Ure i stål | Stort udvalg af flotte ure til mænd


Her på siden ser du hele vores udvalg af ure til mænd i stål. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af herre ure i stål, lige fra de klassiske herreure til de mere sporty modeller. Herreure i stål en af vores mest solgte kategorier, da det ofte er de meget stilrene og tidsløse designs, som er forbundet med herreure i stål. Alle urene i kategorien er dog af høj kvalitet og er derfor et ur du kan have i rigtig mange år.

Vores udvalg af herreure i stål


Vores udvalg af ure til mænd i stål er meget bredt. Her på siden finder du herreure i mange forskellige stilarter og fra flere forskellige urmærker til mænd som Certina, Candino, Longiness, Tissot, Festina, TAG Heuer, Daniel Wellington og mange mange flere. Du finder både herreure i stål fra de eksklusive og dyre urmærker, men også ure fra mærker hvor de fleste kan være med.
Er du på udkig efter et herreur i guld, kan du finde nogle enkelte ure i stål med guld PVD eller Rosa gulddouble. Brug filteret til venstre for at sortere i det store udvalg af ure.

Stål er et af de mest populære materialer til ure. Det er et holdbart materiale som kan klare det slid som daglig brug af et ur må medføre. Er du overfølsom overfor nikkel, da stål kan indeholde små spor af nikkel.

Spørg vores eksperter


Har du spørgsmål til nogle af urene i stål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede når du har brug for det. Husk at du altid får gratis fragt når du handler hos GoldenTime.