Seiko ure - Kvalitets håndværk med japansk præcision


Seiko startede tilbage i 1882, og har derfor en lang og rig historie bag sig indenfor teknologi og urdesign. Kintaro Hattori begyndte tilbage i 1882 at lave ure, dengang under navnet Seikosha, som meget groft oversat betyder “Huset for udsøgt håndværk”. Det er siden blevet en af de største producenter af designer ure lavet i de bedste materialer og høj kvalitet. Designet fra Seiko bærer præg af innovation, præcision og elegance og det er uanset om det er et sportsur eller dressur. Seikos vision er “Altid et skridt foran de andre”, og de har et stort drive for innovere, og det er særligt en af grundene til at de i dag er et af de mest respekterede og ledende brands indenfor urverdenen.

Vores udvalg af Seiko herreure


Hos Goldentime finder du et udvalg af nogle af Seikos mest banebrydende serier: 5 Sports, Prospex og Chronograph. Hver serie har deres helt unikke teknologi og design. Seiko 5 Sports er fremstillet med et automatisk urværk i et sporty design. De fleste herreure i 5 Sports serien kommer med dykkerkrans og er vandtætte ned til 100 meter.

Seiko Prospex er oplagt valg til dig der er på udkig efter et dykkerur med alle de gode funktioner, og som har eksklusivitet og alle de rigtige funktioner i designet. Prospex er designet i 316L Stainless Steel, har den klassiske lænke samt dag- og dato funktion.

Ure i Seiko Chronograph serien kommer med Quartz urværk, som betyder at det drives af et batteri. Det er retro og samtidig klassiske herreure, der vil egne sig perfekt til både hverdagsbrug på arbejde eller studiet, men også til festlige arrangementer. Seiko automatic ure har et mekanisk urværk med en flydende bevægelse, mens uret med Quartz urværk tikker på sekunder.

De mange Seiko ure fra de forskellige serier har vidt forskellige udtryk og kan vælges i flere forskellige størrelser og farver, så du kan finde netop det der passer din stil bedst.  

Derfor skal du vælge et Seiko ur


Hvis du stiller høje krav til teknologien og funktionen af dit ur vil et Seiko ur helt sikkert være noget for dig. Du vil være garanteret at finde et ur, der lever op til de varierende idealer, der er for herreure, gennem de forskellige serier af ure fra Seiko. Urene fra Seiko er forskellige, både når det kommer til funktionalitet og design. Der er både ure til den klassiske businessman, den erfarne sportsudøver og til dem der blot går op i at have et klassisk og flot ur. Seiko findes i forskellige prisklasser, og du vil uanset smag, krav og budget kunne finde et herreur fra Seiko der matcher netop dig.

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige præcis det Seiko ur du leder efter. Uanset om det er et dykkerur med høj funktionalitet eller et klassisk og retro hverdagsur. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.