Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%


SAMIEBliv fristet af vores store udvalg af Samie smykker. Her finder du både nyheder og bestsellers - både i rustfrit stål og forgyldt rustfrit stål. Samie kreerer både klassiske og cool designs, som du selv kan sammensætte til dit helt eget unikke smykkelook. Stack dine halskæder eller sammensæt flere forskellige armbånd i forskellige farvenuancer - fantasien er din! Er du på udkig efter et armbånd til ham eller en halskæde til ham, så er Samie et oplagt valg!


Samie – Cool smykkebrand til ham

Samie er et cool og legende smykkemærke til fyre – uanset om du er 16 år eller 45 år; ønsker du et unikt og cool look, så er Samie lige noget for dig. Samtidig med et designet er moderne, så er priserne helt fantastiske – det giver mulighed for at lege og eksperimentere med dine looks.

Derfor skal du købe et Samie smykke

Hvis du er på udkig efter et moderne smykke til ham – uanset om det er armbånd eller halskæde, så har Samie et fedt udvalg at byde på. Smykkerne er fremstillet i rustfrit stål og prydet med sten og ferskvandsperler.

Vores udvalg af Samie smykker

Vi har et stort udvalg af Samie smykker til ham. Uanset om du er på udkig efter et herrearmbånd eller en halskæde til ham, så finder du det i vores udvalg af Samie smykker. Nogle designs er klassiske, nogle er unikke og andre er statement smykker. Tilsammen er de en moderne og livsstilsorienteret måde at bære smykker på. Mix og match smykkerne, så du finder din egen unikke stil.

Vandtætte smykker

Alle smykker fra Samie er lavet i rustfrit stål. Farven er enten stål eller 18kt forgyldt stål. Bær dem hver dag – de er modstandsdygtige overfor vand, sved og parfume; perfekte til alle sæsoner.

Dansk autoriseret forhandler

Samie er et ungt og moderne dansk smykkebrand. GoldenTime er stolte af at være autoriseret Samie forhandler og tilbyder et stort udvalg online!

Hvilke smykker laver Samie?

Hos Goldentime finder du både armbånd og halskæder fra samie. De mange forskellige designs gør det muligt at kombinere på tværs og skabe dit eget unikke look. Udvalget spænder fra de klassiske designs til de mere vovede og moderne designs – find lige præcis din stil her!

Hvilket Samie smykke skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilket smykke du skal vælge fra Samie, kan du starte med at få inspiration fra de mange forskellige styles. Derefter kan du overveje om du er mest til stål eller forgyldt stål eller skal det være klassisk eller prydet med farver. Du kan tilmed overveje om det skal passe sammen med dit eksisterende smykkesortiment eller om det skal være noget helt andet.

Hvor kan man købe Samie smykker?

Du finder et stort udvalg af smykker fra Samie hos Goldentime. Her har du altid muligheden for at finde nyheder og populære smykker. Goldentime er altid opdateret på det nyeste sortiment. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores smykker, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Samie køb i dag.