Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%


IZABEL CAMILLEFind nyheder og bestsellers fra Izabel Camille her. Vi har et stort udvalg af Izabel Camille smykker til kvinder. Er du på udkig efter et smykke til en gave eller til dig selv, så bliv fristet af det elegante og feminine design fra Izabel Camille. Gå på opdagelse i Izabel Camilles populære smykkeverden. Du vil også kunne finde smykke-serier der er lavet i samarbejde med bl.a. Mie Moltke. Særligt øreringe fra Izabel Camille er et populært valg hos GoldenTime. Find Izabel Camille øreringe, vedhæng, ringe og halskæder. Bliv fristet af vores store udvalg af Izabel Camille smykker!


Izabel Camillle – sofistikerede smykker med et strejf af elegance

Izabel Camille er et dansk smykkebrand, som har fokus på det skandinaviske lys, lyse farver og klassiske geometriske former og linjer. Ejeren Kamille Østergaard, lever for at designe og skabe smykker, hvor kvinders ydre og indre matcher hinanden.

Vores udvalg af Izabel Camille smykker

Vi er autoriseret Izabel Camille forhandler, så du kan trygt handle dine smykker hos os. Hos os finder du et flot udvalg af super smukke og elegante Izabel Camille smykker. Gå på opdagelse i Izabel Camilles populære smykkeverden. Du vil også kunne finde smykke-serier der er lavet i samarbejde med bl.a. Cecilie Schmeichel og Simone Wulff.

Izabel Camille øreringe

I vores store udvalg af Izabel Camille smykker, finder du blandt andet øreringe. Om du enten er til rå og stilfulde eller sofistikerede og elegante øreringe, så kan du helt sikkert finde et par øreringe, der falder lige i din smag.  

Izabel Camille halskæder

Du finder også et udvalg af flotte halskæder i forskellige designs, former, farver og stil. Så der er noget til enhver smag. Halskæderne er fyldt med vedhæng der har alt fra et råt design til et klassisk design.

Izabel Camille ringe

Du finder selvfølgelig også et lækkert udvalg af ringe. Ringene kan bæres alene da de fleste har et design man lægger mærke til. Derudover kan man også kombinere de forskellige serier på kryds og tværs af hinanden.

Izabel Camille armbånd

Sidst men ikke mindst, kan du finde super smukke og strålende armbånd, som også kan krydses på tværs af hinanden. Du kan finde armbånd der er enkle og klassiske, og armbånd der er fyldt med små vedhæng, som også kan være opmærksomhedsvækkende.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for lidt eller meget hjælp, skal du bestemt ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige det smykke fra Izabel Camille som du er på udkig efter. Hvad end det er en smuk, strålende Izabel Camille halskæde eller et par enkle og klassiske Izabel Camille øreringe - så finder du det her. Og husk, at du hos GoldenTime altid får gratis forsendelse.