Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

10 GAVEIDÉER TIL HENDEMangler du en gave til din kæreste, kone, søster eller veninde, så har vi her samlet en gaveguide til dig, så du kan få inspiration og nemmere kan finde den helt perfekte gave til hende du holder af.

1 # ØRESTIKKER

En enkelt ørestik eller et sæt ørestikker er altid et sikkert hit til gave. Ørestikkerne kan nemt bruges til både hverdag og fest, da de oftest ikke fylder så meget. Uanset om man bruger mange smykker eller få, så er ørestikker et musthave i smykkeskrinet.

●    Stort udvalg af øreringe i sølv og forgyldt sølv
●    Eksklusive øreringe i guld

2 # KLASSISK DAMEUR

Et enkelt og stilrent ur hører til i enhver kvindes samling af ure. En af fordelene ved et klassisk ur, er at det kan bruges til både hverdag og fest, og kan tilpasse sig outfittet. Et klassisk dameur kan både bæres alene eller i kombination med armbånd og andre accessories.

●    Stort udvalg af dameure
●    Stilrene og klassiske dameure fra Daniel Wellington
●    Eksklusive og stilfulde Nordgreen dameure
●    Designerure fra Arne Jacobsen

3 # RING

Der findes utroligt mange flotte, enkelte og unikke fingerringe til kvinder. Har hun allerede en ring, så kan hun sagtens bruge flere. Man kan både bruge flere ringe på én hånd – sågar på én finger - eller forskellige ringe til forskellige anledninger.

●    Stort udvalg af ringe
●    Eksklusive Georg Jensen ringe
●    Moderne ringe fra Studio Z

4 # SPORTSUR (SmartWatch)

Hvis hun har en aktiv og travl hverdag, som de fleste jo har, så er et sportsur et musthave i ursamlingen. Med mulighed for at holde øje med daglige antal skridt, puls, musikstyring, smart notifikationer og meget mere, har du alt samlet lige ved hånden.

●    Stort udvalg af Garmin sportsure og SmartWatches

5 # ARMBÅND

Et armbånd kan have stor betydning for mange og er et smykke, man aldrig kan få for mange af. Enten har man flere at skifte imellem eller også kan man kombinere flere med hinanden eller med sit ur. Er man først begyndt at gå med armbånd, så kan armen se helt bar ud uden. Armbånd findes i forskellige afskygninger; petit armbånd, chunky armbånd, farvede armbånd eller stenarmbånd m.fl.

●    Bredt udvalg af armbånd
●    Stort udvalg af de populære Stine A armbånd
●    Armbånd fra Sif Jakobs
●    Elegante og altid stilfulde Julie Sandlau armbånd

6 # NØGLERING

Hvad kigger man på og bruger hver eneste dag? En nøglering. Hvorfor ikke gøre det ekstra lækkert for hende, når hun skal låse cyklen op en kold morgen? En nøglering kan symbolisere mange ting og er en hverdagsaccessorie, som man hurtigt overser. Gør den ekstraordinær!

●    Eksklusive og stilfulde nøgleringe fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN
●    Stilrene Georg Jensen nøgleringe

7 # HALSKÆDE

Halskæden har altid været det smykke, som kvinden typisk har flere forskellige af. Halskæderne findes i mange forskellige varianter. Hvilken halskæde man vælger, kommer meget an på hvilket outfit man har på. Nogle halskæder er flottest til en højhalset trøje og andre halskæder passer til en mere udringet trøje. Uanset tøjet, så vil en halskæde altid sætte prikken over i’et på dit outfit.

●    Stort udvalg af halskæder i sølv og forgyldt sølv
●    Guldhalskæder

8 # DIAMANTRING

”Diamonds are a girl’s best friend” siger Marilyn. Og lad os bare blive enige om, at hun har ret. Den funklende diamant stråler i øjnene og får opmærksomhed. Med en diamantring på fingeren, kan du være sikker på at hun vil stråle lige så meget som ringen.

●    Diamantringe i rødguld
●    Diamantringe i hvidguld
●    Diamantringe fra Crown serien fra Mads Z

9 # EKSKLUSIV PEN

Lad hendes små notater i hverdagen bliver en særlig skriveoplevelse med en eksklusiv pen fra Mont Blanc. Måske kræver hendes job at hun underskriver dokumenter eller gør sig vigtige notater i den forbindelse. Forkæl hende med en eksklusiv pen og personliggør den ved at få eksempelvis hendes navn, initialer eller andet indgraveret i pennen.

●    Mont Blanc skriveredskaber
●    Indgravering af Mont Blanc pen

10 # ØREHÆNGERE

Når outfittet skal piftes lidt op og hun ønsker at gøre lidt mere ud af sig selv, så tager hun formentlig nogle ørehængere frem fra smykkeskrinet. Ligesom ørestikker gælder det, at man aldrig kan få for mange. Ørehængerne sætter et eksklusivt og stilfuldt præg på outfittet.

●    Se vores store udvalg af øreringe
●    Populære øreringe fra Julie Sandlau
●    Smukke Kharisma øreringe fra Dulong