Jaguar ure - schweizisk kvalitet og nytænkende design

Jaguar blev grundlagt i 1938 og har lige siden har domineret verdensmarkedet når det kommer til luksus. Kollektionen byder på Jaguar ure i analog og med chronograph - alt er med safirglas, vandtæt til 10atm og er med et schweizisk urværk. Jaguar er særligt kendt for deres Limited Editions. Derudover har Jaguar et øje for design, som meget få mærker kan matche. De leverer gang på gang kollektioner, som er innovative i deres udtryk, og som nytænker urdesign og mulighederne for, hvad man kan med et ur.

Derfor skal du vælge et Jaguar ur

Søger du et moderne og stilfuldt ur af schweizisk kvalitet? Så er et Jaguar ur det rigtige valg. Jaguar ure til både mænd og kvinder er indbegrebet af et eksklusivt design med kant. Jaguar ure til mænd er maskuline og ofte med kraftige lænker og store urskiver. Jaguar ure til kvinder er stilrene med et sporty præg. Med et Jaguar ur er du sikret et ur, der holder i mange år.

Vores udvalg

Vi har et stort udvalg af Jaguar ure til enhver smag. Smukke dameure der emmer af kvalitet og eksklusivitet. Cosmopolitan serien er den mere feminine serie, hvor Executive Diver serien er mere sporty i udtrykket. Herreure fra Jaguar findes både med automatic urværk og quartz urværk. Executive Diver serien fra Jaguar er en af de mest populære serier og er en sporty serie med udgangspunkt i dykkerdesignet. Helt særligt for Jaguar, er deres Special Edition ure, som alle har et unik detalje og eller kvalitet.

15% rabat på alle vores Jaguar ure

Uanset om du leder efter et eksklusivt Jaguar herreur eller et smukt og stilfuldt Jaguar dameur, så får du hele udvalget hos GoldenTime til konkurrencedygtige priser. Du sparer altid 15% på Jaguar ure hos GoldenTIme.

Kort om Jaguar


Hvem laver Jaguar ure?
Peter Hass står bag urmærket Jaguar, der har historie tilbage fra før anden verdenskrig. I 1989 blev det kendte urbrand en del af Festina Group og den dag i dag er det stadig Festina der laver og fremstiller de populære ure.

Hvor produceres Jaguar ure?
I dag produceres alle Jaguar ure på Festinas fabrikker, som er placeret i Schweiz. Urene stemples med “Swiss Made”, som understreger den høje kvalitet. For at leve op til Swiss Made stemplet er der en lang række strenge krav der skal opfyldes, og alle Jaguar ure lever op til disse.

Hvad kan Jaguar hybrid?
Jaguar Hybrid kan mange forskellige ting, og udover at være et utroligt stilfuldt ur, får du med et Jaguar Hybrid en lang række brugbare features som musikstyring, SMS og opkald, skridttæller, ‘find min telefon’ og meget mere! Jaguar Hybrid er den perfekte kombination af et sporty analogt ur udenpå og et smartwatch indeni.

Hvad koster et Jaguar ur?
Jaguar ure kommer i flere prisklasser, der gør at flere kan få glæde af det anerkendte ur-brand. De billigste Jaguar ure starter på omkring 3.000 kroner, mens de dyre modeller koster mellem 13-15.000 kr. Der er derfor stor forskel på hvad et Jaguar ur koster, alt efter hvilken model der vælges.

Er Jaguar ure gode?
Jaguar er et kvaliets urbrand, og med det anerkendte “Swiss Made” stempel er der ingen tvivl om, at Jaguar ure er rigtig gode ure. At gå op i kvalitet og deltajer er en stor del af Jaguars identitet, og derfor kan du også forvente at få et ur, hvor præcision og topkvalitet er i højsædet i hvert enkelt design og detalje. Jaguar har eksiteret i 80 år, og derfor har det kendte brand en stor erfaring at trække på.


Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores ure, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Jaguar køb i dag.