Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Tommy Hilfiger ure - et modebrand i urverdenen


Tommy Hilfiger har i mange år været et kendt brand i modebranchen, og deres evne til at designe populært modetøj er blevet videreført i deres ure. Tommy Hilfiger designer ure, der henter inspiration fra den amerikanske strand- og musikkultur.
Gennem de sidste 25 år er der kommet mange ur klassikere fra Tommy Hilfiger. Designet bærer præg af elegance samt den fremtrædende ikoniske branding af mærket både gennem farver og logo. Fra Tommy Hilfiger finder du dameure og herreure i mange forskellige udtryk. Gå på opdagelse i kollektionerne af Tommy Hilfiger ure, og find et modeur til dig selv eller en du holder af.Vores udvalg af Tommy Hilfiger ure


Hos Goldentime finder du et bredt udvalg af både herreure og dameure fra Tommy Hilfiger. Alle designs af Tommy Hilfiger dameure er stilrene og unikke. De kan have flotte styles og forskellige udtryk, men fælles for dem alle er, at de er lavet i gode materialer og høj kvalitet. Tommy Hilfiger logoet fremgår ofte tydeligt i urskiven, som blandt andet kan være sort, rosa guld, grå eller blå. Urskiverne kan vælges med få markeringer eller med alle 12 markeringer samt chronograph, dag-, dato og 24-timers visning. Tommy Hilfiger dameure findes i flere størrelser diameter, og kan vælges med en klassisk lænke, læderrem eller meshlænke.

Tommy Hilfiger herreure kan både være sporty, casual og luksuriøst. De mange forskellige muligheder der findes ved dameurene går igen ved herreurene. Mange af urskiverne er i mørke eller klare nuancer præget med Tommy Hilfiger logoet. Det giver en unik kontrast til lænken eller remmen, der ofte er i et råt look - perfekt for den moderne mand.Derfor skal du vælge et Tommy Hilfiger ur


Tommy Hilfiger ure er i høj kvalitet, men til priser hvor de fleste kan være med. Uanset om du er til det luksuriøse og eksklusive, simple og elegante eller sporty og casual kan et Tommy Hilfiger ur helt sikkert være noget for dig. Du finder ure der er perfekte til hverdag, dem der egner sig godt til festlige begivenheder og selvfølgelig også dem der kan være med begge steder. De mange størrelser på urene sikre desuden, at du let kan finde den model der passer dit håndled og smag bedst.Kort om Tommy HilfigerHvem laver Tommy Hilfiger ure?

Thomas Jacob Hilfiger står bag mærket Tommy Hilfiger og er en amerikansk designer af modetøj. Mærket blev oprettet i 1985 og har siden da været et succesfuldt brand. Urene er designet og fremstillet af Movado i Schweiz og laves efterfølgende i Kina.Hvad gør et Tommy Hilfiger ur unikt?

Det der gør et ur fra Tommy Hilfiger unikt er den høje kvalitet, som uret er lavet i samtidig med at uret har en overkommelig pris. Prisklassen giver alle en mulighed for at kunne købe et Tommy Hilfiger ur. Derudover er der ikke gået på kompromis med designet. Du finder både Tommy Hilfiger ure som har den klassiske, eksklusive, elegante eller sporty stil. Du kan derfor med sikkerhed finde et Tommy Hilfiger ur, som falder i din smag.Hvilket Tommy Hilfiger ur skal jeg vælge?

Mulighederne er mange i det brede sortiment hos Goldentime. Ved udvælgelsen af dit næste ur, kan det være en idé at tænke over, hvilken funktion uret skal have. Skal det kunne noget specielt eller skal det bare pynte på håndleddet? Derudover bør du også tænke over, hvilket design der passer bedst til din personlighed og stil.Hvor kan jeg købe Tommy Hilfiger ure?

Du finder et stort udvalg af Tommy Hilfigers kvalitetsure til både mænd og kvinder hos Goldentime. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Inden du foretager købet af et Tommy Hilfiger ur, kan det være relevant at overveje, hvilket design og hvilke funktioner uret skal have, så du finder et, som passer præcis til din stil.Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige præcis det Tommy Hilfiger ur du leder efter. Uanset om det er et elegant dameur eller et sporty herreur i de ikoniske Tommy Hilfiger farver. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.