Festina - mere end 100 års erfaring. Din garant for kvalitet

Med rødder helt tilbage til 1902, har Festina mere end 100 års erfaring bag sig. Siden da har udviklingen udviklet sig med enorme kvanteskridt, og her mange år senere, er Festina en af de største urproducenter i hele verden. Siden 1993 har Festina også været placeret i Frankrig, hvor de under strenge kvalitetsstandarder laver nogle af markedets allerbedste ure til mænd og kvinder. Derudover har mærket også været hovedsponsor i den prestigefyldte Grand Tour, nemlig Tour De France. Så tag bare og kig ovenstående udvalg igennem med det samme, og forelsk dig i dette helt fantastiske mærke med det samme.

Derfor skal du vælge et Festina ur

Hvis du er til et luksuriøst brand, der oser af stil, men som du stadig kan bære de fleste steder uden problemer, og som ikke behøver koste en formue - så er Festina det rette valg for dig.
Især Festinas sporty sortimenter er for dig, der ikke vil vælge mellem brandets knivskarpe elegance og den robusthed, der gør Festina elsket af sportsentusiaster verden over.

Vores udvalg

Vi har Festina ure til enhver smag:
Smukke dameure med Swarovski krystaller.
Det berømte Festina Chrono Bike - brandets smukke Chronograph ure med et design, der trækker meget inspiration direkte fra cykelsportens racercykler, og med både forstærket glas og stållænke eller silikonerem.
En masse Festina dykkerure - vandtætte ned til 200 meter, så du ikke skal bekymre dig, uanset vejret eller vanddybden.
Swiss Made Collection - alle urelskere ved, at Schweiz er lig med ure i uforlignelig kvalitet og præcision i verdensklasse. Og Festinas Swiss Made er ingen undtagelse.

15 % rabat på alle vores Festina ure

Men selvom Festina laver nogle af markedets allerbedste produkter, behøver det ikke at være dyre ure. Uanset om du leder efter billige herreure eller lækre, men økonomiske ure til kvinder, får du hele udvalget hos os til virkelig konkurrencedygtige priser.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores ure, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Festina køb i dag.