der landsdækkende garanti herpå. Vi har efterhånden en del års erfaring samt er trænede indenfor vores felt, så vi tøver ikke med at kalde os selv for eksperter.

Spørg endelig!


Hvis du er i tvivl om hvilket herreur der passer bedst til dig, eller den person du har tiltænkt uret, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her får du kyndig rådgivning om såvel mærker, som pasform så du kan finde det helt rette ur til mænd.