Georg Jensen Smykker

SPAR 15% PÅ GEORG JENSEN - BRUG RABATKODEN GJ15!
Georg Jensen smykker findes i et utal af forskellige modeller og designs. Fælles for alle Georg Jensen smykker, på tværs af det store udvalg, er at kvalitet og design er kompromisløst udført.  Georg Jensen smykker er skabt i samarbejde med en lang række af Skandinaviens førende designere, som alle har det til fælles, at de formår at fange tidens trends, så der er masser at forelske sig i. Se bare på det enorme udvalg af alle de klassiske Georg Jensen smykker herunder med det samme, hvor du bl.a. kan finde Savannah og Magic serien, eller du kan læse mere om det ikoniske mærker nederst på siden.

Mere om Georg Jensen smykker

Georg Jensen smykker har en historie, der går mere end 100 år tilbage. Georg Jensens smykker så første gang dagens lys i 1904. På få år opnåede Georg Jensens smykker international anerkendelse og blev betragtet som én af de absolut førende smykkedesignere i hele skandinavien. Det er en status, som Georg Jensen har fastholdt i mere end 100 år - og i dag som dengang, er Georg Jensen smykker resultatet af stædig innovation og et kompromisløs øje for elegance og enkelthedens æstetik. Det er netop deres evne, til at udvikle sig med inkorporering af tidens nye trends, der konstant holder dem oppe på det højeste niveau. Når du køber et smykke fra Georg Jensen, er det et lille stykke design-historie fra én af Danmarks største smykkeikoner gennem tiden, som du erhverver.

"Det ultimative indenfor skandinavisk design"
Sådan skriver Georg Jensen om deres smykkekollektioner på deres hjemmeside. De mener selv, at de er et godt bud på at stå i spidsen for hvad skandinavisk design er. Men deres mere end 100 år lange erfaring indenfor området, og den kæmpe succes de har opnået, kan man være tilbøjelig til at give dem ret! De fleste hjem har et Georg Jensen smykke liggende af den ene eller anden art - hvad end det er en halskæde, en ring eller et par øreringe. En af grundende til dette er formentligt, at Georg Jensen formår at kombinere funktionalitet, skønhed og lækkert design af høj kvalitet.

Skulle du sidde og brænde inde med nogen spørgsmål, står vi også klar til at hjælpe med råd og vejledning, så du kan være helt sikker på, at du erhverver dig det helt rigtige Georg Jensen smykke.