Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Find den perfekte bryllupsgave her


Et bryllup er symbol på kærlighed, og starten for to menneskers nye liv sammen. Det skal selvfølgelig fejres med fest, god mad og gaver til brudeparet. Skal du til kærlighedsfest, men mangler ideer til bryllupsgave, så er du kommet det helt rette sted.

Hos Goldentime har vi samlet et udvalg af smykker og ure, som alle egner sig godt som gaver til bryllup. Uanset om du er på udkig efter en bryllupsgave til et nært familiemedlem, en ven eller veninde kan du finde inspiration her på siden.

Personlig og unik bryllupsgave


Er du på udkig efter en unik bryllupsgave, som kan vare hele livet, så går du aldrig galt i byen med et funklende smykke eller et elegant ur. En personlig bryllupsgave kommer sig i høj grad af, at du har brugt tid på at udvælge det helt rigtige.

Er du på udkig efter en bryllupsgave til hende, kan du f.eks. overveje om hun er mest til sølv eller guld. Om hun elsker det feminine og simple, eller om hun er mere til de volumiøse eller ekstravagante smykker?

I udvalget kan du finde et smykke til enhver personlig smag. Vi har samlet smykker og ure i flere forskellige prisklasser, så du nemt kan finde det rette match til dit budget.

Er du selv så heldig at skulle giftes, kan du bruge siden her som inspiration til bryllups ønsker.

Et ur i bryllupsgave


Et ur er perfekt både som bryllupsgave til ham og hende. Et ur er en uforgængelig ting som man kan have glæde mange år frem. Derfor egner det sig perfekt som bryllupsgave, da brudeparet, selv mange år ud i fremtiden, vil kunne kigge på uret og mindes den store dag.

På siden finder du armbåndsure til dame og herre, så der er noget til både brud og gom. Urene er af høj kvalitet og fra kendte mærker som Rado og Longines. Du kan også tage et kig i resten af vores store sortiment af herreure og dameure.

Er du på udkig efter en fælles gave til brudepar, så er de klassiske og smukke Arne Jacobsen vægure et godt bud. De kommer i flere forskellige serier, som hver har deres unikke historie og udtryk. Et vægur vil være en bryllupsgave, som kan bruges i det fælles hjem til glæde for begge parter.

Smykker som bryllupsgave til hende


I udvalget af bryllupsgave ideer, finder du også et stort udvalg af smykker fra mærker som Georg Jensen, Julie Sandlau, Mads Z og Jan Jørgensen.

Diamanter er en kvindes bedste ven, og et smykke med diamant fra Jan Jørgensen vil derfor være den perfekte bryllupsgave til hende. Du kan tage et kig på den ikoniske Georg Jensen Daizy ring, som både er klassisk og iøjnefaldende.

Har du brug for hjælp til at finde den perfekte bryllupsgave?


Har du spørgsmål eller har brug for hjælp eller gode råd? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med vejledning og gode råd, så du kan finde den helt rette bryllupsgave.

Ofte stillede spørgsmål


Hvad giver man i bryllupsgave?
Gode bryllupsgaver kan være mange forskellige ting. Ofte er det ting vi kan have i mange år, som vi kan kigge tilbage på og mindes den store dag. Det må gerne være brugbart, og noget man kan have glæde af i hverdagen. Her er både ure og smykker oplagte ideer til bryllupsgave. Både til ham og hende.

Hvor meget giver man for i bryllupsgave?
Hvor meget man giver for i bryllupsgave, afhænger i høj grad af ens relation til brudeparret. Som forældre og bedsteforældre, giver man typisk et væsentligt højere beløb end mange af de øvrige gæster. Vil i gerne give en dyrere gave, kan i eventuelt gå flere sammen og give en gave i fællesskab.

Hvad ønsker man sig i bryllupsgave?
Man kan ønske sig mange forskellige ting i bryllupsgave. Ofte er det en god ide både at have en lille ønskeliste hver for sig og en fælles. Fælles kan i ønske jer alt fra oplevelser sammen og ting til hjemmet, som et smukt vægur eller en fin vase. Hver for sig er det en god ide, at ønske sig mindst en uforgængelig ting, som man kigge tilbage på senere i livet til minde om dagen.