Seiko ure - Kvalitets håndværk med japansk præcision


Seiko startede tilbage i 1882, og har derfor en lang og rig historie bag sig indenfor teknologi og urdesign. Kintaro Hattori begyndte tilbage i 1882 at lave ure, dengang under navnet Seikosha, som meget groft oversat betyder “Huset for udsøgt håndværk”. Det er siden blevet en af de største producenter af designer ure lavet i de bedste materialer og høj kvalitet. Designet fra Seiko bærer præg af innovation, præcision og elegance og det er uanset om det er et sportsur eller dressur. Seikos vision er “Altid et skridt foran de andre”, og de har et stort drive for innovere, og det er særligt en af grundene til at de i dag er et af de mest respekterede og ledende brands indenfor urverdenen.

Vores udvalg af Seiko herreure


Hos Goldentime finder du et udvalg af nogle af Seikos mest banebrydende serier: 5 Sports, Prospex og Chronograph. Hver serie har deres helt unikke teknologi og design. Seiko 5 Sports er fremstillet med et automatisk urværk i et sporty design. De fleste herreure i 5 Sports serien kommer med dykkerkrans og er vandtætte ned til 100 meter.

Seiko Prospex er oplagt valg til dig der er på udkig efter et dykkerur med alle de gode funktioner, og som har eksklusivitet og alle de rigtige funktioner i designet. Prospex er designet i 316L Stainless Steel, har den klassiske lænke samt dag- og dato funktion.

Ure i Seiko Chronograph serien kommer med Quartz urværk, som betyder at det drives af et batteri. Det er retro og samtidig klassiske herreure, der vil egne sig perfekt til både hverdagsbrug på arbejde eller studiet, men også til festlige arrangementer. Seiko automatic ure har et mekanisk urværk med en flydende bevægelse, mens uret med Quartz urværk tikker på sekunder.

De mange Seiko ure fra de forskellige serier har vidt forskellige udtryk og kan vælges i flere forskellige størrelser og farver, så du kan finde netop det der passer din stil bedst.  

Derfor skal du vælge et Seiko ur


Hvis du stiller høje krav til teknologien og funktionen af dit ur vil et Seiko ur helt sikkert være noget for dig. Du vil være garanteret at finde et ur, der lever op til de varierende idealer, der er for herreure, gennem de forskellige serier af ure fra Seiko. Urene fra Seiko er forskellige, både når det kommer til funktionalitet og design. Der er både ure til den klassiske businessman, den erfarne sportsudøver og til dem der blot går op i at have et klassisk og flot ur. Seiko findes i forskellige prisklasser, og du vil uanset smag, krav og budget kunne finde et herreur fra Seiko der matcher netop dig.

Kort om Seiko

Hvad er historien bag Seiko?
I 1881 åbnede den dengang 21-årige entreprenør Kintaro Hattori en butik, hvor han solgte og reparerede ure beliggende centralt i Tokyo. Der gik ikke længe før Kintaro Hattori var en af Japans største grossister i ur-branchen. I 1950’erne begyndte Seiko at blive international kendt og startede også eksport til Amerika.

Hvilke ure laver Seiko?
Hos Goldentime finder du 5 forskellige kollektioner fra Seiko. De 5 er 5 sport, Caprice, Essential, Presage og Prospex. De mest populære kollektioner hos Goldentime er 5 sport og Prospex. Seikos modeller indeholder flere funktioner såsom vandtæthed og chronograph. Modellerne findes i flere forskellige flotte farvesammensætninger.

Er Seiko et godt mærke?
Seiko er et godt mærke for dig, som vægter god kvalitet og teknologi højt. Urene er fyldt med kvalitets håndværk og præcision og bærer præg af innovation og elegance. I vores store udvalg finder du vidt forskellige designs, som gør, at Seiko rammer en bred målgruppe. Ikke nok med at urene både kan være klassiske, sporty og moderne, så kan du også finde dem i en lang række forskellige farvesammensætninger.

Hvor kan jeg købe Seiko ure?
Du finder et stort udvalg af Seikos kvalitetsure til både mænd og kvinder hos Goldentime. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Inden du foretager købet af et Seiko ur, kan det være relevant at overveje, hvilket design og hvilke funktioner uret skal have, så du finder et som passer præcist til din stil.

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige præcis det Seiko ur du leder efter. Uanset om det er et dykkerur med høj funktionalitet eller et klassisk og retro hverdagsur. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.