Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%


DAY ETHer ser du vores udvalg smykkeskrin fra DAY ET. Et udvalg bestående af mindre smykkeskrin, som er oplagte at have med på farten, men også de større smykkeskrin, som kan rumme alle dine smykker på en gang. Èn ting er fælles for dem alle; design og kvalitet er gennemtænkt & bæredygtigt.


DAY ET OFFICIAL – Dansk design til et liv på farten

DAY ET skaber produkter til et liv på farten. Tilbage i 2013 blev den ikoniske taske, Gweneth, lanceret og denne har været eftertragtet af kvinder verden over. I 2014 lancerede det kendte modehus Day Birger et Mikkelsen ”DAY ET” som et selvstændigt brand og i 2018 blev DAY ET en selvstændig virksomhed med design studio i hjertet af København. DAY ET anses for værende Skandinaviens største accessories brand med en kollektion bestående af bl.a. tasker, kufferter, toilettasker og ikke mindst smykkeskrin.

RETHINK – RELOVE – RECYCLE

DAY ET har en mission om at være den grønnere mulighed. I den forbindelse har DAY ET vendt tingene på hovedet og genovervejet alle led i værdikæden og produktionen – for at optimere alle dele og ved at finde bedre, bæredygtige og langvarige løsninger. DAY ET bruger de bedste materialer og designer ud fra at produktet skal være funktionelle klassikere, der holder sæson efter sæson. Desuden indsamler DAY ET plastikaffald fra lossepladser og havene i håb om at bidrage til at eliminere behovet for at producere ny plast. Ved kun at bruge 100% certificeret genanvendt materiale, får DAY ET muligheden for at reducere brugen af kemikalier, vand og udlede mindre CO2.

Derfor skal du vælge et DAY ET smykkeskrin

DAY ET Official smykkeskrin findes i forskellige former, farver og materialer. Du kan være sikker på at dit DAY smykkeskrin vil være en fryd for øjet – hvad enten den skal pryde i dit hjem eller med dig på farten. DAY ET smykkeskrin er en perfekt gave til en du holder af. Hvis du sætter pris på et stilfuldt og bæredygtigt design, så skal du vælge et DAY ET smykkeskrin.

Vores udvalg af DAY ET smykkeskrin

Vi har DAY ET smykkeskrin til enhver smag og anvendelighed. Har du brug for et stort smykkeskrin, der kan rumme alle dine eksklusive smykker? Så finder du de store firkantede smykkeskrin. Er du derimod på udkig efter et mindre smykkeskrin, som både kan være anvendelig i hjemmet, men som også kan komme med på farten eller på rejser? Så findes der både runde og firkantede modeller. DAY ET smykkeskrin er oplagt som gaver til dem du holder af – uanset anledning.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket DAY ET Official eller smykkeskrinene, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste DAY ET køb i dag.