Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Fandt du hvad du skulle bruge?

Vi opdatere løbende vores sortiment af vægure og forsøger altid, at fange de nye trends og tendenser indenfor design. Du skal derfor holde øje med GoldenTime, og se videre med i vores andre varekategorier. Udover flotte vægure finder du også bestik og andet tilbehør til hjemmet hos GoldenTime.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke brands laver vægure?
Hos Goldentime finder du designer vægure fra Arne Jacobsen og Georg Jensen. Vægurene er lavet af kvalitetsrige materialer og går samtidig ikke på kompromis med hverken håndværket, æstetikken eller funktionen. Vægurene fra både Arne Jacobsen og Georg Jensen har et tidløst design, som gør dem i stand til at passe ind i enhver indretning.

Hvad måler et vægur?
Den mindste størrelse måler 16 cm og det største vægur måler 48 cm. Derudover findes der mål som 21 og 29 cm. Der er altså rig mulighed for at finde et vægur, som passer til din væg og til din boligindretning. Når du skal købe et vægur, kan være en god idé at tænke over, om uret skal spille en større rolle i indretningen eller om det kun skal have til formål at vise klokken. Urene på 48 cm kan ligesom et billede hænge og pynte på væggen samtidig med, at det viser klokken.

Hvilket vægur skal jeg vælge?
Hos Goldentime finder du klassiske designer vægure, som via deres tidløse design, kan hænge i hvilket som helst hjem. Når du skal vælge et ur, kan det være en god idé at overveje, hvordan designet skal være på væguret. Har du det for eksempel bedst med at kunne se tal på skiven eller foretrækker du prikker eller romertal. Derudover kan der selvfølgelig også være nogle størrelsesforhold, man skal overveje.

Hvor kan man købe vægure?
Du finder et flot udvalg af designer vægure fra Arne Jacobsen og Georg Jensen hos Goldentime. Du har derudover også mulighed for at finde et armbåndsur fra de samme brands. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.