Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%


JOANLI NORVi er stolte over at være forhandler af Joanli Nor smykker. Vores sortiment består af et imponerende udvalg af glamourøse og betagende Joanli Nor smykker, der vil slå benene væk under dig. Udforsk vores ekstraordinære udvalg, herunder de ikoniske AnnaNor serier, samt en række andre enestående kollektioner fra deres fortryllende univers. Gå ikke glip af chancen for at forny din stil med vores uimodståelige udvalg af Joanli Nor smykker!


Joanli Nor - smykker der giver plads til din personlighed

Joanli Nor er et dansk designet smykkebrand - smykkerne bliver designet på deres hovedkvarter i Horsens, hvor designerne ånder og lever for at designe og udvikle de smukkeste smykker. Joanli Nor smykkerne er alle fremstillet i 925 sterlingsølv, hvor de enten er rhodineret, sortrhodineret, forgyldt eller rosa forgyldt. Smykkerne er prydet med de smukke zirkonia og i flere af serierne finder du brillant-slebne Swarovski zirkoner for at få smykkerne til at funkle.


Vores udvalg af Joanli Nor smykker

Vi er autoriseret Joanli Nor forhandler, så du kan trygt handle dine smykker hos os. Hos os finder du et stort udvalg af flotte og strålende Joanli Nor smykker. Så gå på opdagelse i Joanli Nors populære serier, fx AnnaNor, eller nogle af de mange andre fantastiske serier deres univers har at byde på.


Joanli Nor øreringe

I vores store udvalg af Joanli Nor, finder du blandt andet Joanli Nor øreringe. Om du end er til rå, klassiske, funklende, glitrende eller feminine og enkle, kan du helt bestemt finde nogle øreringe der passer perfekt til din stil. Du kan finde Joanli Nor creoler, ørestikker og ørehængere.


Joanli Nor ringe

Du kan også finde en masse smukke Joanli Nor ringe. Ringene er designet, så de kan bæres alene hvis man er til det simple, men kan kan også bruge flere på en finger og kombinere dem på kryds og tværs af hinanden og serierne, for at opnå et unikt og personligt look.


Joanli Nor halskæder

Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af flotte halskæder i forskellige former, farver og stil, så der er noget til enhver smag. Der er alt fra helt simple og enkle halskæder, til halskæder med store eller små vedhæng i. Så du kan finde noget der passer til din stil.


Joanli Nor armbånd

Sidst men ikke mindst, kan du finde smukke og forskellige armbånd, som passer godt til de forskellige øreringe, halskæder og ringe. Der er noget til dig som mangler et enkelt og elegant armbånd, og der er noget til dig som godt kan lide et funklende og opmærksomhedsvækkende armbånd. Derudover kan du også finde smukke armringe. Både Joanli Nors armbånd og armringe er prydret med de smukke zirkoner.


Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige det smykke fra Joanli Nor som du er på udkig efter. Hvad end det er en smuk, strålende Joanli Nor halskæde eller et par enkle og klassiske Joanli Nor ringe. Og husk, at du hos Goldentime altid får gratis forsendelse.