Skagen

Her på siden finder du vores enorme sortiment af Skagen ure. Skagen er et kendt brand - særligt i forhold til deres tidsløse og klassiske design. Idéen bag urene er at kombinere det stilrene, danske design med nytænkning. Gennem tiden er det blevet til et hav af kollektioner, som alle tager udgangspunkt i deres kerneværdier. Skagen hylder søsiden af byen, hvor Norden og det Baltiske hav mødes. Se vores udvalg af Skagen ure her, hvor du finder Skagen ure til både mænd og kvinder. Det er bare at finde netop din favorit med det samme, eller læse endnu mere om den ikoniske danske urproducent nederst på siden.

Skagen ure - danske ure med sjæl og kvalitet

Med udgangspunkt i samme simple og minimalistiske stil, kombineret med de klassiske kunstneriske dyder som byen af samme navn er kendt for, har Skagen siden 1989 været garant for at levere nogle af de smukkeste ure, der overhovedet findes på markedet. Bag mærket stod Henrik og Charlotte Jorst, og de formåede på få at bringe dem fra blot at være et af de mange undergrundsmærker der var på denne tid, til at være et globalt super brand.

Siden dengang har Skagen produceret et hav af forskellige kollektioner, og hvad end du leder efter lækre dameure fra Skagen, eller om du ønsker et af de sporty og samtidigt elegante Skagen herreure, så kan du finde dem i udvalget herover. Fælles for de mange kollektioner som Skagen i de sidste 30 år har bidraget med, er at udgangspunktet skal være simpelt og elegant, samt forholdsvis prisvenligt, således alle kan få glæde af det ikoniske mærke. Så bliv inspireret med det samme, eller køb dit næste ur idag. Skulle du brænde inde med nogen spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig godt på vej mod det helt rigtige Skagen ur.