Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%


MASERATIMaserati – en del af motorsporten

Maserati historien stammer tilbage fra starten af 1900 tallet, hvor Maserati brødrene involverede sig i motorsporten og startede produktionen af biler under navnet Maserati. I 1926 vandt Maserati sit første racerløb og siden er det blevet til mange titler til racerløb verden over. Den tekniske perfektion og opmærksomhed for de små detaljer, som ses ved bilerne kan også genses i Maserati urene. De mest ikoniske elementer i historien om Maserati er en del af designet af urene. Det velkendte Trefork logo er ofte en del af viserne eller let præget i urskiven med en 3D effekt. Samtidig ses de unikke syninger af læderremmene, som komplementerer læder indtrækket i bilerne.

Vores udvalg

Vi har et stort udvalg af ure til mænd fra Maserati. Sortimentet er sat op omkring bestsellerne fra brandet, så du ved at du er havnet det rigtige sted, når du leder efter det helt rigtige Maserati ur.

Maserati herreur

Søger du et eksklusivt herreur, hvor du ved at der er kræset for hver eneste detalje og samtidig ikke er gået på kompromis med kvaliteten? Så er et Maserai ur et oplagt valg. Maserati urene er med et schweziske quartz urværker eller med SEIKO’s automatiske urværker – så du er garanteret høj kvalitet. Urværket er hjertet i urene, ligesom en V8 motor er hjertet i bilerne.

Autoriseret dansk forhandler

GoldenTime er autoriseret forhandler af Maserati ure til mænd. Vi er stolte af at være udvalgt forhandler og har efterhånden fået opbygget ekspertise indenfor brandet.

Kort om Maserati

Hvilke ure har Maserati lavet?
Goldentime forhandler kollektionerne Circuito, Epoca, Potenza, Sfida, Traguardo og Triconic fra Maserati. Hos Goldentime er der flere af kollektionerne, som er populære. Urene er bygget af kvalitetsrige materialer og er designet, så man kan se en rød tråd mellem urene og alle de andre produkter, som Maserati producerer.

Er Maserati et godt ur mærke?
Maserati er et rigtig godt mærke til den sportsentusiastiske mand. Lige så meget kvalitet, som der er at finde i bilerne og bådene, lige så meget kvalitet finder du i urene. Urene er lavet af høj kvalitet, hvor der er blevet kræset for detaljerne. Det er tidløse ure, som kan bruges til enhver lejlighed og som du får glæde af i mange år frem. Urenes findes i mange forskellige farvekombinationer.

Hvilket Maserati ur skal jeg vælge?
Det kan være vanskeligt, når man skal vælge det helt rigtige ur. Inden du foretager købet, kan det være relevant at overveje, hvilket design der passer bedst til din personlighed og stil. Derudover kan det også være relevant at overveje, om uret skal have en funktion såsom chronograph, eller om det kun har til formål at indgå i din stil.

Hvad gør et Maserati ur unikt?
Maserati ure er ejet af den store italienske ur-virksomhed Morellato Group og bliver produceret i Italien. Maserati har hentet inspiration til urene fra deres biler og både og arbejder tæt med Morellato Group omkring urenes design. Det unikke ved urene er at sporten, som Maserati i første omgang blev kendt indenfor, fremgår i urene. Ved nogle af urene er der blevet lavet en transparant midte, som gør, at du har muligheden for at kigge ind til det automatiske urværk - lidt ligesom at kigge under kølerhjelmen på en bil.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores sortiment, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Maserati køb i dag.