Georg Jensen Armbånd

SPAR 15% PÅ GEORG JENSEN - BRUG RABATKODEN GJ15!
Georg Jensen armbånd udgør, med deres elegante og skulpturelle design, en fin lille dekoration omkring håndleddet. De kan bruges til hvilken som helst lejlighed, hvad enten det er for at pifte hverdagsgarderoben en smule op eller som det lille ekstra til, at fuldende det perfekte fest outfit. Georg Jensen går meget op i både kvalitet og design, og det ses også tydelig i deres elegante armringe, der smyger sig smukt om håndleddet. Deres store passion for design gør også, at de gennem tiden har arbejdet sammen med flere forskellige designere, blandt andet Henning Koppel, Sigvard Bernadotte og Nanna Ditzel.

Georg Jensen armbånd er den perfekte gave

Et Georg Jensen armbånd går man aldrig fejl af, når det gælder gaven til hende. Uanset om det er til fødselaren, studenten eller bruden vil et Georg Jensen armbånd skabe stor glæde hos modtageren. Med det elegante og tidløse design, findes der armbånd, der passer til enhver kvindes stil. Modtagerne af et Georg Jensen armbånd vil med garanti få et armbånd, de kan få glæde af i mange år fremover.  

Armbånd til enhver kvinde
Georg Jensen er et skandinavisk design indenfor smykker, ure, livsstilsvarer og produkter til højtiden. I rigtig mange år har Georg Jensen produceret smukke armbånd. Med inspiration fra vikingetiden dekorerer de smukke armringe håndleddet til enhver lejlighed og stil. Der findes mange forskellige Georg Jensen armbånd, som afspejler forskellige udtryk. Det er derfor stensikkert, at der findes Georg Jensen armbånd til enhver smag, så du nemt kan finde et armbånd, der passer til lige netop det udtryk du går efter.