Frederik IX – Dansk design til både ham og hende

Frederik IX er et dansk smykkebrand, som henvender sig til både mænd og kvinder. Brandet er vokset ud fra en fascination af den danske Kong Frederik IX. Fascinationen af den danske konge, kommer fra hans måde at færdes blandt alle mennesker - både til royale fester, men også på barer i Nyhavn mm. Kong Frederik IX elskede livet til søs og havde mange tatoveringer, som han stolt viste frem. Smykkernes stil er designet ud fra Kong Frederik IX’s liv og værdier.

Derfor skal du vælge et Frederik IX smykke

Hvis du godt kan lide stilrene smykker med et twist, som giver smykkerne kant og gør dem unikke, så er Frederik IX smykkerne lige noget for dig. Størstedelen af smykkerne er unisex og er tiltænkt til dig, der er meget detaljeorienteret og kan lide at sammensætte smykkerne på nye måder. Alle smykkerne er håndlavet og tager udgangspunkt i dansk kvalitet.

Vores udvalg

Vi har et stort udvalg af Frederik IX smykker til både mænd og kvinder. Udvalget spænder over halskæder, ringe, armbånd, ankelkæder og øreringe. Smykkerne er tidløse og elegante med kant – derfor appellerer de til de fleste.

Overkommelige priser

Men selvom Frederik IX laver nogle smykker i allerbedste kvalitet, behøver det ikke at være dyre smykker. Uanset om du leder efter billige herresmykker eller lækre, men økonomiske smykker til kvinder, får du hele udvalget hos os.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores smykker, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Frederik IX køb i dag.