Januar udsalget er i gang! 🎉 Spar op til 66% lige nu!

Longines – Høj kvalitet og eksklusivitet med mange års erfaring

Longines blev etableret i St. Imier i Schweiz i 1832 og kan se tilbage på over 180 års godt håndværk. Longines er anerkendt internationalt for dets klassiske designs og schweiziske kvalitet. Særligt Legend Diver modellen er en bestseller fra Longines, og i denne serie kommer deres elegance og kvalitet til udtryk, i en helt perfekt kombination. Longines ure henvender sig især til de mænd og kvinder, der er helt vilde med det vintage look. Longines har modsat andre brands indenfor luksusure en yderst konkurrencedygtig pris. De sælger høj kvalitet til en forholdsvis overkommelig pris.

Derfor skal du vælge et Longines ur

Hvis du søger et ur af høj schweizisk kvalitet og et stilrent design, så er et Longines ur det rigtige valg. Longines er schweizisk kvalitet når det er bedst, og det er erfaring og innovative designs i topklasse. Longines spænder fra både vintage - , klassiske - og sportsprægede ure.

Vores udvalg

Vi har Longines ure til enhver smag. Sortimentet er bredt og spænder over forskellige stilarter. Søger du et klassisk ur, er serierne Longines Conquest og Conquest Classic et populært valg. Longines Master Collection er den eksklusive serie, med en masse funktioner og et vintage look. En bestseller er Longines HydroConquest serien – en serie af sportsure hvor designet er sporty og med funktionerne til dykning og anden form for sport. Til sidst er den mest velkendte serie Legend Diveren – et unikt dykkerur af høj kvalitet. Søger du et Longines dameur eller herreur, så har GoldenTime det største udvalg!

Longines Legend Diver

Spørger du en ekspert indenfor ure, vil vedkommende anbefale dig at have et Longines Legend Diver ur i din samling. Legend Diver modellen er en bestseller fra Longines, og i denne serie kommer deres elegance og kvalitet til udtryk, i en helt perfekt kombination. Legend Diver er et dykkerur, der adskiller sig fra det klassiske dykkerur design men indeholder alle funktionerne, som skal bruges i forbindelse med dykning. En klassisker i ursamlingen.

Autoriseret forhandler af Longines ure

Longines er et eksklusivt brand med få forhandlere i Danmark. GoldenTime er en af de få forhandlere – og det er vi stolte af. Hvad enten du søger eksklusive herreure eller stilfulde dameure, får du hele udvalget hos os til virkelig konkurrencedygtige priser.

Ofte stillede spørgsmål om LonginesHvad er Longines kendt for?
Longines er kendt for at kombinere elegance, tradition og ydeevne i kollektioner af ekstraordinære ure. Den tidløse elegance er en af Longines store kerneværdier, som skinner igennem i alle modellerne. Longines har en vifte af stilrene ur kollektioner, der alle er kendetegnet ved deres egen raffinerede stil, der har rene og simple linjer.

Er Longines et godt ur mærke?
Longines er en af verdens mest berømte urproducenter og gennem tiden er der også mange kendte ansigter, der har båret et Longines ur. Longines er et godt ur mærke, der fremstiller automatiske og quartz ure, der alle er Swiss Made. Det er et utroligt kendt og anerkendte mærke, der har ure af høj kvalitet og i et tidløst design, der aldrig vil gå af mode.

Hvad koster et Longines ur?
Et Longines ur kan fås i flere forskellige prisklasser alt efter model, materialer og funktioner. De billigste Longines ure du finder hos Goldentime ligger omkring 4.500 kr. og er hovedsageligt dameure. Det dyreste Longines ur vi forhandler er Longines Master Collection 40 mm. L2.793.8.78.3, der har en pris på 41.700 kr. Fordi Longines findes i forskellige prisklasser, kan du med stor sandsynlighed finde et Longines ur, der matcher dit budget.

Er Longines schweizisk?
Ja, Longines er et schweizisk urmærke og alle ure er fremstillet i Saint-lmier. Longines lever desuden op til de krav, regler og forordninger som det kræver, at få det anerkendte Swiss Made stempel. Det betyder blandt andet at mindst 60% af komponenterne er fra Schweiz og at den endelige inspektion fandt sted i Schweiz.


Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores ure, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Longines køb i dag.