Maserati – en del af motorsporten

Maserati historien stammer tilbage fra starten af 1900 tallet, hvor Maserati brødrene involverede sig i motorsporten og startede produktionen af biler under navnet Maserati. I 1926 vandt Maserati sit første racerløb og siden er det blevet til mange titler til racerløb verden over. Den tekniske perfektion og opmærksomhed for de små detaljer, som ses ved bilerne kan også genses i Maserati urene. De mest ikoniske elementer i historien om Maserati er en del af designet af urene. Det velkendte Trefork logo er ofte en del af viserne eller let præget i urskiven med en 3D effekt. Samtidig ses de unikke syninger af læderremmene, som komplementerer læder indtrækket i bilerne.

Vores udvalg

Vi har et stort udvalg af Maserati ure til mænd. Sortimentet er sat op omkring bestsellerne fra brandet, så du ved at du er havnet det rigtige sted, når du leder efter det helt rigtige Maserati ur.

Maserati herreur

Søger du et eksklusivt herreur, hvor du ved at der er kræset for hver eneste detalje og samtidig ikke er gået på kompromis med kvaliteten? Så er et Maserai ur et oplagt valg. Maserati urene er med et schweziske quartz urværker eller med SEIKO’s automatiske urværker – så du er garanteret høj kvalitet. Urværket er hjertet i urene, ligesom en V8 motor er hjertet i bilerne.

Autoriseret dansk forhandler

GoldenTime er autoriseret forhandler af Maserati ure til mænd. Vi er stolte af at være udvalgt forhandler og har efterhånden fået opbygget ekspertise indenfor brandet.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores sortiment, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Maserati køb i dag.