Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%


STUDIO ZFind nyheder og bestsellers fra Studio Z her. Vi har et stort udvalg af Studio Z smykker til hende. Studio Z ønsker at omdanne stemninger til looks igennem styles, som både kan pryde dit hverdags - og festlige outfit. Stilen er skandinavisk med en enkelthed der ikke er til at tage fejl af. Du kan finde både øreringe, ringe, armbånd og halskæder - uanset om du er til forgyldt sølv eller sølv, så finder du det her!


Studio Z – Dansk smykkebrand til hende

Mads Ziegler er stifteren af Studio Z. Mads Ziegler kender vi også fra brandet Mads Z. Studio Z tager udgangspunkt i den skandinaviske enkelthed og er designet til at kunne sammensættes på kryds og tværs. Studio Z har et ønske om at omdanne stemninger til looks.

Derfor skal du købe et Studio Z smykke

Hvis du er på udkig efter et moderne smykke præget af en skandinavisk enkelthed, så er Studio Z et godt valg. Kollektionerne har hvert deres udtryk, men fælles for dem alle er, at de afspejler naturen og dens mange former. Hele sortimentet er bestående af Studio Z øreringe - Studio Z armbånd – Studio Z ringe – Studio Z halskæder.

Vores udvalg af Studio Z smykker

Vi har et stort udvalg af Studio Z smykker til enhver smag. Uanset om du er på udkig efter en sølvring eller et armbånd i forgyldt sølv, så finder du det hos GoldenTime. Søger du en Studio Z halskæde så har vi også et udvalg af disse. GoldenTime er autoriseret Studio Z forhandler.

Studio Z øreringe

Vi har et stort udvalg af øreringe fra Studio Z. I vores udvalg finder du både ørestikker, ørehængere og creoler. Om du er til de mere rå eller feminine øreringe, så har vi et udvalg heraf. Alle Studio Z øreringe findes både i forgyldt sølv og rhodineret sølv.

Studio Z halskæder

Er du på udkig efter en halskæde til hende? Vores udvalg af halskæder fra Studio Z er bredt og du kan sagtens finde mere end en halskæde som med fordel kan kombineres og gøre looket endnu mere unikt. Uanset om du leder efter en Studio Z halskæde i sølv eller forgyldt sølv, så finder du det her hos GoldenTime.

Studio Z ringe

Udover halskæder og øreringe finder du selvfølgelig også et udvalg af Studio Z ringe hos GoldenTime. En ring er en personlig gaveidé som kan indeholde mange betydninger og symboler. Find din nye favoritring fra Studio Z hos os.

Studio Z armbånd

Sidst men ikke mindst har vi hos GoldenTime også et stort udvalg af armbånd fra Studio Z. Du kan finde armbånd der er enkle og klassiske, og armbånd der er fyldt med små fine detaljer der er opmærksomhedsvækkende. Find dit favorit Studio Z armbånd i dag.

Dansk autoriseret forhandler

Studio Z er et ungt og moderne dansk smykkebrand. GoldenTime er stolte af at være autoriseret Studio Z forhandler og tilbyder et stort udvalg online!


Hvilke smykker laver Studio Z?

Hos Goldentime finder du både armbånd, halskæder, ringe, vedhæng og øreringe. De mange forskellige smykketyper, gør det muligt at skabe et unikt og fuldkommen look. Det store udvalg giver alle og enhver muligheden for at finde lige præcis de smykker, som passer til deres stil.

Er Studio Z et godt brand?
Ja, Studio Z er et utroligt godt brand til dig, som elsker kombinationen af det skandinaviske og moderne. Smykkerne har et moderne og enkelt look, hvilket gør dem anvendelige til både hverdag og særlig anledninger. Med et smykke fra Studio Z omdanner du stemninger til looks.

Hvilket Studio Z smykke skal jeg vælge?
Er du i tvivl om, hvilket smykke du skal vælge fra Studio Z, kan du starte med at stille dig selv spørgsmålet omkring, hvilket design smykket skal have. Er du mest til sølv eller forgyldt sølv eller skal det være klassisk eller prydet med farver. Du kan også tage udgangspunkt i de smykker, som du i forvejen har og spørge dig selv, om dit Studio Z smykke skal have samme stil som de andre smykker eller om du skal prøve noget helt nyt.

Hvor kan man købe Studio Z smykker?
Du finder et stort udvalg af smykker fra Studio Z hos Goldentime. Her har du altid muligheden for at finde nyheder og populære smykker. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores smykker, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Studio Z køb i dag.