Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Diamantring – En ægte kærlighedsgave af højeste kvalitet


En diamantring er den ypperste kærlighedserklæring. Derfor bliver diamantringe ofte brugt som forlovelsesring eller vielsesring til kvinder. En guldring med diamant er rigtig eksklusiv og ofte i den højere prisklasse. Hos GoldenTime har vi derfor valgt at have særligt eksklusive tilbud og giver ekstra skarpe priser på vores udvalg, så du kan finde en ægte diamant ring til en skarp pris.

Derfor skal du vælge en diamant ringe


En diamant anses for at være den mest ædle af alle ædelsten og har stor status over hele verden. Hvis du søger en fingerring af højeste kvalitet i form af 14kt guld eller hvidguld prydet med funklende diamanter i brillant slib uden at de skal koste dig en formue, så er vores diamantringe fra Jan Jørgensen det perfekte valg.

En diamant ring vil sætte prikken over i’et på enhver kvindes smykkesamling. I mange år har diamant ringe været på mode, og det vil de være ligeså mange år fremover. Med andre ord går du aldrig galt i byen med en ring med diamant, som må siges at være et utroligt tidløst smykke.

Vores udvalg af diamantringe


Diamantringe i ægte 14 karat rødguld og hvidguld. Designet er en hyldest til det romantiske, elegante og enkle. Priserne er desuden helt fantastiske. Hvad enten du står og mangler en ægte diamant ring til dig selv, eller du er på udkig efter en gave til en du ønsker at forkæle - så vil du her på siden kunne finde den perfekte diamantring på tilbud, der vil falde i din eller din kæres smag!

Du kan trygt handle din nye diamantring hos GoldenTime - vi er autoriseret forhandler af mange kendte højkvalitets brands. Vi tilbyder altid fri fragt og hurtig levering, samt kyndig vejledning når du har brug for det!

Diamantringe fra Jan Jørgensen


Er du på udkig efter diamantringe i guld? Så er du kommet til det helt rette sted. Vores udvalg er bestående af Jan Jørgensen guldringe med diamanter og hvidguldsringe med diamanter. Udvalget spænder blandt andet over serierne Art Jewelz, hvor diamanten er fattet i 4 fatninger og Brillanz serien hvor diamanten er fattet på den klassiske måde med 6 fatninger.

Du finder også Luxuz serien, som er en blanding af en solitaire ring med en stor diamant i midten og en alliancering, hvor der sidder flere diamanter i fattet side om side i ringskinnen.

Ringe med diamanter fås i mange forskellige udgaver. Fælles for dem alle er dog at det er diamantringe i guld. Vi har både diamantringe i hvidguld og rødguld, og om du er på udkig efter en forlovelsesring i hvidguld med diamanter eller en guldring med diamanter til dig selv, så finder du det hos GoldenTime.

Tilbud på diamant ringe - Mere end 30% rabat


Enhver kvinde fortjener en ring med diamanter. Har du ledt efter en smuk, men billig forlovelsesring, en diamantring på tilbud eller bare flotte ringe med diamanter, så er du kommet til det rette sted.

Vi er stolte af at være autoriseret forhandler af diamantringe fra Jan Jørgensen. Vi har et stort udvalg af de fantastiske guldringe til endnu mere fantastiske priser. Så leder du efter diamantringe på tilbud? Så er der absolut mulighed for at finde en billig diamantring hos GoldenTime, da vi altid har nogle flotte diamantringe på tilbud. Du finder flotte hvidguldsringe med diamanter hos os.

Ofte stillede spørgsmål om diamantringe


Hvor meget koster en diamant ring?
Diamant ringe kan variere meget i pris efter blandt andet størrelsen på diamanten og de øvrige materialer ringen er fremstillet af. Hos Goldentime finder du både diamant ringe til mere overkommelige priser på omkring 3.000 kr. og de helt eksklusive diamant ringe med en stor center diamant og flere mindre diamanter, der koster op mod 30.000 kr. Vi har også ofte diamantringe på tilbud.

Hvordan ved man om det er en diamant?
Når du køber ringe med en diamant, er det vigtigt at være sikker på, at diamanten er ægte. Hos os får du et diamant certifikat med, når du køber en diamantring. Certifikatet er væsentligt, så du som kunde ved at diamanten er ægte og at kvaliteten også er blevet vurderet. Vil du selv prøve at teste om en diamant er ægte, kan du lægge den i et glas vand, hvor en ægte diamant vil synke, mens en falsk vil flyde.

Er en diamant en sten?
En diamant er en sten, der som den eneste kun består af et stof. Stoffet diamanten består af er kulstof og det gør diamanten til den hårdeste sten af alle. Diamanter dannes under et ufatteligt stort pres og er med til at give diamanten den utrolige hårdhed. Diamantringe er derfor også et smykke af utrolig høj kvalitet.

Spørg endelig!


Har du spørgsmål til vores udvalg af diamantringe eller diamanter generelt, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Om du er på udkig efter en forlovelsesring med en diamant eller bare en smuk diamant ring til dig, så vil du blive guidet videre mod dit næste køb af diamantring i dag. Vi står altid klar til at hjælpe dig.