Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Ulsted & Nicolaisen ApS
CVR-nr: 30523644
Nørregade 51, 7500 Holstebro
info@goldentime.dk
29 24 66 44
Etableringsår 2008

Priser
Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner (DKK). Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl.
Færøerne og Grønland. Priserne er dagspriser. Når du handler med goldentime.dk indgås alle aftaler på dansk.
Vi (Goldentime.dk) tager forbehold for prisfejl, trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra leverandører.

Levering og fragt
Vi leverer din vare gratis i hele Danmark ved køb fra 299,-. Der er ikke noget ekspeditionsgebyr på Goldentime.dk og alle forsendelser bliver naturligvis forsvarligt indpakket i godkendt emballage.

Levering af varer fra Goldentime.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med PostNord eller GLS - efter kundens eget valg. Vi sender varen hurtigst muligt - dette betyder at varen sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. De fleste ordrer leveres som forsikret postpakke via PostNord eller GLS - du vil modtage en mail med track and trace nr., den dag din pakke afsendes.

Haster din ordre, så skriv til os på info@goldentime.dk og vi vil hjælpe dig bedst muligt.

Bestilling
På Goldentime.dk kan du bestille alle de varer, som findes på hjemmesiden. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke vises på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os på info@goldentime.dk eller pr. telefon 29246644. Hjemmesiden opdateres løbende.

Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende på hjemmesiden. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send os en e-mail på info@goldentime.dk

Betaling
Der tages IKKE gebyr ved betaling på Goldentime.dk. Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

På Goldentime.dk har du mulighed for at betale med følgende kort: Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard og
Maestro.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra goldentime.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Goldentime.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vores side, er denne af vejledende art.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Goldentime.dk yder 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er
bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af
en vare, der består af flere partier eller dele
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på  tlf. 29 24 66 44 eller pr. mail info@goldentime.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at
fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste
form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Ulsted & Nicolaisen
Nørregade 51
7500 Holstebro

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod
forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Vedlæg venligst faktura samt en beskrivelse af hvorfor varen returneres.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Goldentime.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen
repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Da Goldentime.dk er autoriseret forhandler af alle de mærker, der føres på hjemmesiden, får du også en gyldig garanti fra producenten. Denne garanti er dog en begrænset garanti, da garanti på ure ikke dækker glas, batteri, krone, læderrem eller metallænke, da der på disse forekommer slid samt belastninger ved brug.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Ulsted & Nicolaisen
Nørregade 51
7500 Holstebro

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik
Når du handler på Goldentime.dk, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse
oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Personoplysningerne registreres hos Ulsted & Nicolaisen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og webshopansvarlig for Ulsted & Nicolaisen ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på goldentime.dk er webshopansvarlig, Rikke Baunbæk.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Goldentime videregives eller sælges på ingen måde til 3. part og vi registrere ingen personfølsomme oplysninger.

Vi har en aftale med anmeldelsessitet, Trustpilot.dk, om afsendelse af mail med spørgsmål om jeres vurdering af Goldentime.dk.

Som registreret hos Ulsted & Nicolaisen ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også
ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ulsted & Nicolaisen ApS via e-mail (info@goldentime.dk).

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice på tlf. 29 24 66 44. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan en klage over en vare indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr "  

Standardfortrydelsesformular
Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.
Udskriv formularen nedenfor.

Sendes til:
Til GoldenTime.dk
v/Ulsted & Nicolaisen
Nørregade 51
7500 Holstebro
CVR 30523644
Tlf. 29 24 66 44

Tilknyttet fil: Fortrydelsesformular / Returseddel (406 kB)
Goldentime er Godkendt af Webshop Mærket

Goldentime er Godkendt af Webshop Mærket