Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Jan Jørgensen – diamantsmykker er for evigt

Jan Jørgensen har siden barnsben haft flair for design og har altid brugt meget tid på at samle inspiration i naturen. Han skulle undersøge alle små ting helt til bunds – både for ikke at overse en detalje, men også for at se hvad det kunne. Jan Jørgensen designer i dag smykker, hvoraf en stor del af kollektionen er bestående af diamantsmykker. Diamantsmykker i form af diamantøreringe, diamantringe og diamantvedhæng. Vores sortiment af diamantsmykker fra Jan Jørgensen er alle fremstillet i 14kt guld eller hvidguld.

Opgradér din diamant indenfor 2 år

Noget helt særligt ved Jan Jørgensens diamantsmykker, er, at du har mulighed for at opgradere din diamant indenfor 2 år. Det betyder at du kan ombytte til en større diamant ved blot at betale differencen fra den størrelse du selv har og op til den næste størrelse. Eksempel: Hvis du har købt en diamantring med 0,10ct, der koster kr. 3.500 og du ønsker opgraderet til størrelse 0,15ct, som koster kr. 4.500 - så skal du blot betale kr. 1.000 for at få ombyttet din eksisterende ring til en helt ny ring med 0,15ct diamant.

Derfor skal du vælge et Jan Jørgensen diamantsmykke

Jan Jørgensen ved hvad god kvalitet er og det bærer diamantsmykkerne præg af. Der er kræset for de helt små detaljer og grabberne, som indfatter diamanterne er nøje efterset ved hver eneste smykke. ”Diamonds are a girl’s best friend” sagde Marilyn Monroe og hun har uden tvivl ret. Diamantsmykker er oplagte valg til personlige gaver i forbindelse med særlige anledninger; bryllup, student, konfirmationsgave, en gave til den nybagte mor eller frierring.

Diamantring

Jan Jørgensen har et stort udvalg af ringe med diamanter. Der findes flere forskellige serier, hvor der er lagt vægt på hver deres del af designet – men ens for dem alle, er, at diamanten er i fokus.

Jewelz serien er med 4 grabber, som giver et mere enkelt look og diamanten får masser af lys til at kunne reflektere på magisk vis.

Brillanz er den mere klassiske ring med 6 grabber om diamanten. Brillanz er lidt smallere i ringskinnen, så du får så meget diamant som muligt for prisen.

Luxuz serien understreger sig selv ved navnet – et mix af en solitarie ring og en alliancering, hvor du får den store diamant i midten og flere diamant langs ringskinnen.

Derudover er der Wesselton serien, som er den mere high-end diamantkvalitet og en kraftig ringskinne. Wesselton er en diamantring i høj klasse.

Til sidst er der Royal Art serien, som er en mere organisk ringskinne, hvor diamanten er prikken over i’et på designet.

Er du på udkig efter en diamantring? Særlige anledninger er der mange af: bryllup, student, konfirmation, frieri, forlovelse, gaven til den nybagte mor eller mange flere.

Øreringe med diamanter

Vi har et stort udvalg af Jan Jørgensen diamantøreringe. Øreringe med diamanter er både flotte at bære til hverdag og til fest. Et par klassiske diamantøreringe er et musthave i smykkeskrinet. Find diamantørestikker fra serierne Jewelz, Brillanz, Wesselton og Royal Art.

Diamantvedhæng

Du har købt en ring til hende og diamantøreringe har hun også. Et andet og meget populært diamantsmykke er vedhænget. Hun kan bære det i en halskæde helt alene eller i kombination med andre halskæder. Diamantvedhænget vil uden tvivl pryde hendes outfit og give hendes look et eksklusivt touch. Vedhænget er en oplagt gaveidé til en personlige gave til din kære.

Overkommelige priser

Diamanter og 14kt guld i kombination lyder kostbart, tænker du sikkert. Jan Jørgensen har forsøgt at skabe nogle guldserier med hver deres fokus, så der er et diamantsmykket til enhver smag og enhver pengepung. Her spiller opgraderings-muligheden også en stor rolle, da du altid indenfor 2 år kan opgradere din diamantstørrelse ved blot at betale differencen.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores smykker, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Jan Jørgensen køb i dag.