Vores udvalg af ringe


Her på siden ser du vores store udvalg af fingerringe. Vi har ringe til mænd og kvinder, og i et bredt udvalg af forskellige designs så der er lidt til enhver smag. Hos GoldenTime forhandler vi mange af de kendte og populære brands, så du kan finde en ring som matcher tidens trends og tendenser. Af mærkerne her på siden finder du bla. Ringe fra Georg Jensen, Stine A, Frederik IX, ID Fine, Julie Sandlau, Sif Jakobs, Ole Lynggaard og mange flere.

Unisex ringe til mænd og kvinder fra Frederik IX


Vil du have en cool og rå ring som kan passe til både mænd og kvinder? Så er Frederik IX et godt sted at starte. Frederik IX er et dansk smykkebrand, som henvender sig til både mænd og kvinder, da størstedelen af deres smykker er unisex. Hvis du godt kan lide stilrene ringe med et twist, som giver kant og gør dem unikke, så er Frederik IX lige noget for dig. Fingerringene er tiltænkt til dig, der kan lide cool detaljer og kan lide at sammensætte dine smykker på nye og anderledes måder. Alle ringe er håndlavet efter danske kvalitetsstandarder.  Se alle smykkerne her

Populære og klassiske ringe fra Georg Jensen


Er du på udkig efter en ny ring, så har Georg Jensen et stort udvalg af flotte ringe fra deres populære smykkeserier. Hvad end du er mest til guld ringe eller sølv ringe, så har vi helt sikkert noget der vil falde i din smag. Smykkerne fra Moonlight Grapes serien fås både i guld og sølv og i forskellige udgaver. Du kan også se nærmere på de klassiske marguerit ringe eller måske de flotte fingerringe i Offspring serien.

Feminine ringe fra Sif Jakobs


Sif Jakobs Jewellery er et dansk brand som er kendt for sine karakteristiske smykker som samtidig har et klassisk og stilrent look. Ringene fra Sif Jakobs er kendetegnet ved et luksuriøst udtryk men med overkommelige og fornuftige priser. De fleste ringe er lavet i sterling sølv og er herefter rhodiumbelagt eller forgyldt med 18 karat guld eller rosaguld. Sif Jakobs smykker er også kendetegnet ved at de ofte er dekoreret med mange funklende zirkonia sten, og dette gælder også for deres udvalg af eksklusive fingerringe. Er du på udkig efter en bestemt ring fra Sif Jakobs kan du benytte filtreringen i venstre side og gå på opdagelse i de mange eksklusive og luksuriøse ringe fra Sif Jakobs.

Derfor skal du købe din nye ring hos GoldenTime


Køb din nye fingerring hos GoldenTime. Hvad end den er til dig selv, eller en gave til en du holder af. Hvorfor? Fordi du altid får en god pris på et stort udvalg af ringe og fingerringe fra alle de populære brands. Samtidig har vi prismatch, så du er garanteret den bedste pris, på ringe til både mænd og kvinder. Du får du også altid gratis fragt på din ordre samt hurtig levering inden for 2-4 dage. Tjek også vores fremragende score på Trustpilot, og se hvad alle vores andre kunder siger om os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad måler en ring?
Ringe kan have forskellige størrelser alt efter hvor på fingeren, den de skal sidde og hvilke brands de er fra. Størrelserne går fra 46 til 63. Man kan måle sin ringstørrelse på to måder. For at finde størrelsen på en ring, kan du måle diameteren på ringen. Du kan også vikle en snor rundt om din finger to gange. Derefter kan du sætte en streg på begge snore, så du på den måde kan måle størrelsen.

Er der forskel på ringe?
Ringenes størrelser kan variere alt efter hvilken finger, de skal sidde på. Derudover er der også mulighed for, at man kan have ekstra væske i fingrene, hvilket også kan have noget at sige om ringenes pasform. Derudover finder du et stort udvalg af ringe hos Goldentime i vidt forskellige designs.

Hvilken ring skal jeg vælge?
Det kan være en vanskelig opgave at skulle vælge den helt rigtige ring. Der er tilmed også flere forhold, man skal være opmærksom på, inden man køber ringen. Størrelsen kan variere alt efter hvilken finger, du ønsker at bære ringen på. Derudover findes der også vidt forskellige designs. Du kan med fordel kigge på dine andre smykker og lade dig inspirere af den stil. Du kan også prøve noget nyt ved at vælge en stil, som ikke nødvendigvis passer til dine andre smykker.

Hvor kan man købe ringe?
Du finder et flot og stort udvalg af ringe til både mænd og kvinder fra store anerkendte brands hos Goldentime. Her har du altid muligheden for at finde nyheder og populære ringe. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.

Har du spørgsmål?


Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den helt rigtige halskæde til dig selv eller en du holder af? Lige meget hvad dit behov er, så står vi naturligvis altid klar til at hjælpe og vejlede dig når du har behov for det. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan fanges på tlf: 29 24 66 44 eller på mail: info@goldentime.dk. Du er naturligvis også velkommen i vores fysiske butik i Holstebro.