Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%


JANE KØNIGJane Kønig – Et smykkebrand med mere end 32 års kendskab

Jane Kønig, som er stifteren bag brandet af samme navn, åbnede sin første guldsmed tilbage i 1989 i centrum af København. Siden er smykkebrandet vokset og har åbnet 2 egne butikker, global webshop samt håndplukkede autoriserede forhandlere rundt omkring i Europa.

Derfor skal du købe et Jane Kønig smykke

Jane Kønig sætter en stor ære i at kreere smykker, som både er tidløse, men samtidig med et twist som kan afspejle din personlig. Jane Kønig anser smykker som værende en forlængelse af din personlighed. Moden skifter hele tiden, men din personlighed varer hele livet; også herfor bliver smykkerne med tanke om holdbare materialer.

Hvis du er på udkig efter et smykke, som kan være en forlængelse af din personlighed og som kan vare hele livet? Så skal du finde dig et Jane Kønig smykke hos GoldenTime.

Vores udvalg af Jane Kønig smykker

Vi har et stort udvalg af Jane Kønig smykker til enhver smag. Jane Kønig sortimentet består af både øreringe, ringe, halskæder, vedhæng og armbånd. Smykkerne findes både i 18kt forgyldt 925 Sterlingsølv og rhodineret 925 Sterlingsølv. GoldenTime er autoriseret Jane Kønig forhandler.

Jane Kønig øreringe

En stor del af Jane Kønig sortimentet er øreringe i alle afskygninger. Du kan både finde øreringe hoops (creoler), ørestikker, kæde øreringe og øreringe med perler. Alle Jane Kønig øreringe sælges enkeltvis og nogle få er højre/venstre-bestemt. Hvad enten du er til guld eller sølv, så kan du finde øreringe passende til din stil.

Vi har et stort udvalg af Jane Kønig øreringe her >>

Jane Kønig ringe

Er du på udkig efter en stilfuld ring, som både kan bæres til hverdag og til fest? Så skal du se udvalget fra Jane Kønig. Hvad enten du leder efter en pegefingerring, lillefingerring eller en helt almindelig ring til ringfingeren, så kan du finde det udvalget fra Jane Kønig. Med en Jane Kønig ring er du sikker på, at du fuldender dit outfit med et touch af din egen personlighed.

Jane Kønig V ring er en darling i samlingen og egner sig til flere fingre – både oppe og nede på fingeren.

Vi har et stort udvalg af Jane Kønig ringe her >>

Jane Kønig halskæder

Halskæder kan man aldrig få nok af. Du kan bære halskæder til forskellige anledninger, men du kan også sagtens stacke dine halskæder og skabe dit eget helt unikke look. Jane Kønig halskæder egner sig til begge dele – nogle af halskæderne er enkle og petit og andre er mere chunky. Kombinér en chunky halskæde med en perlekæde og du har skabt et unikt twist imellem en rå og feminin stil.

Vi har et stort udvalg af Jane Kønig halskæder her >>

Jane Kønig vedhæng

I vores sortiment af Jane Kønig smykker finder du også vedhæng. De smukke lovetag vedhæng kender de fleste og de er altid meget populære til personlige gaver. De smukke reflection letters er en anden version af lovetag vedhæng, som også er super flotte at sammensætte. En halskæde med et vedhæng fra Jane Kønig er en oplagt gaveidé til din helt særlige person.

Jane Kønig armbånd

Armbånd fungerer lidt ligesom halskæder – man kan aldrig få nok af dem. Det ser super flot ud at sætte flere armbånd sammen. Jane Kønig armbånd fås både i 18kt forgyldt sterlingsølv og i rhodineret sterlingsølv. Med sit design har Jane Kønig både tænkt på holdbarheden af materialerne samt komforten ved at være armbåndene.

Vi har et stort udvalg af Jane Kønig armbånd her >>

Dansk autoriseret forhandler

Jane Kønig er et velkendt og etableret dansk smykkebrand. GoldenTime er stolte af at være autoriseret Jane Kønig forhandler og kan tilbyde et stort udvalg online. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske forretning i Holstebro og se vores Jane Kønig udvalg.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores smykker, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Jane Kønig køb i dag.