Citizen - en af verdens førende urproducenter


Siden grundlæggelsen i 1918 har Citizen sat sig et mål om kontinuerlig forskning og udvikling i at producere ure, der viser alle mennesker den præcise tid og samtidig understøtter deres livsstil. Citizen er et japansk urmærke og urene er karakteriseret ved den avancerede teknologi, der ligger bag fremstillingen. De var de første med en række teknologiske innovationer - heriblandt elektronisk dybdemåler, LCD-TV og ure med stemmegenkendelse. Virksomheden opererer i dag i over 100 lande rundt om i verden, og siden grundlæggelsen har Citizen haft troen på “Better starts now”. Det er altid muligt at gøre noget bedre uanset hvem du er, hvad du laver eller hvor du er fra.

Vores udvalg af Citizen ure


Hos Goldentime finder du et stort udvalg af Citizen dameure og herreure i ikoniske designs og med banebrydende teknologi. Citizen Eco Drive må siges at være den mest populære serie af ure fra Citizen. Eco Drive er et urværk, der udnytter lysets stråler og omdanner det til energi. Opladningen af uret sker derfor helt automatisk i løbet af dagen gennem lys. Udover Eco-drive urværket, som kan findes i modeller som Citizen Platform, Promaster og Super Titanium Sporty, finder du ure fra Citizen med automatic urværk og quartz urværk. Alle urværk er japanske og er fremstillet på fokus på innovation.

Urene fra Citizen kan vælges med den klassiske lænke eller gummirem, og urskiverne findes i alt fra sort og sølv, til blå, grøn og perlemor. Du finder både ure fra Citizen i titanium og 316L Stainless Steel.


Derfor skal du vælge et Citizen ur


Elsker du det innovative, og er du på jagt efter et ur, der ligeledes er i højsædet når det gælder den teknologiske udvikling? Så er et Citizen ur helt sikkert noget for dig. Uanset om det er et herre eller dameur fra Citizen er innovationen i fokus. Selvom Citizen er en af verdens førende producenter, der fremstiller teknologiske ure i meget høj kvalitet, så er priserne stadig overkommelige. Langt de fleste kan være med, og du vil derfor få et ur ulig mange andre til en virkelig fornuftig pris.

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige præcis det Citizen ur du leder efter. Uanset om det er et feminint og simpelt dameur eller et godt og solidt Citizen dykkerur til herrer. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.