Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

GoldenTime's online urguide

Velkommen til GoldenTime's store online urguide. Her vil vi uddybe og præcisere de urværker, funtioner, egenskaber mv., som du vil stifte bekendtskab med i din søgen på et nyt ur. Vi vil bl.a. præsentere dig for det mekaniske urværk, quartz urværket samt det automatiske urværk - de to sidstnævnte som værende de mest benyttede urværker. Vi vil samtidig komme ind på nogle af de ydre påvirkninger, som du som bruger af uret skal være opmærksom på i dagligdagen. Derudover vil vi komme ind omkring urkassen, glasset og urets vandtæthed samt låstyper, vedligeholdelse af uret og nikkelallergi i forbindelse med brugen af ur.

Her er der er tale om 4 værktyper, hvoraf de 2 af dem er mest brugt; quartz og automatic.
Urets vandtæthed har betydning for det daglige brug og måles i meter eller atmosfæriske tryk.
Urglasset findes i forskellige materialer og kvaliteter; mineralglas, safirglas og plexiglas.
Prismatch
Gratis fragt fra 299,-
Levering 1-4 dage
Trustpilot

Vedligeholdelse


For at forlænge levetiden på dit ur, er det en god idé at vedligeholde det. Et quartz ur kræver ikke så meget vedligeholdelse, som et mekanisk ur gør. Dit ur kan udsættes for ydre påvirkninger, så som magnetisme, stød/slag, kondens mm.

Fordele og ulemper


I din søgen på det helt rigtige ur, vil du opdage hvor mange muligheder der er. Her har vi listet fordele og ulemper ved de forskellige valgmuligheder.