Georg Jensen – Mere end 100 år med smykker

Georg Jensen smykker har en historie, der går mere end 100 år tilbage. Georg Jensens smykker så første gang dagens lys i 1904. På få år opnåede Georg Jensens smykker international anerkendelse og blev betragtet som én af de absolut førende smykkedesignere i hele skandinavien. Det er en status, som Georg Jensen har fastholdt i mere end 100 år - og i dag som dengang, er Georg Jensen smykker resultatet af stædig innovation og et kompromisløs øje for elegance og enkelthedens æstetik. Det er netop deres evne, til at udvikle sig med inkorporering af tidens nye trends, der konstant holder dem oppe på det højeste niveau. Når du køber et smykke fra Georg Jensen, er det et lille stykke design-historie fra én af Danmarks største smykkeikoner gennem tiden, som du erhverver.

Derfor skal du vælge Georg Jensen smykker

Hvis du søger et eksklusivt smykke i høj kvalitet af dansk design, er Georg Jensen det rigtige valg. Georg Jensen har et bredt spektrum af forskellige smykkeserier, som henvender sig til en bred målgruppe. Alt fra feminine og petit designs til de mere robuste og fyldige designs.

Vores udvalg

Georg Jensen smykker findes i et utal af forskellige modeller og designs. Fælles for alle Georg Jensen smykker, på tværs af det store udvalg, er at kvalitet og design er kompromisløst udført.  Georg Jensen smykker er skabt i samarbejde med en lang række af Skandinaviens førende designere, som alle har det til fælles, at de formår at fange tidens trends, så der er masser at forelske sig i.

Georg Jensen Moonlight Grapes

Moonlight Grapes serien fra Georg Jensen er den absolut mest populære serie. Med udgangspunkt i en original Georg Jensen-tegning fra begyndelsen af 1900-tallet har Georg Jensen Design Studio skabt en ny kollektion, der giver det ikoniske druemotiv en moderne drejning. Smykkerne er luksuriøse, tredimensionelle og iøjnefaldende.

Georg Jensen Mercy

Designer Jacqueline Rabun (som også er designeren bag Offspring serien) har skabt de sensuelle Mercy smykker, som er inspireret af tidens gang. De organiske former fremhæver netop din stil og bliver næsten en del af dig. Designet er kreeret med fokus på at smykkerne skal være behagelige at bære.

Georg Jensen Offspring

Offspring serien er designet efter tidens trends og alle smykkerne kommer i smukke, tidløse designs. Offspring serien kombinerer i nogle af smykkerne et stort og et lille vedhæng – disse modeller er særligt populære som mor/barn smykke.

Georg Jensen Daisy

Daisy serien fra Georg Jensen har eksisteret siden 1940’erne og har sidenhen vokset sig til en global trend. Designet er inspireret af margueritten og bygget op omkring flomstens charmerende udstråling. Den ikoniske smykkemodel findes i forskellige smykketyper, farver og materiale. Daisy serien er særligt populær som konfirmationsgave til den modebevidste pige.

Georg Jensen Fusion

Fusion er en eksklusiv serie fra Georg Jensen og er designet med henblik på at symbolisere den evige union og dyrebare øjeblikke imellem mennesker. Fusion ringene kan kombineres på forskellig vis og bruges ofte både som vielsesringe og forlovelsesringe.

Dansk autoriseret forhandler af Georg Jensen smykker

Hos GoldenTime er vi stolte af at være en af Danmarks største forhandlere af Georg Jensen smykker. Vi har efterhånden været forhandlere i en årrække og er derfor også eksperter indenfor feltet.

Spørg endelig!

Skulle du sidde og brænde inde med nogen spørgsmål, står vi også klar til at hjælpe med råd og vejledning, så du kan være helt sikker på, at du erhverver dig det helt rigtige Georg Jensen smykke.