Stine A – kreativt design til en overkommelig pris

Stine A Johansen (heraf navnet) er selvlært smykkedesigner – født og opvokset i en forstad til København. Stine har siden sin barndom holdt meget af det kreative. Du finder smykker med mange forskellige motiver, detaljer og farver. Størstedelen af Stine A smykker er af sølv eller forgyldt sølv. Der er dermed noget for en hver smag, og der kommer løbende nyheder fra Stine A. Stine A har bl.a. samarbejdet med Red Barnet af flere omgange, hvor hun har designet nogle limiterede produkter, hvor overskuddet gå til hjælpeorganisationen.

Derfor skal du vælge et Stine A smykke

Hvis du kan lide at eksperimentere med dine smykker og tør af kombinere farver og forskelligheder, så er Stine A smykkerne det oplagte valg til dig. Stine A smykker sælges altid enkeltvis og ikke som par (øreringe), da der lægges op til at sammensætte forskellige styles og skabe sit eget unikke look. Stine A øreringe kan pifte ethvert outfit op og kan bringe liv til din egen smykkesamling.

Vores udvalg

Vi har et stort udvalg af Stine A smykker til kvinder. Der kommer løbende nye modeller og GoldenTIme holder skarpt øje med nye trends og tendenser. Stine A er en populær smykkeproducent, som laver smukke smykker i et moderat prisleje. Hos GoldenTime stræber vi efter at være først med de nyeste styles fra Stine A.

10% rabat på alle vores Stine A smykker

Vi er så stolte og glade for at være autoriserede forhandlere af Stine A smykker. Vi er samtidig også rigtigt glade for alle vores loyale kunder og forkæler jer derfor med en fast rabat på 10% på alle Stine A smykker.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores udvalg af smykker, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Stine A køb i dag.