Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Nuran – Et smykkebrand der fokusere på det der funkler

Nuran smykker startede ud med at lave smukke vielsesringe. Men som årene er gået, begyndte de at udvide produktion, så de kunne lave fortryllende kollektion med funklende brillantsmykker. Både øreringe, ringe, armbånd, halskæder og vedhæng.

Derfor skal du købe et Nuran smykke

Nuran er leverandør af elegante vielsesringe og smykker i guld, med funklende brillanter og ædelstene. De leverer til guldsmede i Danmark og norden. Firmaet består af mange dygtige og engagerede medarbejdere, hvor alle har flere års erfaring fra guldsmedbranchen. Med et Nuran smykke, får du din personlighed og udseende til at stråle endnu mere. Nuran går meget op i, at deres smykker har den bedste kvalitet, så du er helt sikker på at have dit unikke smykke i flere år.

Vores udvalg af Nuran smykker

Nuran har designet mange flotte kollektioner, bl.a. de populære serier Empire og Twinkle. Nuran sælger ringe, øreringe, halskæder, armbånd, vedhæng og navnesmykker. De går meget op i kvaliteten på deres smykker og de er vild med at designe deres smykker med enestående diamanter og ædelsten i flere forskellige størrelse, der er alt fra små, til store og til farvede.

Nuran ringe

Nuran er mest kendt for deres ringe, da de startede deres virksomhed op omkring deres fantastiske vielsesringe. Som tiden gik, udviklede virksomheden sig, og de laver nu ringe til enhver begivenhed eller til daglig brug. Deres ringe er prydet med smukke diamanter og ædelsten.

Nuran øreringe

Nuran’s øreringe er fyldt med smukke diamanter og eller farvede ædelsten. Øreringene er alle designet i enkle og elegante former. Nogle er designet med en hamret overflade, nogle med en blank eller mat overflade mm.

Nuran halskæder og vedhæng

Nuran halskæderne er enkle og flotte. Nuran vedhængene er prydet med diamanter og farvede sten. Det vil dermed være helt perfekt at sammensætte et enestående vedhæng på en smuk kæde. Mange af deres vedhæng er inspireret af kærligheden, og det formår de også at få ud i deres design af vedhæng.

Nuran armbånd

Nuran har et lille og enkelt udvalg af armbånd. Armbånd der er designet med et feminint udtryk, som gør dem moderne og tidsløse. I alle armbåndene er der enten tilføjet farvede sten eller diamanter. Dette fuldender det smukke design og outfit.

Spørg endelig!

Har du spørgsmål til vores smykker eller til mærket, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter. Så vil du blive guidet videre mod dit næste Nuran køb.