Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

ID Fine - smykker der kombinerer kvalitet med unikt design


ID Fine er et dansk smykkebrand - smykkerne bliver designet i København og herefter produceret på deres egen fabrik i Vietnam. Du kan være stolt af at bære ID Fine Jewelry, der både kombinere dansk design, bæredygtigt håndværk og den nyeste teknologi inden for produktion. ID Fine går ikke på kompromis når det gælder kvalitet, og designet af smykkerne kombinere skandinaviske guldsmede traditioner med udtryksfuldt og ungdommeligt design. Alle smykker produceres i rhodineret eller 22 karat forgyldt 925 Sterling sølv.

Vores udvalg af ID Fine smykker


Vi er autoriseret ID Fine forhandler, og du kan derfor trygt handle dine smykker hos os. Hos Goldentime finder du et stort udvalg af ID Fine smykker og alle de elegante serier, som brandet har fremtryllet. Gå på opdagelse i den skønne serie, Illusion lavet i et samarbejde mellem ID Fine og Astrid Olsen, eller lad dig fortrylle af ID Fine Raven, som byder på smykker designet som fjer - et helt unikt og smukt design. Hos os finder du også serierne Simplicity, Unicorn, Magnolia og alle de andre. Hvilken serie fra ID Fine, der er din farvorit lader vi være helt op til dig, men der er med garanti noget for enhver smag.

ID Fine øreringe


I udvalget finder du blandt andet ID Fine øreringe, som vil egne sig godt til både hverdag og fest. De mange flotte øreringe findes både med og uden vedhæng, og er alle fremstillet i Sterlingsølv, nogle af modellerne i forgyldt sølv. ID Fine øreringe med ædelsten som ferskvandsperle, Krystal eller Syntetisk Zirkon er perfekte til festlige anledninger, mens de simple ørestikker er en sikker vinder til hverdagsbrug.

ID Fine ringe


Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af ringe fra ID Fine. Vælg din ID Fine ring i sølv eller forgyldt sølv, og stack dem på tværs af serierne for at opnå et unikt og personligt look. De kan selvfølgelig også bæres enkeltvis, hvis du er mere til det minimalistiske og simple. Du finder i udvalget af ID Fine ringe de helt enkle modeller, og dem der virkelig skiller sig ud fra mængden. Vælg den ring, der passer til din personlige stil.

ID Fine halskæder


Gå på opdagelse i udvalget af ID Fine halskæder, der findes med skønne vedhæng i forskellige motiver. Ønsker du en ID Fine halskæde med ædelsten eller uden? Skal den bruges til hverdag eller skille sig særligt ud ved festlige anledninger? Uanset hvad, kan du med garanti finde et match der passer netop dig.

ID Fine armbånd


Sidst men ikke mindst finder du naturligvis også et udvalg af smukke ID Fine Armbånd. De er simple og stilrene, og kan med fordel bruges flere sammen. Du kan vælge dit ID Fine armbånd i sølv eller forgyldt sølv og med eller uden ædelsten. Hvilken er din farvorit?

Derfor skal du vælge et smykke fra ID Fine


Er du til simple smykker, der kan mixes, matches og stackes på tværs af serier og typer? Drømmer du om at skabe et personligt udtryk med dine smykker, og elsker du at smykker er velegnet både til hverdag og fest? Så er ID Fine Jewelry helt sikkert noget for dig. Lad din personlighed skinne igennem med ID Fine smykker, som udover at være særdeles smukke og i virkelig høj kvalitet, også er ganske prisvenlige.

Kort om ID Fine

Hvad laver ID Fine?
ID Fine laver smykker som ikke går på kompromis med kvaliteten. Alle smykkerne produceres i poleret eller 22 karat forgyldt 925 Sterling sølv. ID Fine kombinerer skandinaviske guldsmedetraditioner ungdommeligt og udtryksfuldt design i kollektioner med High-Street smykker, som er trendy med et klassisk touch.

Er ID Fine et godt brand?
Ja, ID Fine laver kvalitetsrige smykker som hverken går på kompromis med æstetikken, håndværket eller kvaliteten. Det store udvalg af smykker gør det muligt både at holde looket simpelt og elegant, men man har også mulighed for at mixe, matche og stacke sine ID Fine smykker, for at tilføre din stil en unik identitet.

Hvad gør ID Fine smykker unikke?
En kombination af bæredygtigt håndværk, dansk design og de nyeste teknologier indenfor produktion, garanterer den fineste kvalitet af smykker i Sterling Sølv. Smykkerne er designet således at de passer til enhver anledning, hvilket gør dem uundværlige i din smykkesamling. Det store udvalg af ID Fine smykker hos Goldentime giver dig muligheden for at finde lige præcis de smykker, som passer bedst til din stil.

Hvor kan man købe ID Fine smykker?
Du finder et stort udvalg af ID Fine’s kvalitets smykker til kvinder hos Goldentime. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige det smykke fra ID Fine som du er på udkig efter, hvad end det er en smuk og skulpturel ring eller et par spektakulære ID Fine øreringe. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.