Hurtig levering   •   Gratis fragt & indpakning   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%
Bliv fristet af vores store udvalg af Stine A smykker. Her finder du både nyheder og bestsellers - både i sølv og forgyldt sølv. Stine A kreerer de fineste designs, som du selv kan sammensætte til dit helt eget unikke smykkelook. Stack dine halskæder eller sammensæt flere forskellige øreringe i samme øre - fantasien er din!


STINE A Jewelry – kreativt design til en overkommelig pris


Stine A Johansen (heraf navnet) er selvlært smykkedesigner – født og opvokset i en forstad til København. Stine har siden sin barndom holdt meget af det kreative. Du finder smykker med mange forskellige motiver, detaljer og farver. Størstedelen af STINE A smykker er af sølv eller forgyldt sølv. Der er dermed noget for enhver smag, og der kommer løbende nyheder fra STINE A. STINE A har bl.a. samarbejdet med Red Barnet af flere omgange, hvor hun har designet nogle limiterede produkter, hvor overskuddet gå til hjælpeorganisationen.

Derfor skal du vælge et STINE A Jewelry smykke


Hvis du kan lide at eksperimentere med dine smykker og tør af kombinere farver og forskelligheder, så er STINE A smykkerne det oplagte valg til dig. STINE A smykker sælges altid enkeltvis og ikke som par (øreringe), da der lægges op til at sammensætte forskellige styles og skabe sit eget unikke look. STINE A øreringe kan pifte ethvert outfit op og kan bringe liv til din egen smykkesamling. Smykkerne fra STINE A er desuden i en høj kvalitet og er fremstillet af 925 sterling sølv samt 18 karat forgyldt sølv.

Vores udvalg af STINE A smykker


Vi har et stort udvalg af STINE A smykker til kvinder. Der kommer løbende nye modeller og GoldenTime holder skarpt øje med nye trends og tendenser. STINE A er en populær smykkeproducent, som laver smukke smykker i et moderat prisleje. Hos GoldenTime stræber vi efter at være først med de nyeste styles fra STINE A. Hos os finder du et stort udvalg af flotte smykker fra STINE A. Se fx de mange fine STINE A øreringe som kan mixes og matches præcis som du vil. I sortimentet finder du desuden også mange flotte STINE A halskæder og armbånd.

STINE A øreringe - Mix og match


Blandt de mange smykker som STINE A har designet er det især hendes store udvalg af øreringe som er særligt populære. STINE A øreringe sælges enkeltvis og du kan derfor mix og matche øreringene på kryds og tværs. Mange af de små ørestikkere er fantastiske når man har mere end ét hul i hver øre. Ved at øreringene sælges enkeltvis kan du style dem lige som du bedst kan lide det og samtidig skabe et cool look med forskellige øreringe.

STINE A tilbud - Få 10% rabat på alle vores STINE A smykker


Vi er så stolte og glade for at være autoriserede forhandlere af STINE A smykker. Vi er samtidig også rigtigt glade for alle vores loyale kunder og forkæler jer derfor med en fast rabat på 10% på alle STINE A smykker. Derfor kan du altid finde et godt STINE A tilbud her på siden.

Kort om Stine A

Hvad laver Stine A?
Hos Goldentime finder du et stort udvalg af smykker fra Stine A. Blandt udvalget finder du armbånd, halskæder, vedhæng og øreringe. Alle smykkerne er lavet i kvalitetsrige materialer og i et tidløst design. Det store udvalg af Stine A smykker hos Goldentime udgør blandt andet de nyeste og mest populære smykker fra Stine A, så du altid er opdateret på de nyeste trends.

Hvad gør Stine A til et unikt brand?
Det unikke ved Stine A er smykkerne, som hverken går på kompromis med æstetikken, kvaliteten eller den innovative tilgang i designet. Samspillet mellem kontrasten og enkeltheden er det, der giver smykkerne liv. Smykkerne fra Stine A formår at få det luksuriøse ind i hverdagen. Samtidig formår Stine A at gøre op med det traditionelle ved at sælge én ørering af gangen.

Hvilke Stine A smykker skal jeg vælge?
Stine A gør det umulige muligt, når du forelsker dig i flere forskellige øreringe. Øreringene fra Stine A sælges nemlig enkeltvis, hvilket gør det muligt at mixe og matche øreringene som man har lyst til. Dette kan tilføre din stil en unik identitet. Du kan derudover med fordel overveje at lade dig inspirere af de smykker, du allerede har i forvejen og overveje, om det er nogenlunde samme stil du ønsker eller om du skal prøve noget helt nyt.

Hvor kan man købe Stine A smykker?
Du finder et stort udvalg af Stine As kvalitets smykker hos Goldentime. Det store udvalg gør det muligt for enhver at finde et smukt Stine A smykke. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.

Spørg endelig!


Har du spørgsmål til mærket eller vores udvalg af smykker, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste STINE A Jewelry køb i dag.