Sif Jakobs - Dansk Jewellery brand


Sif Jakobs Jewellery er et dansk brand med et moderne udtryk og design som blev etablret i 2009. Brandet er kendt for sine karakteristiske smykker men med et klassisk og stilrent look på samme tid. Smykkerne fra Sif Jakobs er kendetegnet ved et luksuriøst udtryk men med overkommelige og fornuftige priser. De fleste smykker er lavet i sterling sølv og er herefter rhodiumbelagt eller forgyldt med 18 karat guld eller rosaguld. Sif Jakobs smykker er også kendetegnet ved at smykkerne ofte er dekoreret med mange funklende zirkonia sten. Det er ikke kun i Danmark at Sif Jakobs er et anerkendt og populært smykkebrand. Kendisser som Miley Cyrus, Katy Perry mfl. Har båret smykker af Sif Jakobs.

Vores udvalg af smykker fra Sif Jakobs


Hos GoldenTime finder du et stort udvalg af mange flotte smykker fra Sif Jakobs. Sortimentet består af både ringe, halskæder, armbånd og øreringe, i sølv, forgyldt og rosaforgyldt. Vi forhandler desuden altid nogle af de nyeste smykkedesigns og kollektioner så du kan få de nyeste designs til din smykkesamling. Er du på udkig efter et bestemt smykke fra Sif Jakobs kan du benytte filtreringen i venstre side og gå på opdagelse i de mange eksklusive og luksuriøse smykker fra Sif Jakobs.

Derfor skal du vælge et Sif Jakobs smykke


Kan du lide smykker i et eksklusivt og luksuriøst design? Kan du lide flotte og funklende zirkonia sten? Så er smykkerne fra Sif Jakobs helt sikkert noget for dig. Sif Jakobs er kendt for sine karakteristiske smykker med et luksuriøst udtryk men samtidig med overkommelige og fornuftige priser, hvor de fleste kan være med. Alle Sif Jakobs Jewellery smykkerne har et glamourøst design, der giver hverdagen et touch af ren luksus. Og køber du dine smykker fra Sif Jakobs hos GoldenTime får du altid en god pris.

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige det smykke som du er på udkig efter, hvad end det er en smuk og funklende ring fyldt med zirkoner eller et par klassiske Sif Jakobs øreringe. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.