Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

BNH - specialister indenfor guld- og sølvsmykker


BNH Kædevarer er et danskejet firma, som fremstillet guld- og sølvsmykker i de klassiske, danske mønstre, hvorefter de sælges gennem lokale guldsmede i hele Europa. Smykkerne fra BNH Kædevarer bliver produceret efter gamle håndværkstraditioner, og det er blandt andet BNH, der er vores faste leverandør af Dagmarkors og halskæder.

Vores udvalg af BNH smykker


I vores udvalg af BNH Kædevarer smykker finder du det populære Dagmarkors vedhæng, som både kan vælges i 925 Sterling sølv og 14 karat rødguld. Derudover er der et stort udvalg af halskæder, i mange forskellige varianter, modeller og længder. De klassiske kæder kan vælges i hvidguld, rødguld og 925 Sterling sølv, og er særdeles velegnet sammen med Dagmarkorset eller andre vedhæng. Hvis du står og mangler en ny kæde, vil du med garanti kunne finde lige netop den længde, tykkelse og variant du leder efter fra BNH.

Derfor skal du vælge et BNH smykke


BNH Kædevare er specialister indenfor sølv- og guldsmykker. Du er sikret et klassisk design i høj kvalitet og både kæde og Dagmarkors kan vælges i flere forskellige prisklasser, så alle kan være med. Dagmarkorset er især benyttet til barnedåb, konfirmation og lignende og vil være den perfekte gave til anledninger som disse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad laver BNH?
BNH er et danskejet firma, som fremstiller smykker i klassiske designs. BNH er specialister indenfor guld- og sølvsmykker i klassiske, danske mønstre. Hos Goldentime finder du både Dagmarkorset og tilhørende kæder i forskellige materialer og prisklasser. Du kan derfor med sikkerhed finde et Dagmarkors og en kæde, som passer til din stil.

Hvor finder jeg Dagmarkors smykket?
Du kan finde Dagmarkorset hos Goldentime. Du kan derudover også finde kæder til vedhænget. Kæderne og Dagmarkorset kan du finde i forskellige modeller, materialer og forskellige længder. På den måde passer smykkerne til alle og enhver. Derudover findes smykkerne også i forskellige prisklasser, så alle har chancen for at købe sig et. Alle smykkerne er unikke, hvorfor du derfor er garanteret et smykke i høj kvalitet.

Er Dagmarkors smykket lavet i ægte guld?
Dagmarkorset findes både i rødguld og i sterlingsølv. Dagmarkorset produceres både i 8 og 14 karat rødguld og i 925S sterlingsølv, hvilket vil sige, at smykkerne bliver lavet i ægte guld og sølv. Overfladen er blank, hvilket giver smykkerne en flot og skinnende overflade. Kæderne findes i hvidguld, rødguld og sterlingsølv og findes i forskellige længder og modeller, så de passer både mænd og kvinder.

Hvor kan man købe Dagmarkors smykket?
Du finder et flot udvalg af vedhæng og Dagmarkors smykket i både guld og sølv fra BNH hos Goldentime. Når du vælger et smykke fra BNH, er du sikret et klassisk design i høj kvalitet. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige præcis den BNH kæde eller vedhæng du leder efter. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.