Vores udvalg af halskæder


Hos GoldenTime forhandler vi et stort udvalg af flotte halskæder fra mange populære brands. Hos os finder du både halskæder til mænd og halskæder til kvinder. I vores store udvalg finder du også halskæder i guld og sølv, men også hjerte halskæder og halskæder med perler. I vores store udvalg af halskæder kan du finde lige præcis det du er på udkig efter.

Blandt vores mange populære mærker finder du bl.a. Georg Jensen halskæder, Ole Lynggaard halskæder, Stine A halskæder, halskæder fra Alexander Lynggaard, Julie Sandlau halskæder og halskæder fra Frederik IX. Med et bredt udvalg af mærker kan du finde mange forskellige slags halskæder som matcher lige netop dit behov.

Rå unisex halskæder fra Frederik IX


Frederik IX er et dansk smykkebrand, som henvender sig til både mænd og kvinder. Hvis du godt kan lide stilrene halskæder med et twist, som giver smykkerne kant og gør dem unikke, så er Frederik IX smykkerne lige noget for dig. Størstedelen af halskæderne er unisex og er tiltænkt til dig, der er meget detaljeorienteret og kan lide at sammensætte dine smykker på nye måder. Alle halskæder er håndlavet og tager udgangspunkt i dansk kvalitet. Her på siden finder du både halskæder fra Frederik IX Studios i guld og sølv. Der bruges kun de bedste materialer og derfor er halskæderne fremstillet af rhodineret 925 sterling sølv eller forgyldt med 22 karat guld. Se alle smykkerne her.

Halskæder til mænd fra Alexander Lynggaard


Alexander Lynggaard er et dansk smykkebrand, som blev opfundet i 2015 af Alexander ham selv. Alexander Lynggaard byder bl.a. på eksklusive halskæder til mænd. Alexander Lynggaard halskæder er kreeret i let oxyderet 925 Sterlingsølv og har et råt udtryk. I sortimentet finder du fx den populære dogtag halskæde til mænd i rhodineret 925 Sterlingsølv.

Populære halskæder fra Stine A


Er du på udkig efter en halskæde til kvinder, så bør du bestemt se nærmere på halskæderne fra Stine A. I sortimentet af halskæder fra STINE A finder du flere forskellige halskæder i flotte designs. Fælles for dem alle er, at de er i høj kvalitet i enten sterling sølv eller forgyldt med 18 karat guld. Halskæderne er perfekte til at kombinere på kryds og tværs så du kan skabe dit helt eget unikke look. I sortimentet finder du både klassiske kæder men også halskæder med perler som barok perler og ferskvandsperler. Du finder også mange flotte vedhæng som kan kombineres med kæderne. Du finder alle de flotte halskæder fra Stine A lige her.

Derfor skal du købe din nye halskæde hos GoldenTime


Vi synes du skal købe din nye halskæde hos os. Hvad end den er til dig selv, eller en gave til en du holder af. Hvorfor? Fordi hos os finder du altid en god pris på et stort udvalg af halskæder fra alle de populære brands. Samtidig har vi prismatch, så du er garanteret den bedste pris, på halskæder til både mænd og kvinder. Du får du også altid gratis fragt på din ordre samt hurtig levering inden for 2-4 dage. Tjek vores fremragende score på Trustpilot, og se hvad alle vores andre kunder siger om os.

Vi hjælper gerne


Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige halskæde til dig selv eller en du holder af? Lige meget hvad dit behov er, så står vi naturligvis altid klar til at hjælpe og vejlede dig når du har behov for det. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan fanges på tlf: 29 24 66 44 eller på mail: info@goldentime.dk. Du er naturligvis også velkommen i vores fysiske butik i Holstebro.