Frederik IX Studios – Dansk design til både ham og hende


Frederik IX er et dansk smykkebrand, som henvender sig til både mænd og kvinder. Brandet er vokset ud fra en fascination af den danske Kong Frederik IX. Fascinationen af den danske konge, kommer fra hans måde at færdes blandt alle mennesker - både til royale fester, men også på barer i Nyhavn mm. Kong Frederik IX elskede livet til søs og havde mange tatoveringer, som han stolt viste frem. Smykkernes stil er designet ud fra Kong Frederik IX’s liv og værdier.

Frederik IX Studios - Set i Løvens Hule


Kender du smykkebrandet Frederik IX Studios? Hvis ikke, kender du dem sikkert nu, efter deres medvirken i den 6. Sæson af Løvens Hule. Her fik Louise, som står bag Frederik IX Studios, stor ros fra flere af løverne og endte med en investering fra Christian Arnstedt på 400.000 kr. for 10% af virksomheden. Vi er stolte forhandlere af de fantastiske smykker fra Frederik IX Studios og har forhandlet dem før deres medvirken i Løvens Hule. Du kan se det store udvalg her på siden.

Derfor skal du vælge et Frederik IX smykke


Hvis du godt kan lide stilrene smykker med et twist, som giver smykkerne kant og gør dem unikke, så er Frederik IX smykkerne lige noget for dig. Størstedelen af smykkerne er unisex og er tiltænkt til dig, der er meget detaljeorienteret og kan lide at sammensætte smykkerne på nye måder. Alle smykkerne er håndlavet og tager udgangspunkt i dansk kvalitet.

Frederik IX smykker i guld og sølv


Smykkerne fra Frederik IX er klassiske smykker med kant. Stilen på smykkerne er unisex og passer både til mænd og kvinder. Udvalget af smykker er stort, og her på siden finder du både smykker fra Frederik IX Studios i guld og sølv. Der bruges kun de bedste materialer og derfor er smykkerne fremstillet af rhodineret 925 sterling sølv eller forgyldt med 22 karat guld.

Vores udvalg af Frederik IX smykker


Vi har et stort udvalg af Frederik IX smykker til både mænd og kvinder. Udvalget spænder over halskæder, ringe, armbånd, ankelkæder og øreringe. Smykkerne er tidløse og elegante med kant – derfor appellerer de til de fleste.

Overkommelige priser


Men selvom Frederik IX laver nogle smykker i allerbedste kvalitet, behøver det ikke at være dyre smykker. Uanset om du leder efter billige herresmykker eller lækre, men økonomiske smykker til kvinder, får du hele udvalget hos os.

Spørg endelig!


Har du spørgsmål til mærket eller vores smykker, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Frederik IX køb i dag.