Hurtig levering   •   Gratis fragt & indpakning   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Læs mere om gaveidéer her

Her hos os har vi utrolig mange produkter. Vi har en masse ure, armbånd, halskæder, ringe osv. til både til mænd og kvinder. Nogle gange køber man til sig selv, og i de tilfælde er det blot at finde et produkt, der matcher ens egne præferencer. Skal man derimod ud og købe en gave til en, man kender, kan det godt være svært. Her finder du en masse inspiration til en eventuel gave, så du kan være sikker på, at du får købt en fantastisk gave. Kig selv siden igennem eller klik dig ind under nogle af de mere specifikke kategorier, hvis du er afklaret med, hvilken form for produkt du er på jagt efter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg købe i gave?
I princippet kan du købe hvad som helst i gave. Der findes ingen regler for, hvad man må og ikke må købe i gave. Det er altså kun fantasien og ønskesedlen, der sætter grænser for, hvad man kan købe i gave. Hos Goldentime finder du et stort udvalg af gaveidéer som både kan gives i gave til ham, hende, teenagedrengen, veninden eller en helt femte.

Hvor finder jeg inspiration til den rigtige gave?
Hos Goldentime finder du et stort udvalg af gaveidéer til alle. Her finder du for eksempel både halskæder, armbånd, ringe, øreringe mm. Du finder også et enormt udvalg af ure fra nogle af de største brands til både mænd og kvinder. Derudover kan man også finde accessories i form af nøgleringe, kortholdere og fyldepenne. Har du derimod svært ved at finde frem til den helt rigtige gave, har du også mulighed for at købe et gavekort.

Hvad må en gave koste?
Der er ikke som sådan nogen grænse for, hvor meget en gave må koste. Prisen på gaver kommer udelukkende an på, hvor meget du vil og har råd til at bruge på den. Prisen afhænger selvfølgelig også af, hvad du overvejer at købe. Prisen er dog ikke den vigtigste faktor, men derimod overvejelserne bag købet og hvad du mener vil glæde personen.

Hvor kan jeg købe gaver?
Du finder et stort udvalg af gaveidéer fra nogle af de største brands hos Goldentime. Hos Goldentime finder du gaver til alle i forskellige prisniveauer, så du er garanteret at finde den rette gave. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.