Hurtig levering   •   Gratis fragt & indpakning   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Dameure – Stort udvalg af højkvalitetsure til kvinder

Vi har et stort udvalg af dameure til enhver smag. Vores udvalg spænder over flere prisklasser og mange forskellige mærker. Så uanset om du er på udkig efter billige dameure eller eksklusive dameure, så finder du dem i vores sortiment – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. I vores sortiment finder du eksempelvis et stort udvalg af dameure mærker som eksempelvis TAG Heuer dameure, Georg Jensen dameure, dameure fra Seiko, Daniel Wellington dameure og Skagen dameure. Stilen går i mange forskellige retninger, således du kan være sikker på at finde et dameur, der passer til netop dine præferencer. Hvad end du er til enkle, stilrige og tidløse ure, eller du er til de mere nytænkende og moderne ure, er du sikker på, at finde noget der falder i din smag her på siden!

Derfor skal du vælge et ur til hende

Selvom ure i det hele taget har været et hvermandseje i mange år, var det lidt som om, at hele urkonceptet blev faset en smule ud i forbindelse med udviklingen af smartphones. Her de senere år er det dog som om, at de igen får sin rennæsance. Specielt helt klassiske armbåndsure er på vej ind igen.

Vores udvalg

Vi har samlet et hav af dameure fra nogle af de brands, som er mest succesfulde for tiden. Det gælder eksempelvis Nordgreen, Seiko, Longines og mange, mange flere. Vi forsøger hele tiden at tilpasse vores udvalg af dameure, både med gamle kollektioner, der er på vej frem igen, samt de nyeste og mest moderne ure, som på nye og kreative måder formår at innovere det danske og globale urmarked. Fælles for alle vores brands er, at kvaliteten af urene er helt i top. Det kan være en svær opgave at vælge det helt rette dameur, uanset om det er til sig selv eller ment som en gave. Men uanset hvilken anledning du har til at købe dameuret, så kan du i vores sortiment være sikker på at finde kvalitetsprodukter. Du kan både finde dameure med læderrem og dameure med lænke samt ure til kvinder , hvor designet er helt unikt i form af bøjleure eksempelvis.

Autoriseret forhandler af eksklusive dameure

Hos GoldenTime er vi autoriseret forhandler af alle vores dameure mærker. Det har stor betydning for din garanti på uret. Et køb hos en autoriseret forhandler medfølger et stemplet landsdækkende garantibevis.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor stort skal et dameur være?
For at finde ud af, hvor stort dit ur skal være, så er det ofte urkassen, som man kigger på. Urkasser mellem 33-37 mm. anses som klassiske mål, mens ure under 33 mm. anses som små ure og urkasser på 38 mm. eller derover anses som store dameure. Du kan måle dit håndled, for at finde den mest passende størrelse, men du vælger naturligvis selv dit look.

Hvordan skal et ur sidde?
Det er vigtigt, at uret sidder ordentligt på håndleddet, således så det føles behageligt at gå med. Derudover skal uret sidde løst nok til at du frit kan bevæge håndleddet, dog ikke så løst, at det har let ved at dreje rundt om håndleddet. Som regel er uret placeret på venstre håndled.

Hvad skal man vide om ure?
Inden du køber et ur, kan det være en idé at indsamle viden omkring urene først, så du giver dig selv de bedste forudsætninger for at vælge det helt rette ur.
De to mest brugte urværker er quartz og automatic. Quartz er batteridrevet hvorimod automatic er drevet af mekanismer inde i uret. Du kan derudover aflæse hvor vandtæt dit ur er ved at kigge på urets ATM, der er en standard, som bruges til at måle urets evne til at modstå vandtryk.
Urglas findes i forskellige materialer og kvaliteter. Generelt findes der 3 forskellige typer urglas som er mineralglas, plexiglas og safirglas. Mineralglasset er den mest almindelige form for glas. Plexiglas er det mindst brugte og samtidig mindst kostbare glas også er der safirglasset som oftest ses ved de mere eksklusive ure.

Hvilket ur skal jeg vælge?
Det kan være relevant for dig at overveje, hvad dit behov er og hvad uret skal bruges til. Det ur som du vælger, skal både leve op til de funktioner, du ønsker, samtidig med at uret skal afspejle din personlighed. Derfor kan du med fordel overveje, om uret skal bruges til noget specifikt eller om det blot skal bruges til at aflæse klokken.

Spørg endelig!

Hvis du er i vildrede med præcist, hvilket dameur du skal vælge, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her kan du altid få råd og en god snak omkring vores udvalg og hvilke modeller, der måske kan passe til netop dit behov.