Januar udsalget er i gang! 🎉 Spar op til 66% lige nu!

Keramik herreure | Stort udvalg af flotte ure til mænd


Højteknologisk keramik er begyndt at vinde mere frem blandt flere forskellige ur producenter verden over. Materialet er ekstremt slidstærkt og utroligt modstandsdygtigt, og netop det kendetegner især de keramiske ure. Samtidig er det et ret let materiale, og det gør det perfekt til fremstilling af ure. Et keramik ur er ofte en smule dyrere, men til gengæld er du sikret et virkelig holdbart ur, der vil følge dig i mange år, uden ridser eller tegn på slid. Her på siden finder du forskellige keramiske ure til herre, der kommer med i flere udtryk. Der er et klassisk ur med den tidløse lænke i keramik, et sporty dykkerur og flere unikke looks her i udvalget. Et keramisk herreur, er til dig der vil være sikker på at få et ur i top kvalitet med høj holdbarhed.

Vores udvalg af herreure i keramik


I vores udvalg af keramik herreure findes forskellige ur mærker heriblandt Longines ure.  Størstedelen af udvalget består dog af herreure fra Rado, som i næsten tre årtier har specialiseret sig indenfor keramiske ure. Den højteknologiske keramik har i mange år spillet en central rolle i deres tilgang til at designe og producere ure. Et herreur i keramik fra Rado er desuden allergivenligt, hvilket betyder at det keramiske ur kan bæres af alle, også dem med særligt følsom hud. Gå på opdagelse i udvalget af keramiske ure til herre, som er noget udover det sædvanlige. De elegante keramik ure kan bruges til hverdag og fest, og findes i forskellige urskive farver og lænke typer. Du kan vælge dit keramik ur med læderrem eller gummirem, men kan også lade keramikken skinne igennem i en klassisk lænke. Du kan få et keramik ur med automatisk eller quartz urværk, efter din personlige smag.

Spørg vores eksperter


Har du spørgsmål til et keramik ur til herre, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede når du har brug for det. Husk at du altid får gratis fragt når du handler hos GoldenTime.