Mads Z – Mere end 25 års erfaring

Mads Ziegler er stifteren af Mads Z. Mads Ziegler er både direktør og designeren bag smykkerne og han har mere end 25 års erfaring i branchen. Mads Ziegler brænder for at formgive og designe smykkerne og har en stor respekt for de ædle materialer. Hvert år udkommer der 2 nye kollektioner, som kombinerer klassiske undertoner og nye trends.

Derfor skal du købe et Mads Z smykke

Hvis du er på udkig efter et stilfuldt smykke med fokus på design og ædle materialer, så er Mads Z et godt valg. Stilen er en kombination af klassisk elegance og moderne trends. Mads Z har i 2021 taget et miljøbevidst valg om udelukkende at bruge 100% recycled guld og sølv. Hele sortimentet er bestående af Mads Z øreringe - Mads Z armringe – Mads Z armbånd – Mads Z ringe – Mads Z halskæder.

Vores udvalg af Mads Z smykker

Vi har et stort udvalg af Mads Z smykker til enhver smag. Hvad enten du er på udkig efter en eksklusiv diamantring eller en smuk Rainbow ring, så har vi det her hos GoldenTime. Søger du en Mads Z armring så har vi også et udvalg af disse. GoldenTime er autoriseret Mads Z forhandler.

Mads Z Luxury Rainbow

Luxury Rainbow er en populær serie fra Mads Z. Den smukke og eksklusive serie er inspireret af regnbuens farvespektrum, som kommer til udtryk med de farvestrålende og funklende ædelsten. Fælles for alle smykkerne i Mads Z Rainbow serien, er at de er lavet i 14kt guld og ædelsten. Mads Z Luxury Rainbow serien er bestående af ring, øreringe, armbånd og halskæde.

Mads Z Crown

Crown fra Mads Z er en eksklusiv serie af diamantsmykker i klassisk design. De elegante smykker er skabt til at blive båret hele livet – stilrene og tidsløse. Smykkerne er kreeret i 14kt rød – eller hvidguld og de funklende diamanter er i kvaliteten Wesselton SI. Er du på udkig efter en diamantring eller forlovelsesring? Så er Crown serien fra Mads Z det perfekte valg. Du kan også finde diamantøreringe og diamantvedhæng i samme serie. Crown smykkerne kan indenfor 2 år fra købsdato opgraderes til en større diamant, hvor du blot betaler differencen.

Dansk autoriseret forhandler

Mads Z er et velkendt og etableret dansk smykkebrand. GoldenTime er stolte af at være autoriseret Mads Z forhandler og har gennem tiden opbygget en ekspertise indenfor brandet.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til mærket eller vores smykker, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Mads Z køb i dag.