Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Om STINE A Jewelry


Stine A Johansen er selvlært smykkedesigner og født og opvokset nær København. Stine har altid været utrolig kreativ og derfor findes hendes smykker i mange forskellige motiver, detaljer og farver. Størstedelen af smykkerne fra STINE A er af sølv eller forgyldt sølv. STINE A har bl.a. samarbejdet med Red Barnet af flere omgange, hvor hun har designet nogle limiterede produkter, hvor overskuddet gå til hjælpeorganisationen.

Hvorfor vælge et armbånd fra STINE A?


Er du vild med kreative smykker i forskellige udforminger som er perfekte til at kombinere på kryds og tværs er de flotte armbånd fra STINE A perfekte for dig. Med de mange forskellige armbånd kan du også skabe et stacked look som du nemt kan kombinere med din egen samling af smykker. Armbåndene er desuden i høj kvalitet i enten sølv eller forgyldt sølv. Sortimentet indeholder dog også flotte håndknyttede armbånd i nylonsnor med de smukkeste perler.

Flotte armbånd fra STINE A


I sortimentet af smukke armbånd fra STINE A finder du flere forskellige slags armbånd, men fælles for dem alle er, at de er i høj kvalitet og i et smukt design. Du finder både de mere klassiske armbånd af kæder i 18 karat forgyldt sterling sølv men også de justerbare armbånd som er håndknyttet i indfarvet nylonsnor med eksempelvis barokperler, ædelsten, ferskvandsperler, gold beads og glasperler. Kombiner de forskellige armbånd på kryds og tværs og skab dit helt eget unikke look.STINE A tilbud - Få 10% rabat på alle armbånd fra STINE A smykker


Hos GoldenTime er vi autoriserede forhandlere af STINE A smykker. Vi er samtidig også rigtigt glade for alle vores loyale kunder og forkæler jer derfor med en fast rabat på 10% på alle STINE A smykker. Derfor kan du altid finde alle de flotte armbånd fra STINE A til en særlig god pris hos GoldenTime.

Spørg os! Vi er klar til at hjælpe


Har du spørgsmål til smykkerne fra STINE A eller har du bare brug for hjælp til at finde det rette smykke, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Husk også at du hos GoldenTime altid får lynhurtig levering og gratis fragt når du handler på vores webshop.