Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%


JAGUAR

Jaguar ure - schweizisk kvalitet og nytænkende design


Jaguar blev grundlagt i 1938 og har lige siden har domineret verdensmarkedet når det kommer til luksus. Kollektionen byder på ure i analog og med chronograph - alt er med ridsefrit safirglas, vandtæt til 10atm og er med et schweiziske urværker. Jaguar er særligt kendt for deres Limited Editions ure og Special Editions. Derudover har Jaguar et øje for design, som meget få mærker kan matche. De leverer gang på gang kollektioner, som er moderne og stilsikre ure og nytænker urdesign og mulighederne for, hvad man kan med et ur.Jaguar herreur og Jaguar dameur


På siden finder du et stort udvalg af Jaguar ure til herre til enhver smag og ethvert behov. Uanset om du er til det stilrene, eksklusive eller sporty udtryk vil du elske et Jaguar herreur.

Herreure fra Jaguar findes både med automatic urværk og quartz urværk. Executive Diver serien fra Jaguar er en af de mest populære serier og er et godt bud, hvis du er på udkig efter et sporty Jaguar ur til mænd, der tager udgangspunkt i dykker designet.

Du har mange muligheder for at finde et Jaguar ur, der passer til din personlige stil. Udtrykket ændres nemt med en stilren lænke, en sporty gummirem eller en klassisk læderrem.

Se også det store udvalg af Jaguar dameure, der emmer af kvalitet og eksklusivitet. Cosmopolitan serien er den mere feminine serie, hvor du finder en masse smukke dameure med lækre detaljer og et elegant udtryk. Executive Diver serien findes også i damemodel med en mindre urskive end herremodellen. Her vil du opnå et mere sporty udtryk.

Med Jaguar ure til dame kan du både få et feminint eller sporty udtryk, som vil tiltrække sig mange dragende blikke.Jaguar ure Special Edition


Ønsker du eksklusivitet på næste niveau, så bør du tage et kig på vores populære Jaguar ure i Special Edition kollektionen. Jaguar er kendt for at lave unikke produkter, og de har lavet en eksklusiv serie, hvor alle ure har en unik detalje og kvalitet.

Det særlige ved Jaguar Limited Edition, er at urene kun laves i et begrænset antal, som gør dem lidt mere unikke. Der er kælet ekstra for designet, og uret kommer i en flot gaveæske. Ure fra Jaguar i Limited Edition serien har med andre ord hele pakken.Derfor skal du vælge et Jaguar ur


Søger du et moderne og stilfuldt ur af schweizisk kvalitet? Så er et Jaguar ur det rigtige valg. Jaguar ure til både mænd og kvinder er indbegrebet af et eksklusivt design med kant. I udvalget af ure til mænd er urene maskuline og ofte med kraftige lænker og store urskiver. Jaguar ure til kvinder er stilrene med et sporty præg. Med et helt særligt Jaguar ur er du sikret et ur, der holder i mange år.

Jaguar tilbyder ure i enormt mange forskellige modeller, og uanset din personlige stil kan du finde et Jaguar ur der matcher dig. Et Jaguar guld ur til damer vil være en iøjnefaldende detalje til dit outfit, mens et Jaguar ur med læderrem til mænd går godt til både hverdag og fest.

Da urene kommer i mange forskellige prisklasser, er der også gode muligheder for at finde et match til dit budget.15% rabat på alle Jaguar ure


Uanset om du leder efter et eksklusivt Jaguar herreur eller et smukt og stilfuldt Jaguar dameur, så får du hele udvalget hos GoldenTime til konkurrencedygtige priser. Du sparer altid 15% på ure fra Jaguar hos Goldentime.Ofte stillede spøgrsmål om Jaguar ure


Hvem laver Jaguar ure?

Peter Hass står bag urmærket Jaguar, der har historie tilbage fra før anden verdenskrig. I 1989 blev det kendte urbrand en del af Festina Group og den dag i dag er det stadig Festina der laver og fremstiller de populære ure fra Jaguar.Hvor produceres Jaguar ure?

I dag produceres alle ure fra Jaguar på Festinas fabrikker, som er placeret i Schweiz. Urene stemples med “Swiss Made”, som understreger den høje kvalitet. For at leve op til Swiss Made stemplet er der en lang række strenge krav der skal opfyldes, og alle ure fra Jaguar lever op til disse. Jaguar ure har altid Swiss Made urværk og safirglas.Hvad kan Jaguar hybrid?

Jaguar Hybrid kan mange forskellige ting, og udover at være et utroligt stilfuldt ur, får du med et Jaguar Hybrid en lang række brugbare features som musikstyring, SMS og opkald, skridttæller, ‘find min telefon’ og meget mere! Jaguar Hybrid er den perfekte kombination af et sporty analogt ur udenpå og et smartwatch indeni.Hvad koster et Jaguar ur?

Ure fra Jaguar kommer i flere prisklasser, der gør at flere kan få glæde af det anerkendte ur-brand. De billigste Jaguar ure starter på omkring 3.000 kroner, mens de dyre modeller koster mellem 13-15.000 kr. Der er derfor stor forskel på hvad et Jaguar ur koster, alt efter hvilken model der vælges.Er Jaguar ure gode?

Jaguar er et kvaliets urbrand, og med det anerkendte “Swiss Made” stempel er der ingen tvivl om, at Jaguar ure er rigtig gode ure. At gå op i kvalitet og deltajer er en stor del af Jaguars identitet, og derfor kan du også forvente at få et ur, hvor præcision og topkvalitet er i højsædet i hvert enkelt design og detalje. Jaguar har eksiteret i 80 år, og derfor har det kendte brand en stor erfaring at trække på.Spørg endelig!


Har du spørgsmål til mærket eller vores ure, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Jaguar ur køb i dag.