Jaguar ure

Her finder du alle vores Jaguar ure. Jaguar blev grundlagt i 1938, og som lige siden har domineret verdensmarkedet når det kommer til luksus. Kollektionen herunder byder på  Jaguar ure i analog og med chronograph - alt er med safirglas, vandtæt til 10atm og er med et schweizisk urværk. Jaguar er særligt kendt for deres Limited Edition's, som du selvfølgeligt også kan finde i vores udvalg. Derudover har Jaguar et øje for design, som meget få mærker kan matche. De leverer gang på gang kollektioner, som er innovative i deres udtryk, og som nytænker urdesign og mulighederne for, hvad man kan med et ur. Du kan samle inspiration i udvalget herunder, eller læse mere om vores Jaguar ure nederst på siden.

Jaguar ur - historien bag

Fortællingen om Jaguar ure tager sin begyndelse for mere end 70 år siden. I 1938 grundlagde den schweiziske urmager Peter Haas Jaguar urmærket og lige fra starten var elegance, simplistisk design og præcision i højsædet.

Jaguar ure bærer stolte traditioner
I dag, mere end 70 år efter det første Jaguar ur imponerede kunden, er intet forandret. Jaguar ure har stadigt et fremragende ry og brandet bygger stadig på de stolte traditioner, som har gjort de schweiziske urmagere verdenskendte. Derfor er det en fornem arv som man får del i, når man køber et Jaguar ur i dag.  Igennem årene har Jaguar især opnået berømmelse for deres Limited Editions, der kun produceres i 3000 eksemplarer internationalt og som har været -og fortsat er, meget eftertragtede.

Jaguar urenes udvikling
Selvom Jaguar som brand, har en del år på bagen og i derfor ikke er en vårhare i urbranchen længere, så har Jaguar igennem alle årene haft et stærkt fokus på udvikling og innovation. Det har bevirket at Jaguar fortsat er garant for høj kvalitet såvel som klassisk godt schweizisk håndværk. På den måde har Jaguar formået at forbinde kompromisløst håndværk og et unikt øje for kvalitet, med en agressiv og modig tilgang til innovation og afsøger konstant videnskabens verden for materialer og teknologier, som kan også fremadrettet kan være med til at fastholde den høje standard og uforlignelige kvalitet, som et Jaguar ur en manifestation af.