Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Mads Z ringe

Hos GoldenTime finder du et stort udvalg af ringe fra Mads Z. Vi har både sølvringe, guldringe, ringe med diamanter mm. Søg og du skal finde den helt perfekte ring til lige din stil. Vi er autoriseret Mads Z forhandler – køb trygt din nye Mads Z ring hos os.

Mads Z sølv ringe

Er du på udkig efter en sølvring fra Mads Z? Så kig vores store udvalg igennem! En ring er altid en personlig gave og kan symbolisere forskellige ting. Mads Z har designet hele serier bestående af både sølvring, sølv halskæde, sølv armbånd og sølv øreringe.

Mads Z guldringe

Guldringe fra Mads Z er altid populære. Mads Z har en fantastisk evne til at designe både enkle, farverige og feminine ringe – så du har mulighed for at finde den guldring der passer til lige din stil. Du finder både guldringe med diamanter, guldringe med perler eller guldringe med farvede ædelsten.

Mads Z Rainbow ring

Luxury Rainbow serien fra Mads Z er en af de mest populære serier. Den fantastiske kombination af de farverige ædelsten funkler og giver dit look et farverigt pift. Bring farver og glæde med den smukke og magiske Mads Z Rainbow ring.

Mads Z Madeleine ring

De elegante og feminine Madeleine ringe fra Mads Z er helt enestående. Feminine, petit og romantiske på samme tid. Glæd hende du holder allermest af med en Mads Z Madeleine ring. Du finder ringen med både grøn granat, lyserød granat og topas. Alle 3 ringe er tilmed prydet med funklende diamanter.

Mads Z forlovelsesring

Er du på udkig efter en forlovelsesring, så har Mads Z et stort udvalg af disse. En forlovelsesring er den mest personlige ring at shoppe efter. Den skal både være personlig og symbolisere et unikt bånd imellem to mennesker. Mads Z forlovelsesringe fra eksempelvis Crown serien er et populært valg hos mange.