Hurtig levering   •   Gratis fragt & indpakning   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Seiko ure - Kvalitets håndværk med japansk præcision


Seiko startede tilbage i 1882, og har derfor en lang og rig historie bag sig indenfor teknologi og urdesign. Kintaro Hattori begyndte tilbage i 1882 at lave ure. Dengang under navnet Seikosha, som meget groft oversat betyder “Huset for udsøgt håndværk”.

Det er siden blevet en af de største producenter af designer ure lavet i de bedste materialer og høj kvalitet. Designet fra Seiko bærer præg af innovation, præcision og elegance og det er uanset om det er et sportsur eller dressur.

Seikos vision er “Altid et skridt foran de andre”, og de har et stort drive for innovere, og det er særligt en af grundene til at de i dag er et af de mest respekterede og ledende brands indenfor urverdenen.

Seiko automatic, quartz og solar


Seiko laver ure med flere forskellige urværker, og der er derfor noget til ethvert behov. Hos os finder du både Seiko automatic, quartz og solar ure.

Kvartsurene tikker på sekundet, mens Seiko automatic ure er kendt for den flydende bevægelse fra sekundviseren.

De tre forskellige urværk har hver deres egenskaber og fordele. Seiko ure med solar lades op gennem solens stråler, hvilket kan være en stor fordel for nogen. Seiko ure med quartz kører på batteri og er typisk en smule billigere. De er dog stadig utroligt præcise. Sidst, men ikke mindst finder du også Seiko med automatisk urværk, som betyder at det ikke kører på batteri, men bliver trukket op gennem bevægelse.

Vores udvalg af Seiko herreure


Hos Goldentime finder du et stort udvalg af Seiko herreure i nogle af deres mest banebrydende serier. Her kan nævnes: 5 Sports, Prospex og Chronograph. Hver serie har deres helt unikke teknologi og design. Seiko 5 Sports er fremstillet med et automatisk urværk i et sporty design. De fleste herreure fra Seiko i 5 Sports serien kommer med dykkerkrans og er vandtætte ned til 100 meter.

Seiko Prospex er oplagt valg til dig der er på udkig efter et Seiko dykkerur med alle de gode funktioner, og som har eksklusivitet og alle de rigtige funktioner i designet. Prospex er designet i 316L Stainless Steel, har den klassiske lænke samt dag- og dato funktion.

Herreure i Seiko Chronograph serien kommer med Quartz urværk, som betyder at det drives af et batteri. Det er retro og samtidig klassiske herreure, der vil egne sig perfekt til både hverdagsbrug på arbejde eller studiet, men også til festlige arrangementer. Uanset om du er til Seiko automatic ure med et mekanisk urværk eller et quartz urværk, kan du finde det blandt de forskellige modeller.

De mange Seiko ure fra de forskellige serier har vidt forskellige udtryk og kan vælges i flere forskellige størrelser og farver, så du kan finde netop det der passer din stil bedst.  

Seiko dameure


Udover de mange Seiko herreure, finder du også et stort udvalg af Seiko dameure hos os. De elegante og stilfulde Seiko ure til dame findes i serierne Caprice og Essential.

Kendetegn for dameure er, at designet er smallere, så det vil passe smukt på et kvindehåndled. Du får stadig et stort spænd i både udtryk og materialer, så du kan finde det perfekte match til dit behov. Et Seiko dameur med lænke og rosaguld detaljer giver et eksklusivt look, mens en smuk læderrem og minimalistisk urskive giver et tidløst udtryk.

Derfor skal du vælge et Seiko ur


Hvis du stiller høje krav til teknologien og funktionen af dit ur vil et Seiko ur helt sikkert være noget for dig. Du vil være garanteret at finde et ur fra Seiko, der lever op til de varierende idealer, der er for herreure såvel som dameure, gennem de forskellige serier af ure fra Seiko.

Seiko ure er forskellige, både når det kommer til funktionalitet og design.

Der er både herreure til den klassiske businessman, den erfarne sportsudøver og til dem der blot går op i at have et klassisk og flot ur. Seiko dameur kommer også i mange forskellige udtryk, så uanset om du er på udkig efter et feminint, lukseriøst, sporty eller tidløst dameur, kan du finde et Seiko ur til dit behov.

Seiko ure findes i forskellige prisklasser, og du vil uanset smag, krav og budget kunne finde et ur der matcher netop dig.

Ofte stillede spørgsmål om Seiko ure


Hvad er historien bag Seiko?
I 1881 åbnede den dengang 21-årige entreprenør Kintaro Hattori en butik, hvor han solgte og reparerede ure beliggende centralt i Tokyo. Der gik ikke længe før Kintaro Hattori var en af Japans største grossister i ur-branchen. I 1950’erne begyndte Seiko at blive international kendt og startede også eksport til Amerika. I dag finder Seiko ure kendt verden over, for deres præcision, kvalitet og design.

Hvilke ure laver Seiko?
Hos Goldentime finder du 5 forskellige kollektioner fra Seiko. Disse er: 5 sport, Caprice, Essential, Presage og Prospex. De mest populære kollektioner hos Goldentime er 5 sport og Prospex. Seikos ur modeller indeholder flere funktioner såsom vandtæthed og chronograph. Modellerne findes i flere forskellige flotte farvesammensætninger.

Er Seiko et godt mærke?
Seiko er et godt mærke for dig, som vægter god kvalitet og teknologi højt. Seiko ure er fyldt med kvalitets håndværk og præcision og bærer præg af innovation og elegance. I vores store udvalg finder du vidt forskellige designs, som gør, at Seiko rammer en bred målgruppe. Ikke nok med Seiko ure både kan være klassiske, sporty og moderne, så kan du også finde dem i en lang række forskellige farvesammensætninger.

Hvor kan jeg købe Seiko ure?
Du finder et stort udvalg af Seiko herreure og dameure hos Goldentime. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Inden du foretager købet af et Seiko ur, kan det være relevant at overveje, hvilket design og hvilke funktioner uret skal have, så du finder et som passer præcist til din stil.

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp til at finde det perfekte Seiko ur, må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige præcis det Seiko ur du leder efter. Uanset om det er et Seiko dykkerur med høj funktionalitet eller et klassisk og retro hverdagsur. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.