BNH - specialister inden for guld- og sølv smykker


BNH Kædevarer er et danskejet firma, som fremstillet guld- og sølvsmykker i de klassiske, danske mønstre, hvorefter de sælges gennem lokale guldsmede i hele Europa. Smykkerne fra BNH Kædevarer bliver produceret efter gamle håndværkstraditioner, og det er blandt andet BNH, der er vores faste leverandør af Dagmarkors og halskæder.

Vores udvalg af BNH smykker


I vores udvalg af BNH Kædevarer smykker finder du det populære Dagmarkors vedhæng, som både kan vælges i 925 Sterling sølv og 14 karat rødguld. Derudover er der et stort udvalg af halskæder, i mange forskellige varianter, modeller og længder. De klassiske kæder kan vælges i hvidguld, rødguld og 925 Sterling sølv, og er særdeles velegnet sammen med Dagmarkorset eller andre vedhæng. Hvis du står og mangler en ny kæde, vil du med garanti kunne finde lige netop den længde, tykkelse og variant du leder efter fra BNH.

Derfor skal du vælge et BNH smykke


BNH Kædevare er specialister indenfor sølv- og guldsmykker. Du er sikret et klassisk design i høj kvalitet og både kæde og Dagmarkors kan vælges i flere forskellige prisklasser, så alle kan være med. Dagmarkorset er især benyttet til barnedåb, konfirmation og lignende og vil være den perfekte gave til anledninger som disse.

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige præcis den BNH kæde eller vedhæng du leder efter. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.