Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Vores udvalg af øreringe


Her på siden finder du et bredt udvalg af mange smukke og forskellige øreringe, der med garanti vil passe til dit outfit. Hvad end du er til guld øreringe eller sølv øreringe, så finder du mange forskellige slags lige her. Du kan samtidig se et stort udvalg fra mange forskellige kendte brands og købe bl.a. Georg Jensen øreringe, Julie Sandlau øreringe, Sif Jakobs øreringe, Ole Lynggard øreringe, Stine A øreringe og mange flere. Med vores store udvalg er vi sikre på, at du kan finde lige netop de slags øreringe, du er på udkig efter. Skal det være almindelige ørestikkere, små -eller store øreringe, guld øreringe, sølv øreringe, perle øreringe, diamant øreringe, runde øreringe eller øreringe med sten - så finder du det her på siden. Skab et moderne look med øreringe fra nogle af de kendte brands, som vi forhandler her på siden. Gå på opdagelse i udvalget og brug evt. filtreringen til venstre, hvis du er på udkig efter noget bestemt.

De populære mix and match øreringe fra Stine A


Har du set de populære øreringe fra Stine A? Så bør du nok se nærmere på dem, hvis du elsker at kombinere øreringe på kryds og tværs. Øreringe fra Stine A sælges nemlig altid enkeltvis, så du kan kombinere dem, lige som du ønsker det. Øreringene fra Stine A er blandt vores mest populære smykker - Og det forstår vi godt. Mange af de små ørestikkere er fantastiske når man har mere end ét hul i hvert øre. Her på siden finder du et stort udvalg af mange flotte øreringe fra Stine A. Øreringe findes i mange forskellige udformninger som for eksempel ørestikker, ear-cuffs og de klassiske øreringe som føres gennem ørets hul. I Stine A's sortiment af øreringe finder du også små vedhæng som kan kombineres sammen med dine andre øreringe. Se også de mange små og simple ørestikkere som er særligt perfekte hvis du har flere huller i øret. Du finder også kæde øreringe som trækkes gennem hullet i øret.

Eksklusive Diamant øreringe


Vil du have øreringe i højeste kvalitet og med funklende diamanter, så finder du også det lige her på siden. Du finder både diamant øreringe fra Art Jewels, Brillianz, Mads Z mf. Udvalget er stort og vi forhandler både diamant øreringe i sølv og guld til alle kvinder. Så vil du have dine øreringe så eksklusive som de kan blive, så vælg et par smukke og funklende diamant øreringe.

Derfor skal du købe dine nye øreringe hos GoldenTime


Shop dine nye øreringe hos GoldenTime og oplev de mange fordele. Når du handler hos os, får du både gratis fragt, hurtig levering på 2-4 dage og prismatch, så du er garanteret den bedste pris på alle vores øreringe. Øreringe kan være med til at sætte prikken over i'et på dit outfit, derfor er vi stolte over, at kunne præsentere dig for vores store udvalg. Du kan både mixe og matche øreringene eller finde nogle øreringe som skaber et enkelt look. Du finder alt fra hoops til creoler. Tjek også vores fremragende score på Trustpilot, og se hvad alle vores glade kunder siger om os.

Øreringe egner sig i den grad også som gave til enhver anledning. Hvad end du står og mangler en gave til mors dag, en julegave, studentergave eller fødselsdagsgave, så kan du glæde dine kære med nogle smukke øreringe. Øreringene kan man beholde i mange år og derved mindes dengang man modtog dem til en særlig begivenhed. Derfor er øreringe en gave, der bliver ved med at give. Prisniveauet spænder bredt og du kan derfor med sikkerhed finde et par øreringe, som du kan glæde dine kære med.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke brands laver øreringe?
Hos Goldentime finder du et utrolig stort udvalg af øreringe fra nogle af de største smykkebrands. Heriblandt kan nævnes Stine A Jewelry, Julie Sandlau, ID Fine, Mads Z og mange flere. I udvalget finder man flere forskellige designs. Det utrolig store udvalg gør det muligt for enhver at finde øreringe, som passer til deres stil.

Er der forskel på øreringe?
Ja, der er især en forskel på øreringenes former alt efter hvilket brand, de er fra. Øreringene kan også deles op i forskellige kategorier alt efter hvordan de sidder på øreflippen. Derudover findes der også et hav af forskellige designs, hvilket giver en variation i udvalget. Den store diversitet giver enhver muligheden for at finde et par øreringe som passer præcis til deres stil.

Hvilke øreringe skal jeg vælge?
Det kan være lidt af en udfordring, når man skal vælge de helt rigtige øreringe. Til en start kan man overveje, om øreringene skal bruges til hverdag eller om de skal bruges til større arrangementer. Derudover kan du overveje, hvordan øreringene skal sidde i ørerne. På den måde får du indskrænket udvalget af øreringe og gøre det lettere at vælge de rette øreringe.

Hvor kan man købe øreringe?
Du finder et flot og stort udvalg af øreringe til både mænd og kvinder fra store anerkendte brands hos Goldentime. Her har du altid muligheden for at finde nyheder og populære øreringe. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.

Har du spørgsmål?


Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde de helt rigtige øreinge til dig selv eller en du holder af? Så står vi naturligvis altid klar til at hjælpe og vejlede dig når du har behov for det. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan fanges på tlf: 29 24 66 44 eller på mail: info@goldentime.dk. Du er naturligvis også velkommen i vores butik i Holstebro.