Guldsmykker til kvinder

Er du på udkig efter et guldsmykke til hende du holder af? Vi har et stort udvalg af guldsmykker til kvinder – både guldsmykker til unge kvinder, midaldrende kvinder og ældre kvinder – guldsmykker har nemlig ingen alder. Et guldsmykke holder evigt og kan gå i arv. Smykker af guld symboliserer ofte kærlighed i en eller anden form; måske har du arvet det fra din bedstemor, fået det af din ægtemand eller i forbindelse med en særlig anledning. Guldsmykker har ofte stor affektionsværdi.

Ægte guldsmykker

Hos GoldenTime har vi kun ægte guldsmykker. Vi er autoriseret forhandler af alle vores brands og disse fører kun ægte smykker – både i sølv og guld. Når man taler om ægte guldsmykker, er det vigtigt at kende lødigheden på guldsmykkernes karat. Hos GoldenTime har vi guldsmykker i 8 karat, 14 karat og 18 karat. Lødigheden på de forskellige karattyper er som følger:

8 karat = 333
14 karat = 585
18 karat = 750

Karat forkortes med ”kt” og må ikke forveksles med ”ct” (carat), som er betegnelsen for diamantens størrelse.

Guld øreringe

Vi har et stort udvalg af guldøreringe hos GoldenTime. Uanset om du er på udkig efter guldørestikker, guldcreoler eller ørehængere i guld. Sortimentet rummer også øreringe med diamanter, øreringe med perler og øreringe med sten af forskellig art. Blandt vores udvalg finder du både 8, 14 og 18 karat øreringe – så vi har lidt til enhver smag. Særligt Mads Z, OLE LYNGGAARD COPENHAGEN, Dulong og Georg Jensen har et stort udvalg af øreringe i guld.

Guld ringe

Er du på udkig efter en guldring til dig selv eller til din helt særlige kvinde? Så finder du et stort udvalg her hos GoldenTime. Vores udvalg spænder bredt og uanset om du er på udkig efter en 8, 14 eller 18 karat ring – så finder du den her hos os. Ønsker du en simpel guldring eller skal det være en guld ring med diamant, en guldring med farvede sten eller noget helt tredje? Kig blot vores store udvalg igennem og find den ring du synes er helt perfekt. Guldringe er altid helt særlige at vælge, da de får stor affektionsværdi for modtageren.

Guld halskæde

En guld halskæde til en person der er guld værd. En guldhalskæde er den der kommer hjertet allernærmest, når den bliver båret – hvorfor den er helt særlig. Hvad enten du søger en guld halskæde med vedhæng eller en guldhalskæde uden vedhæng, så finder du det hos GoldenTime. Vi har et stort udvalg af 8 karat guldhalskæder, 14 karat guldhalskæder og 18 karat guldhalskæder. Vi har tilmed et stort udvalg af guld vedhæng passende til kæderne – eksempelvis hjerte vedhæng, vedhæng med perler og vedhæng med diamanter.

Guld armbånd

Guld armbånd er et populært valg hos GoldenTime. Et guld armbånd er en oplagt gaveidé til flere forskellige anledninger og kan gives til både kone, venner, børn og kæreste. Hos GoldenTime finder du et bredt udvalg af guldarmbånd – både 8 karat guldarmbånd, 14 karat guldarmbånd og 18 karat guldarmbånd. Sortimentet rummer alt fra massive og brede guld armbånd til de mere petit og enkle guld armbånd. Et guld armbånd kan både være klassisk og uden sten eller du kan finde guld armbånd med perler, guld armbånd med diamanter eller andre ædelsten. Man kan sagtens bære flere guld armbånd sammen og gøre outfittet unikt herved.

Guldsmykker med perler

Den evigt smukke og feminine perle er ikke en undtagelse, når vi snakker guldsmykker. Guldsmykker med perler er et musthave i smykkeskrinet. Hvad enten det er halskæde med perler, øreringe med perler, ring med perler eller armbånd med perler – så vil du altid have gavn af dem i smykkeskrinet. Den klassiske hvide ferskvandsperle og kulturperle kan bæres til ethvert outfit og vil blot pryde dit look og understrege din femininitet. Find inspiration til dit nye guldsmykke med perler hos GoldenTime.

Ofte stillede spørgsmål

Er der forskel på guldsmykker?
Ja, der er bestemt forskel på guldsmykker. Der kan både være forskel på designet, prisen og kvaliteten. Designet kan variere fra brand til brand og smykkerne kan derfor se vidt forskellige ud. Derudover kan der også være forskel på priserne, alt efter hvilke smykker der er tale om. Prisen kan også variere alt efter kvalitetsniveauet i smykkerne. Guldsmykkerne hos Goldentime kan både indeholde 8, 14 og 18 karat og er tilmed alle sammen ægte. Derfor kan du være sikker på god kvalitet, når du køber et smykke hos Goldentime.

Er guldsmykker dyre?
Prisen på guldsmykker kan variere meget. Derfor er det en smagssag, om man synes, at guldsmykker er dyre eller ej. Prisen afhænger blandt andet af hvilket brand, smykket er fra og hvor mange karat guld, der er i smykket. Hos Goldentime finder du udelukkende ægte guldsmykker, hvilket også vil kunne ses på prisen. Du er dog garanteret en god kvalitet, hvilket giver smykkerne en lang holdbarhed.

Hvilket guldsmykke skal jeg vælge?
Det kan være lidt af en udfordring, når man skal finde det helt rigtige smykke. Inden du vælger et smykke, kan du til en start overveje, hvilket prisniveau smykket skal holde sig indenfor. Derudover kan du også gøre dig nogle overvejelser omkring, hvordan designet skal være og for eksempel tage udgangspunkt i dine andre smykker. Du kan tilmed også overveje, hvilken kvalitet smykket skal have. På den måde får du skaleret udvalget ned, så det bliver lettere at vælge det helt rigtige smykke.

Hvor kan man købe guldsmykker?
Du finder et stort og æstetisk udvalg af guldsmykker hos Goldentime. Du finder både elegante, eksklusive og simple smykker. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.