Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Herreure – Tidens største trend

Ure til mænd har de sidste mange år været en stor hobby for mange, men efterhånden som teknologien begyndte at udvikle sig hurtigt, smartphones og pc'er kom til, blev uret mere og mere overflødigt. I en periode betød det at ure til mænd ikke længere var specielt efterspurgt, i hvert fald ikke de klassiske armbåndsure, mens digitale ure i en kort tid begyndte at støde frem på markedet. I løbet af de sidste 3-4 år er denne trend dog vendt om, og det er blevet eftertragtet hos mange mænd, at bære lækre klassiske armbåndsure som smykker. Netop derfor er vores udvalg af herre ure designet specifikt efter tidens trends, og du finder et hav af forskellige designs og varianter, alt sammen fra mærker af højeste kvalitet.Vores udvalg af herreure

Her på siden finder du ure i nogle af de bedste materialer, såsom rustfrit stål, læder, gulddouble, titanium og mange flere. Urene du finder hos os, er lavet i den bedste kvalitet og vi kan garantere dig, at der hverken er blevet gået på kompromis med kvaliteten eller designet. Mange mænd finder det mest praktisk at have forskellige ure til forskellige aktiviteter. Derfor kan du finde lige præcis den type ur, som du står og mangler til en bestemt aktivitet i det store sortiment. Med andre ord - kan du her i sortimentet finde et ur til alle mænd.

Vi har sammensat vores store udvalg af ure til mænd ud fra en filosofi om, at vi udelukkende vil præsentere dig og vores andre kunder for et spændende udvalg, som vi som fagfolk kan stå inde for. Kvaliteten af vores herreurs-udvalg er derfor afgørende. Vi har både luksus herreure men samtidig også billige kvalitetsure, så du kan finde billige ure til mænd. Samtidigt vil vi gerne præsentere dig for et bredt udsnit af markedet. Derfor bruger vi meget tid på at finde nye og spændende leverandører uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten. Hos GoldenTime finder du både dyre og billige herreure med lænke og herreure med læderrem så vi kan sikre os at du som kunde, kan finde lige præcis dit ur. Ønsker du et ur, som kun de færreste har, bør du tjekke vores udvalg af limited edition ure ud. Her finder du ure, der kun er blevet produceret i begrænsede mængder.Find det helt rigtige ur

Hvornår har man fundet et godt herreur? Alle ure kan i princippet være gode herreure alt efter, hvilke behov og præferencer man har. Ønsker man et klassisk ur i tidsløse designs, kan man for eksempel kigge på ure fra mærkerne Daniel Wellington, Skagen eller Michael Kors. Det kan også være, man ønsker et lidt dyrere og mere eksklusivt ur fra mærkerne Seiko eller Swiss Military Hanowa. Dyrker du sport, kan det være, at et Garmin herreur vil passe helt perfekt til dit behov. Ligegyldigt om det er til formelle lejligheder eller til hverdagsbrug, eller om urets formål er at sidde på håndleddet som et smykke eller skal bruges ved sportsaktiviteter, så kan du finde det perfekte ur her på siden.Urmærker til mænd - Vi forhandler de kendte brands

Enhver mand, som gerne vil have en fuldendt stil, har brug for et lækkert ur. Derfor har vi et stort udvalg af ure til mænd med enhver smag. Vores udvalg spænder over flere prisklasser og mange forskellige urmærker til mænd. Er du til et klassisk dansk design, så er Georg Jensen ure og Ole Mathiesen ure et par eksklusive valgmuligheder.

Hos GoldenTime finder du også brands, som udmærker sig ved deres trendsættende designs. Her kan bl.a. nævnes Tommy Hilfiger ure, Festina ure og Daniel Wellington ure.
Hvis du søger designerure til mænd hvor pris og kvalitet skal hænge sammen, så er Seiko ure et udmærket valg. Sidst men ikke mindst har vi også et større udvalg af SmartWatches, hvor Garmin ure er den populære i klassen. Alle disse fantastiske brands har et stort udvalg af populære ure til mænd.Sølv og guldure til mænd

Når det kommer til udseendet på et herreur har vi mange forskellige looks at vælge i mellem. Blandt vores mange populære ure til mænd findes både sølv ure til mænd som oftest er lavet i titanium eller stål, men også herreure i guld. Er du typen der ikke helt kan vælge mellem guld eller sølv, har vi også fantastiske herreure i bicolor så du kan få begge dele.
Du finder vores store udvalg af herreure i bicolor her, men er du mere til et herreur i guld kan du se alle vores ure i gulddouble her.Dansk autoriseret forhandler

Vi er stolte af at være autoriseret forhandler af alle vores urmærker. Dette betyder noget for din garanti på urene – du er sikret originale varer og skulle der opstå et problem med dit ur (købt hos os), så er der landsdækkende garanti herpå. Vi har efterhånden en del års erfaring samt er trænede indenfor vores felt, så vi tøver ikke med at kalde os selv for eksperter. Vi sætter særligt stor pris på at kunne tilbyde eksklusive, moderne og klassiske ure til mænd i alle prisklasser. Hos Goldentime har vi indført prismatch, så du altid er garanteret at finde herreure til skarpe priser. Derfor kan du trygt købe dit herreur eller et herreur til en du har kær hos Goldentime.Ofte stillede spørgsmål


Hvor stort skal et herreur være?

Når du skal finde ud af hvor stort et herreur skal være er det oftest urkassen, der kigges på. Generelt er en god retningslinje, at et herreur med en urkasse på 39 mm. er et lille herreur, mens ure med en størrelse på 40-42 mm. er en meget klassisk størrelse. Hvis du ønsker et stort herreur kan du gå efter en størrelse på 43 mm eller derover. Alt under 38 mm betragtes som kvindeur. Du kan måle dit håndled, for at finde den mest passende størrelse, men du vælger naturligvis selv dit look.Hvordan skal et ur sidde?

Det er vigtigt at dit ur sidder rigtigt på håndleddet, således at det er behageligt at gå med. Dit ur skal gerne sidde løst nok til, at du frit kan bevæge dit håndled og urskiven skal være ved siden af knoglen på ydersiden af håndledet (ulna). Er du højrehåndet er det en fordel at bære dit ur på venstre hånd, således at du stadig kan bruge din “bedste” hånd, hvis du hurtigt skal se hvad klokken er - bruger du et smartwatch giver dette især god mening, så du nemt kan styre urets aktiviteter.Hvad skal man vide om ure?

Der er nogle grundlæggende ting, der er gode at vide om ure. Først og fremmest findes der to forskellige urværker: Mekaniske ure, der drives af mekaniske komponenter og quartz ure, der får strøm af et batteri. Quartz ure er ofte mere præcise og billigere end de mekaniske, men batteriet skal skiftes ud efter en rum tid. Derudover er glas også en vigtig faktorer. Mineralglas, der er den mest almindelige, Plexiglas, der er den mindst kostbare og mindst brugte og safirglas, der er den mest modstandsdygtige glastype overfor ridser og ofte bruges ved eksklusive ure.  Hvad er et kronograf ur?

Et kronograf på et ur er et instrument, der bruges til at måle tid fra start til slut. Altså er en kronograf et slags stopur, der er nyttigt at have til at måle tidsintervaller på et ur. De ekstra urskiver du ser inde i den store er det der kaldes kronografer. Tiden de måler kan være forskellig, men den mest hyppige er sekunder. Kronograferne kan være bygget lidt forskelligt op fra model til model.Hvilket ur skal jeg vælge?

Når du skal vælge ur er det vigtigt at du først afdækker dit behov. Skal dit ur blot bruges til at aflæse klokken, ønsker du at købe et ur som en investering, skal det bruges til tracking af aktiviteter eller måske dykning? Overvej blandt andet hvilken værktype du ønsker: mekanisk, quartz eller smartwatch. Det samme gør sig gældende med mængden af funktioner og materialerne. Det vigtigste er at vælge et ur der afspejler din personlighed.Spørg endelig!


Hvis du er i tvivl om hvilket herreur der passer bedst til dig, eller den person du har tiltænkt uret, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her får du kyndig rådgivning om såvel mærker, som pasform så du kan finde det helt rette ur til mænd.