Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Vores udvalg af Longines herreure


Her på siden finder du et stort udvalg af Longines herreure, i mange af de populære kollektioner fra det kendte urmærke. Longines HydroConquest er en af de mest berømte serier, og byder på dykkerure med teknisk innovation og elegance kombineret i et. Du finder også Legend Diver, der er en genfortolkning af et dykkerur fra 1960’erne. Uret har et retro udtryk, stadig med et moderne præg. Longine Conquest er en urserie, hvor elegance, ydeevne og tekniske funktioner smelter sammen i et mere klassisk design. Perfekt til både hverdag og fest. Du finder også en lang række af de andre kollektioner som Conquest VHP, Longine Master Collection og Longine Heritage. Hver især har de deres unikke udtryk, men fælles for dem alle er at det er ure i høj kvalitet, holdbare materialer og skønne designs.

Vælg dit Longines herreur i en lang række af forskellige farver på både urskive og overflade, og kombiner med din favorit rem. Longines herreure fås både med læderrem, klassisk lænke, natorem mm., så der er gode chancer for du kan finde et ur, der falder i din personlige smag. Alle ure har Schweizisk urværk, der kan vælges som automatisk eller Quartz. Om du ønsker chronograph på dit Longines herreur er helt op til dig. Der er ure både med og uden.

Derfor skal du vælge et Longines herreur


Når du går på opdagelse i det store udvalg af Longines herreure, vil du finde serier, der har hver deres udtryk. Uanset om du er til et helt klassisk ur med lænke i 316L Stainless Steel, er på jagt efter det perfekte dykkerur eller gerne vil have et retro look, findes det hele i udvalget. Der er noget til ethvert behov, enhver stil og mange forskellige budgetter. Longines ure kommer i flere prisklasser, så du forhåbentligt kan finde et der matcher dit budget. Uanset hvilket ur du vælger, er du sikret høj kvalitet i de bedste materialer.

Har du brug for hjælp?


Har du spørgsmål til Longines herreure? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning, så du kan finde det helt rigtige Longines ur. Uanset om det er et retro Legend Diver, populært HydroConquest dykkerur eller et Classique dameur eller et stilrent Master Collection ur.