Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%


SIF JAKOBSFind nyheder og bestsellers fra Sif Jakobs her. Vi har et stort udvalg af Sif Jakobs smykker og ure. Bliv fristet af de funklende zirkoner, som pryder både smykkerne og urene fra Sif Jakobs. Du kan finde både øreringe, ringe, armbånd, halskæder og ure - uanset om du er til forgyldt eller sølv, så finder du det her!


Sif Jakobs - Dansk Jewellery brand


Sif Jakobs Jewellery er et dansk brand med et moderne udtryk og design som blev etableret i 2009. Brandet er kendt for sine karakteristiske smykker men med et klassisk og stilrent look på samme tid. Smykkerne fra Sif Jakobs er kendetegnet ved et luksuriøst udtryk men med overkommelige og fornuftige priser. De fleste smykker er lavet i sterling sølv og er herefter rhodiumbelagt eller forgyldt med 18 karat guld eller rosaguld. Sif Jakobs smykker er også kendetegnet ved at smykkerne ofte er dekoreret med mange funklende zirkonia sten. Det er ikke kun i Danmark at Sif Jakobs er et anerkendt og populært smykkebrand. Kendisser som Miley Cyrus, Katy Perry mfl. Har båret smykker af Sif Jakobs.

Vores udvalg af smykker fra Sif Jakobs


Hos GoldenTime finder du et stort udvalg af mange flotte smykker fra Sif Jakobs. Sortimentet består af både ringe, halskæder, armbånd og øreringe, i sølv, forgyldt og rosaforgyldt. Vi forhandler desuden altid nogle af de nyeste smykkedesigns og kollektioner så du kan få de nyeste designs til din smykkesamling. Er du på udkig efter et bestemt smykke fra Sif Jakobs kan du benytte filtreringen i venstre side og gå på opdagelse i de mange eksklusive og luksuriøse smykker fra Sif Jakobs.

Derfor skal du vælge et Sif Jakobs smykke


Kan du lide smykker i et eksklusivt og luksuriøst design? Kan du lide flotte og funklende zirkonia sten? Så er smykkerne fra Sif Jakobs helt sikkert noget for dig. Sif Jakobs er kendt for sine karakteristiske smykker med et luksuriøst udtryk men samtidig med overkommelige og fornuftige priser, hvor de fleste kan være med. Alle Sif Jakobs Jewellery smykkerne har et glamourøst design, der giver hverdagen et touch af ren luksus. Og køber du dine smykker fra Sif Jakobs hos GoldenTime får du altid en god pris.

Kort om Sif Jakobs

Hvem står bag Sif Jakobs?
Sif Jakobs står bag smykkebrandet af samme navn. Hendes rejser, livsstil og instinktiv passion for design har skabt et meget personligt smykkebrand. Et smykkebrand som går op i, at designe smykker til overkommelige priser. Sif er født på Island, uddannet guldsmed i Sverige og har boet i København siden 2000. I flere år har Italien været hendes andet hjem. Hendes kærlighed for Italiensk elegance, er en konstant kilde af inspiration. Den islandske natur har også en stor rolle i smykkerne.

Er Sif Jakobs et godt brand?
Ja, Sif Jakobs Jewellery er kendt for iøjnefaldende og elegante smykkekreationer, ofte med et køligt nordisk præg. Designet ser glamourøst ud og er alligevel ”affordable”. Sif Jakobs formår at få luksuriøsitet ind i hverdagen ved hjælp af de æstetiske smykker. Smykkernes tidløse design gør det muligt, at have glæde af smykkerne i mange år frem.

Hvad gør Sif Jakobs til et unikt brand?
Designet er eksklusivt, originalt og med en rå elegance. De fremhæver og forstærker en kvindes naturlige skønhed ved at tilføje en vigtig og iøjnefaldende gnist. Smykkerne går ikke på kompromis med kvaliteten eller æstetikken. Det store udvalg og de mange forskellige farvesammensætninger gør det muligt for enhver, at finde et Sif Jakobs smykke.

Hvor kan man købe Sif Jakobs smykker?
Du finder et stort udvalg af smykker fra Sif Jakobs hos Goldentime. Her har du altid muligheden for at finde nyheder og populære smykker. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige det smykke som du er på udkig efter, hvad end det er en smuk og funklende ring fyldt med zirkoner eller et par klassiske Sif Jakobs øreringe. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.