Dameure – Stort udvalg af højkvalitetsure til kvinder

Vi har et stort udvalg af dameure til enhver smag. Vores udvalg spænder over flere prisklasser og mange forskellige mærker. Så uanset om du er på udkig efter billige dameure eller eksklusive dameure, så finder du dem i vores sortiment – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. I vores sortiment finder du eksempelvis et stort udvalg af dameure mærker som eksempelvis Tag Heuer dameure, Georg Jensen dameure, dameure fra Tissot, Certina dameure, Calvin Klein dameure og Skagen dameure. Stilen går i mange forskellige retninger, således du kan være sikker på at finde et dameur, der passer til netop dine præferencer. Hvad end du er til enkle, stilrige og tidløse ure, eller du er til de mere nytænkende og moderne ure, er du sikker på, at finde noget der falder i din smag her på siden!

Derfor skal du vælge et ur til hende

Selvom ure i det hele taget har været et hvermandseje i mange år, var det lidt som om, at hele urkonceptet blev faset en smule ud i forbindelse med udviklingen af smartphones. Her de senere år er det dog som om, at de igen får sin rennæsance. Specielt helt klassiske armbåndsure er på vej ind igen.

Vores udvalg

Vi har samlet et hav af dameure fra nogle af de brands, som er mest succesfulde for tiden. Det gælder eksempelvis Tissot, Skagen, Georg Jensen, og mange, mange flere. Vi forsøger hele tiden at tilpasse vores udvalg af dameure, både med gamle kollektioner, der er på vej frem igen, samt de nyeste og mest moderne ure, som på nye og kreative måder formår at innovere det danske og globale urmarked. Fælles for alle vores brands er, at kvaliteten af urene er helt i top. Det kan være en svær opgave at vælge det helt rette dameur, uanset om det er til sig selv eller ment som en gave. Men uanset hvilken anledning du har til at købe dameuret, så kan du i vores sortiment være sikker på at finde kvalitetsprodukter. Du kan både finde dameure med læderrem og dameure med lænke samt ure til kvinder , hvor designet er helt unikt i form af bøjleure eksempelvis.

Autoriseret forhandler af eksklusive dameure

Hos GoldenTime er vi autoriseret forhandler af alle vores dameure mærker. Det har stor betydning for din garanti på uret. Et køb hos en autoriseret forhandler medfølger et stemplet landsdækkende garantibevis.

Spørg endelig!

Hvis du er i vildrede med præcist, hvilket dameur du skal vælge, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her kan du altid få råd og en god snak omkring vores udvalg og hvilke modeller, der måske kan passe til netop dit behov.