Dulong – Tidligere Marianne Dulong

Dulong - tidligere Marianne Dulong - smykkerne er tidløse og appellerer til den moderne, selvstændige, mode - og kvalitetsbevidste kvinde. Smykkerne balancerer mellem klassisk, rå og glamorøs karakter, hvilket gør dem helt unikke. Du finder et hav af kollektioner, som alle står for vidt forskellige stilarter. Du kan bl.a. finde de utroligt populære Piccolo og Kharisma kollektioner, hvori du finder de mest kendte Dulong smykker, eller en af de mange andre lækre kollektioner.

Derfor skal du købe et Dulong smykke

Hvis du søger et eksklusivt smykke i 18kt guld af fineste designklasse, så er Dulong et oplagt valg for dig. Dulong smykkerne har en helt unik håndfilet overflade, der gør at de adskiller sig fra andre smykker. Hele sortimentet er bestående af Dulong øreringe, Dulong armbånd, Dulong ringe og Dulong halskæder.

Hos Dulong Fine Jewelry sidder dedikerede guldsmede side om side for at skabe hvert eneste smykke i hånden. Det bliver ikke mere unikt.

Vores udvalg

Vi har et stort udvalg af Dulong smykker til enhver smag. Hvad enten du søger et smukt og farverigt Dulong Piccolo armbånd eller de fantastiske hoops øreringe fra Dulong Kharisma serien, så finder du det hos GoldenTime. Er du på udkig efter en forlovelsesring så har Dulong også et udmærket bud på en 18 karat guld ring til anledningen- håndlavet af danske guldsmede i Danmark.

Dulong Kharisma

Kharisma serien fra Dulong er en stor del af successen bag Dulong smykkebrandet. De smukke hoops øreringe i forskellige størrelser og materialer er fuldstændig fantastiske og unikke. Ønsker du at pifte øreringene op, kan du tilkøbe de smukke Kharisma vedhæng og sætte på.

Dulong Aura

Aura er en feminin og elegant serie, der er inspireret af naturens organiske former og bevægelser: en brise, fuglenes vingesus og bladenes bevægen i vinden. Dulong Aura smykkerne kan kombineres med andre smykker for at pifte looket op.

Dansk autoriseret forhandler

Dulong Fine Jewelry er et eksklusivt dansk smykkebrand med få forhandlere på landsplan. GoldenTime er derfor stolte af at være autoriseret Dulong forhandler og har efterhånden opbygget en ekspertise indenfor brandet.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores smykker, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Dulong køb i dag.