Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er plejemiddel til smykker?
Plejemidler er ofte noget væske, som du kan lade dine smykker ligge i, i noget tid, hvorefter de vil få deres oprindelige farve tilbage. Det kan også være i form af en klud, hvor man kan pudse smykkerne tilbage til deres oprindelige farver. På den måde får du glæde af smykkerne i mange år frem.

Er der forskel på plejemidler til smykker?
Ja, der kan være en forskel. Der kan være forskel på, hvordan fremgangsmåden er. Det kan også være, at nogle plejemidler egner sig bedre til dine smykker end andre. Inden du køber plejemidler til dine smykker, bør du derfor undersøge, hvad det er for noget plejemiddel og om det kan give de resultater, som du søger.

Hvorfor bruge plejemiddel til smykker?
Plejemidler til smykker forlænger smykkernes holdbarhed og levetid. På den måde formår du at have flotte smykker i rigtig lang tid. Derudover bliver smykkerne også renset, hvilket kan have en positiv effekt på materialet. Ved at pleje smykkerne, kan du vedligeholde materialet, som smykkerne er lavet af og på den måde forlænge smykkets flotte udseende.

Hvor kan man købe plejemidler til smykker?
Du finder et fint udvalg af plejemidler til smykker hos Goldentime. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.