IX Studios – Dansk design til både ham og hende

IX Studios er et dansk smykkebrand, som henvender sig til både mænd og kvinder. IX Studios blev grundlagt i København af designer Louise Mygind Andersen, hvor de laver kvalitets smykker i guld og sølv, som du kan bære med stil. IX Studios betyder dansk håndværk med en massiv attitude. Louise og teamet bag IX Studios er inspireret af X - en ikonisk gengivelse af krydsfeltet mellem moderne kultur, traditionelt håndværk og bæredygtigt forbrug. Firmaet laver kun tidløse, personlige smykker, der kan bruges igen og igen. IX Studios smykker findes i anerkendte butikker i hele Skandinavien – vi er stolte af at være autoriseret IX Studios forhandler.

IX Studios - Set i Løvens Hule

Kender du smykkebrandet IX Studios? Hvis ikke, kender du dem sikkert nu, efter deres medvirken i den 6. Sæson af Løvens Hule. Her fik Louise, som står bag IX Studios, stor ros fra flere af løverne og endte med en investering fra Christian Arnstedt på 400.000 kr. for 10% af virksomheden. Vi er stolte forhandlere af de fantastiske smykker fra IX Studios og har forhandlet dem før deres medvirken i Løvens Hule. Du kan se det store udvalg her på siden.

Derfor skal du vælge et IX Studios smykke

Hvis du godt kan lide stilrene smykker med et twist, som giver smykkerne kant og gør dem unikke, så er IX Studios smykkerne lige noget for dig. Størstedelen af smykkerne er unisex og er tiltænkt til dig, der er meget detaljeorienteret og kan lide at sammensætte smykkerne på nye måder. Alle smykkerne er håndlavet og tager udgangspunkt i dansk kvalitet.

IX Studios smykker i guld og sølv

Smykkerne fra IX Studios er klassiske smykker med kant. Stilen på smykkerne er unisex og passer både til mænd og kvinder. Udvalget af smykker er stort, og her på siden finder du både smykker fra IX Studios i guld og sølv. Der bruges kun de bedste materialer og derfor er smykkerne fremstillet af rhodineret 925 Sterlingsølv eller forgyldt med 22 karat guld.

Vores udvalg af IX Studios smykker

Vi har et stort udvalg af IX Studios smykker til både mænd og kvinder. Udvalget spænder over halskæder, ringe, armbånd, ankelkæder og øreringe. Smykkerne er tidløse og elegante med kant – derfor appellerer de til de fleste.

Overkommelige priser

Men selvom IX Studios laver nogle smykker i allerbedste kvalitet, behøver det ikke at være dyre smykker. Uanset om du leder efter billige herresmykker eller lækre, men økonomiske smykker til kvinder, får du hele udvalget hos os.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores smykker, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste IX Studios køb i dag.