Longines – Høj kvalitet og eksklusivitet med mange års erfaring

Longines blev etableret i St. Imier i Schweiz i 1832 og kan se tilbage på over 180 års godt håndværk. Longines er anerkendt internationalt for dets klassiske designs og schweiziske kvalitet. Særligt Legend Diver modellen er en bestseller fra Longines, og i denne serie kommer deres elegance og kvalitet til udtryk, i en helt perfekt kombination. Longines ure henvender sig især til de mænd og kvinder, der er helt vilde med det vintage look. Longines har modsat andre brands indenfor luksusure en yderst konkurrencedygtig pris. De sælger høj kvalitet til en forholdsvis overkommelig pris.

Derfor skal du vælge et Longines ur

Hvis du søger et ur af høj schweizisk kvalitet og et stilrent design, så er et Longines ur det rigtige valg. Longines er schweizisk kvalitet når det er bedst, og det er erfaring og innovative designs i topklasse. Longines spænder fra både vintage - , klassiske - og sportsprægede ure.

Vores udvalg

Vi har Longines ure til enhver smag. Sortimentet er bredt og spænder over forskellige stilarter. Søger du et klassisk ur, er serierne Longines Conquest og Conquest Classic et populært valg. Longines Master Collection er den eksklusive serie, med en masse funktioner og et vintage look. En bestseller er Longines HydroConquest serien – en serie af sportsure hvor designet er sporty og med funktionerne til dykning og anden form for sport. Til sidst er den mest velkendte serie Legend Diveren – et unikt dykkerur af høj kvalitet. Søger du et Longines dameur eller herreur, så har GoldenTime det største udvalg!

Longines Legend Diver

Spørger du en ekspert indenfor ure, vil vedkommende anbefale dig at have et Longines Legend Diver ur i din samling. Legend Diver modellen er en bestseller fra Longines, og i denne serie kommer deres elegance og kvalitet til udtryk, i en helt perfekt kombination. Legend Diver er et dykkerur, der adskiller sig fra det klassiske dykkerur design men indeholder alle funktionerne, som skal bruges i forbindelse med dykning. En klassisker i ursamlingen.

Autoriseret forhandler af Longines ure

Longines er et eksklusivt brand med få forhandlere i Danmark. GoldenTime er en af de få forhandlere – og det er vi stolte af. Hvad enten du søger eksklusive herreure eller stilfulde dameure, får du hele udvalget hos os til virkelig konkurrencedygtige priser.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores ure, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Longines køb i dag.