Diamant ringe – En ægte kærlighedsgave af højeste kvalitet

En diamantring er den ypperste kærlighedserklæring. Derfor bliver en diamantring ofte brugt som forlovelsesring eller vielsesring til kvinder. En guldring med diamanter er rigtig eksklusiv og ofte i den højere prisklasse. Hos GoldenTime har vi derfor valgt at have særligt eksklusive tilbud og giver ekstra skarpe priser på et udvalg af ægte diamant ringe.

Derfor skal du vælge en diamant ring

En diamant anses for at være den mest ædle af alle ædelsten og har stor status over hele verden. Hvis du søger en fingerring af højeste kvalitet i form af 14kt guld eller hvidguld prydet med funklende diamanter i brillant slib uden at de skal koste dig en formue, så er vores diamantringe fra Jan Jørgensen det perfekte valg.

Vores udvalg

Diamantsringene i ægte 14 karat rødguld og hvidguld. Designet er en hyldest til det romantiske, elegante og enkle. Priserne er desuden helt fantastiske. Hvad enten du står og mangler en ægte diamantring til dig selv, eller du er på udkig efter en gave til en du ønsker at forkæle - så vil du her på siden kunne finde et godt tilbud på en ring med diamant, der vil falde i din eller din kæres smag! Du kan trygt handle din nye diamantring hos GoldenTime - vi er autoriseret forhandler af mange kendte højkvalitets brands. Vi tilbyder altid fri fragt og hurtig levering, samt kyndig vejledning når du har brug for det!

Vores udvalg er bestående af Jan Jørgensen guldringe med diamanter og hvidguldsringe med diamanter. Udvalget spænder over serierne Art Jewelz, hvor diamanten er fattet i 4 fatninger, Brillanz serien hvor diamanten er fattet på den klassiske måde med 6 fatninger og til sidst Luxuz serien, som er en blanding af en solitaire ring med en stor diamant i midten og en alliancering , hvor der sidder flere diamanter i fattet side om side i ringskinnen.

Mere end 30% rabat på diamantringe

Vi er stolte af at være autoriseret forhandler af diamantringe fra Jan Jørgensen. Vi har et stort udvalg af de fantastiske guldringe til endnu mere fantastiske priser. Der er absolut mulighed for at finde en billig diamantring hos GoldenTime.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til vores udvalg eller diamanter generelt, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste køb af diamantring i dag.