Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke brands fremstiller ure i stål?
Rustfrit stål er et af de mest anvendte metaller, når der fremstilles ure. Derfor kan man finde ure fremstillet i stål fra de fleste brands. Designet varierer fra brand til brand selvom urene er lavet af det samme rustfrie stål. Hos Goldentime finder du både ure i med et elegant look, sporty look og et simpelt look. Der er derfor står forskel på urene, selvom de er fremstillet af det samme materiale.

Er stål et godt materiale til ure?
Ja, rustfrit stål er et stærkt og holdbart materiale som samtidig også er det mest almindelige materiale at fremstille ure i. Udover at en æstetisk flot overflade efterlader et gennemført visuelt helhedsindtryk, er det også nemt at renholde. Dette gør stålet meget hygiejnisk. En af fordelene ved at fremstille ure i rustfrit stål er, at det er et allergivenligt materiale, der er ret modstandsdygtigt overfor ridser og skræmmer.

Hvor stærkt er stål?
Rustfrit stål er utrolig slidstærkt også under høje temperaturer. Samtidig med det, så er rustfrit stål enormt holdbart og kan modstå korrosion i meget aggressive miljøer. Det er muligt at overfladebehandle stål med forskellige materialer, og du kan derfor finde ure og smykker i stål i gyldne, mørkere og andre farver. Det store udvalg af dameure i stål gør det muligt for dig at finde et ur, som passer til din stil.

Hvor kan man købe ure i stål?
Du finder et stort udvalg af dameure i stål fra nogle af de største brands hos Goldentime. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.