Festina - mere end 100 års erfaring. Din garant for kvalitet


Med rødder helt tilbage til 1902, har Festina mere end 100 års erfaring bag sig. Siden da, har udviklingen udviklet sig med enorme kvanteskridt, og her mange år senere, er Festina en af de største urproducenter i hele verden. Siden 1993 har Festina også været placeret i Frankrig, hvor de under strenge kvalitetsstandarder laver nogle af markedets allerbedste ure til mænd og kvinder. Derudover har mærket også været hovedsponsor i den prestigefyldte Grand Tour, nemlig Tour De France. Så tag bare og kig ovenstående udvalg igennem med det samme, og forelsk dig i dette helt fantastiske mærke med det samme.

Derfor skal du vælge et Festina ur


Hvis du er til et luksuriøst brand, der oser af stil, men som du stadig kan bære de fleste steder uden problemer, og som ikke behøver koste en formue - så er Festina det rette valg for dig.
Især Festinas sporty sortiment er for dig, der ikke vil vælge mellem brandets knivskarpe elegance og den robusthed, der gør Festina elsket af sportsentusiaster verden over. Festina har samtidig et bredt udvalg af ure i flere forskellige stilarter. Du kan få et Festina guldur, men også ure i rosegold, sølv og mange andre farver. Er du vild med Swarovski, kan du også få et ur med funklende Swarovski sten.

Vores udvalg af Festina ure


I vores store udvalg af Festina ure finder du ure til enhver smag. Vi forhandler smukke og feminine Festina guld ure, og eksklusive dameure med Swarovski krystaller.

Du finder desuden også det populære Chrono ure som fx det berømte Festina Chrono Bike - brandets smukke Chronograph ure med et design, der trækker meget inspiration direkte fra cykelsportens racercykler, og med både forstærket glas og stållænke eller silikonerem. Er du vild med livet under vand, så forhandler vi også en masse Festina dykkerure som er vandtætte ned til 200 meter, så du ikke skal bekymre dig, uanset vejret eller vanddybden.
Sidst men ikke mindst, forhandler vi den eksklusive og populære Swiss Made Collection. Alle urelskere ved, at Schweiz er lig med ure i uforlignelig kvalitet og præcision i verdensklasse. Og Festinas Swiss Made er ingen undtagelse.

15 % rabat på alle vores Festina ure


Men selvom Festina laver nogle af markedets allerbedste produkter, behøver det ikke at være dyre ure. Uanset om du leder efter billige herreure eller lækre, men økonomiske ure til kvinder, får du hele udvalget hos os til virkelig konkurrencedygtige priser. Hos GoldenTime får du 15% rabat på alle vores Festina ure, og dermed et bredt udvalg af ure til skarpe priser.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores ure, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Festina køb i dag.