Vi bytter julegaver helt frem til 24. januar 2024 🎁   •   Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Sølvsmykker til kvinder

Hos GoldenTime har vi et stort udvalg af sølvsmykker til kvinder og mænd. Uanset om du er på udkig efter øreringe i sølv, armbånd i sølv, ringe i sølv eller halskæder i sølv eller smykker generelt – så finder du det her hos os. Et smykke har ofte stor betydning for bæreren; måske er det modtaget i forbindelse med en særlig anledning eller af en helt særlig person. Derfor er smykker altid et godt gavevalg. Sølvsmykker er ofte prisvenlige og du kan få meget for pengene. Køb dit nye sølvsmykke hos GoldenTime i dag.

Sølvsmykker til mænd

Er du på udkig efter et sølvsmykke til mænd? Hos GoldenTime har vi sølvsmykker til mænd – vi har både sølvhalskæder, sølvringe og sølvarmbånd til mænd. Før i tiden var udvalget af smykker til mænd begrænset, men i dag er der et større udvalg af smykker til mænd. Ligesom med uret er smykker til mænd en måde at udtrykke sin personlighed på, hvorfor smykket igen har stor betydning og er en god gaveidé til ham.

Sølvsmykker med perler

Perler er kommet for et blive. Sølvsmykker med perler er også kommet for at blive. Den klassiske og feminine perle går igen sæson for sæson og er et musthave i smykkeskrinet. En sølvring med perle, sølvøreringe med perler eller halskæder med perler – du finder sølvsmykker med perler i alle afskygninger. Fælles for dem alle er: de vil med garanti pryde dit outfit på en personlig og feminin måde. Se det store udvalg af sølvsmykker med perler hos GoldenTime.

Sølvøreringe

Sølvøreringe i forskellige afskygninger er bestsellers hos GoldenTime. De fleste kvinder har et stort udvalg af sølvøreringe til at skifte med alt efter outfittet. Sølvøreringe med perler, sølv hoops, sølvøreringe med sten eller runde sølvøreringe er populære valg. Det er en god idé at have forskellige typer øreringe, så der både er mulighed for at sammensætte forskellige øreringe eller at kunne skifte imellem flere sæt sølvøreringe.

Sølvhalskæder

En sølvhalskæde er den der kommer hjertet allernærmest, når den bliver båret – hvorfor den er helt særlig. Hvad enten du søger en sølvhalskæde med vedhæng eller en sølvhalskæde uden vedhæng, så finder du det hos GoldenTime. Sølvhalskæder til mænd findes både som kraftigere halskæder uden vedhæng eller som mere lette halskæder med et maskulint vedhæng. Til kvinder findes et bredt udvalg af sølvhalskæder med perler, hjertevedhæng eller andre typer vedhæng samt stilfulde og kraftigere sølvhalskæder og collier.

Sølvarmbånd

Et sølvarmbånd er lidt det samme som øreringe – jo flere jo bedre. Du kan bære sølvarmbånd alene for et enkelt og klassisk look eller du kan kombinere flere armbånd og derved skabe dit eget unikke look. Du kan både kombinere petit sølvarmbånd og et kraftigt armbånd eller armring i sølv; sammensæt det som du bedst kan lide – så bliver smykkerne automatisk en forlængelse af din personlighed.

Sølvringe

Vi har et stort udvalg af sølvringe online. Du finder både petit sølvringe, kraftige sølvringe og sølvringe med sten og perler: alt hvad hjertet begærer. Vi har sølvringe fra Georg Jensen, OLE LYNGGAARD Copenhagen, Mads Z, Dulong og mange flere. Uanset hvilken type sølvring du leder efter, så finder du den hos GoldenTime.

Forgyldt sølv

Hos GoldenTime finder du også et stort udvalg af smykker i forgyldt sølv. De forgyldte sølvsmykker ligner til dels guldsmykkerne og er derfor oplagte at kombinere med guldsmykkerne i din samling. Forgyldte sølvsmykker ligner priserne for sølvsmykkerne og er derfor mindre kostbare end guldsmykker. Sølvforgyldte smykker er meget populære hos GoldenTime og du finder forgyldte sølvsmykker fra bl.a. STINE A Jewelry, Julie Sandlau og Sif Jakobs.

Sølvsmykker til konfirmation

Smykker er som førnævnt en oplagt gaveidé til særlige anledninger. De kære konfirmander ønsker sig ofte sølvsmykker til konfirmation – både som konfirmationsgave, men også sølvsmykker der passer til konfirmationskjolen til selve dagen. Forkæl konfirmanden med et sølvsmykke i konfirmationsgave og vær med til at gøre dagen helt særlig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan man se, om sølvsmykker er ægte?
Ægte sølvsmykker er altid stemplet. Stemplerne kan variere alt efter hvor meget rent sølv, der befinder sig i smykket. Er smykket for eksempel stemplet 925, 925 S eller Sterling, så kan du med garanti være sikker på, at smykket er ægte. Smykker med disse stempler indeholder 92,5 procent sølv, hvilket de fleste smykker hos Goldentime gør. Alle sølvsmykker hos Goldentime er ægte sølvsmykker.

Er der forskel på sølvsmykker?
Ja, der er forskel på sølvsmykker. Forskellen findes blandt andet i designet, prisen og kvaliteten. Designet kan for eksempel variere mellem det simple, elegante eller eksklusive look. Der kan tilmed være forskellige i designet alt efter hvilken brand, man ønsker at købe smykket fra. Dertil kan kvaliteten også være svingende. Der kan være forskel på, hvor meget rent sølv, der er i smykkerne. Både designet og kvaliteten har en stor betydning for prisniveauet.

Hvilket sølvsmykke skal jeg vælge?
Det kan være lidt af en udfordring, når man skal vælge det helt rigtige sølvsmykke. Et smykke er nemlig med til at definere din stil. Derfor skal smykket både falde i din smag og passe til din stil. Du kan derfor overveje, hvilket design du synes bedst om. Du kan med fordel lade dig inspirere af dine andre smykker. Derudover kan du overveje, hvilken kvalitet, smykket skal have og hvilket prisniveau smykket skal holde sig indenfor. På den måde får du sorteret i udvalget, så det er lettere at vælge det rigtige smykke.

Hvor kan man købe sølvsmykker?
Du finder et stort og æstetisk udvalg af sølvsmykker hos Goldentime. Du finder både elegante, eksklusive og simple smykker. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.