Vi bytter julegaver helt frem til 24. januar 2024 ūüéĀ   ‚ÄĘ   Hurtig levering   ‚ÄĘ   Gratis fragt fra 299.-   ‚ÄĘ   Prismatch   ‚ÄĘ   Tilmeld nyhedsbrev og f√• 15%

GoldenTime's online urguide

Velkommen til GoldenTime's store online urguide. Her vil vi uddybe og præcisere de urværker, funtioner, egenskaber mv., som du vil stifte bekendtskab med i din søgen på et nyt ur. Vi vil bl.a. præsentere dig for det mekaniske urværk, quartz urværket samt det automatiske urværk - de to sidstnævnte som værende de mest benyttede urværker. Vi vil samtidig komme ind på nogle af de ydre påvirkninger, som du som bruger af uret skal være opmærksom på i dagligdagen. Derudover vil vi komme ind omkring urkassen, glasset og urets vandtæthed samt låstyper, vedligeholdelse af uret og nikkelallergi i forbindelse med brugen af ur.

Her er der er tale om 4 værktyper, hvoraf de 2 af dem er mest brugt; quartz og automatic.
Urets vandtæthed har betydning for det daglige brug og måles i meter eller atmosfæriske tryk.
Urglasset findes i forskellige materialer og kvaliteter; mineralglas, safirglas og plexiglas.
Prismatch
Gratis fragt fra 299,-
Levering 1-4 dage
Trustpilot

Vedligeholdelse


For at forl√¶nge levetiden p√• dit ur, er det en god id√© at vedligeholde det. Et quartz ur kr√¶ver ikke s√• meget vedligeholdelse, som et mekanisk ur g√łr. Dit ur kan uds√¶ttes for ydre p√•virkninger, s√• som magnetisme, st√łd/slag, kondens mm.

Fordele og ulemper


I din s√łgen p√• det helt rigtige ur, vil du opdage hvor mange muligheder der er. Her har vi listet fordele og ulemper ved de forskellige valgmuligheder.