Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Ure i stål | Stort udvalg af flotte ure til mænd


Her på siden ser du hele vores udvalg af ure til mænd i stål. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af herre ure i stål, lige fra de klassiske herreure til de mere sporty modeller. Herreure i stål en af vores mest solgte kategorier, da det ofte er de meget stilrene og tidsløse designs, som er forbundet med herreure i stål. Alle urene i kategorien er dog af høj kvalitet og er derfor et ur, du kan have i rigtig mange år. Er ur i stål vil være en god investering for dig, som ønsker et ur med lang holdbarhed, så du kan opretholde din gode stil i mange år frem.

Vores udvalg af herreure i stål


Vores udvalg af ure til mænd i stål er meget bredt. Her på siden finder du herreure i mange forskellige stilarter og fra flere forskellige urmærker til mænd som Candino, Longines, Seiko, Festina, TAG Heuer, Daniel Wellington og mange mange flere. Du finder både herreure i stål fra de eksklusive og dyre urmærker, men også ure fra mærker hvor de fleste kan være med.
Er du på udkig efter et herreur i guld, kan du finde nogle enkelte ure i stål med guld PVD eller Rosa gulddouble. Brug filteret til venstre for at sortere i det store udvalg af ure.

Stål er et af de mest populære materialer til ure. Det er et holdbart materiale som kan klare det slid som daglig brug af et ur må medføre. Er du overfølsom overfor nikkel, bør du tage dine forbehold, da stål kan indeholde små spor af nikkel.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke brands fremstiller ure i stål?
Rustfrit stål er et af de mest anvendte metaller, når der fremstilles ure. Derfor kan man finde ure fremstillet i stål fra de fleste brands. Designet varierer fra brand til brand selvom urene er lavet af det samme rustfrie stål. Hos Goldentime finder du både ure i med et eksklusivt look, sporty look og et simpelt look. Der er derfor står forskel på urene, selvom de er fremstillet af det samme materiale.

Er stål et godt materiale til ure?
Ja, rustfrit stål er et stærkt og holdbart materiale. Udover at en æstetisk flot overflade efterlader et gennemført visuelt helhedsindtryk, er det også nemt at renholde. Dette gør stålet meget hygiejnisk. En af fordelene ved at fremstille ure i rustfrit stål er, at det er et allergivenligt materiale, der er ret modstandsdygtigt overfor ridser og skræmmer.

Hvor stærkt er stål?
Rustfrit stål er utrolig slidstærkt også under høje temperaturer. Samtidig med det, så er rustfrit stål enormt holdbart og kan modstå korrosion i meget aggressive miljøer. Det er muligt at overfladebehandle stål med forskellige materialer, og du kan derfor finde ure i stål i gyldne, mørkere og andre farver. Det store udvalg af herreure i stål gør det muligt for dig at finde et ur, som passer til din stil.

Hvor kan man købe ure i stål?
Du finder et stort udvalg af herreure i stål fra nogle af de største brands hos Goldentime. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Hos Goldentime har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands. Du er altid sikret fri fragt hos Goldentime.  

Spørg vores eksperter


Har du spørgsmål til nogle af urene i stål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede når du har brug for det. Husk at du altid får gratis fragt når du handler hos GoldenTime.