Hurtig levering   •   Gratis fragt fra 299.-   •   Prismatch   •   Tilmeld nyhedsbrev og få 15%

Skagen ure - danske ure med sjæl og kvalitet


Med udgangspunkt i samme simple og minimalistiske stil, kombineret med de klassiske kunstneriske dyder som byen af samme navn er kendt for, har Skagen siden 1989 været garant for at levere nogle af de smukkeste ure, der overhovedet findes på markedet. Bag mærket stod Henrik og Charlotte Jorst, og de formåede på få at bringe dem fra blot at være et af de mange undergrundsmærker der var på denne tid, til at være et globalt super brand.

Siden dengang har Skagen produceret et hav af forskellige kollektioner, og hvad end du leder efter lækre dameure fra Skagen, eller om du ønsker et af de sporty og samtidigt elegante Skagen herreure, så kan du finde dem i udvalget herover. Fælles for de mange kollektioner som Skagen i de sidste 30 år har bidraget med, er at udgangspunktet skal være simpelt og elegant, samt forholdsvis prisvenligt, således alle kan få glæde af det ikoniske mærke. Så bliv inspireret med det samme, eller køb dit næste ur idag. Skulle du brænde inde med nogen spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig godt på vej mod det helt rigtige Skagen ur.

Vores udvalg af Skagen ure


Hos Goldentime finder du et stort udvalg af både dameure og herreure fra Skagen i mange forskellige modeller og designs. Fra Skagen er der urrem som læderrem, lænke, meshlænke, satinrem og silikone kæde, som hver især har et unikt udtryk og egenskab. Ligeledes kan urskiven fås i flere forskellige farver og størrelser. Skagens design kan både være simpelt og stilfyldt eller meget farverigt. Der er derfor noget til enhver smag i udvalget af Skagen Ure hos Goldentime. Du finder Skagen ure der er vandafvisende og i flere forskellige af de populære modeller som Signatur, Freja og Aaren.

Hvis du er på udkig efter et helt bestemt Skagen ur eller udtryk kan du bruge filtreringen i venstre side for at finde frem til den ønskede model.

Derfor skal du vælge et Skagen ur


Næsten uanset hvilket look eller udtryk du ønsker fra dit ur, vil du finde det i udvalget af Skagen ure. Skagen producerer ure i et hav af forskellige designs og der er derfor dameure og herreure til enhver smag. Det er smukke ure i god kvalitet, der samtidig er prisvenlige. Det gør også at de fleste kan være med og alle vil derfor kunne få glæde af et Skagen ur. Det simple og stilrene design gør urene velegnet til både hverdag og fest. Hvis du er på udkig efter et smukt ur, der kan bruges ved alle anledninger er et Skagen ur helt sikkert noget for dig.

Kort om Skagen

Hvilke ure har Skagen lavet?
Skagen står bag kollektionerne Anita, Freja, Holst, Signatur, Signature og Aaren. Alle urene har det til fælles at de har et smukt ydre, som bliver holdt simpelt og elegant. Urenes indre er fuld af kvalitetsmaterialer, som giver dig gode kvalitetsure i smukke designs til prisvenlige priser. Hos Goldentime finder du de mest populære ure fra Skagen, så du hele tiden er opdateret.

Er Skagen et godt mærke?
Skagen er et særdeles godt mærke til dig, som elsker det simple og tidløse. Med et Skagen ur på håndleddet er du altid sikret en god stil. De mange forskellige designs giver dig muligheden for at vælge lige netop det ur, som passer til dig og din stil. Urene er lavet i god kvalitet og til et prisniveau, hvor alle har muligheden for at være med.

Hvilket Skagen ur skal jeg vælge?
Det kan være vanskeligt, når man skal vælge det helt rigtige ur. Inden du foretager købet, kan det være relevant at overveje, hvilket design der passer bedst til din personlighed og stil. Derudover kan det også være relevant at overveje, om uret skal have en funktion såsom chronograph, eller om det kun har til formål at indgå i din stil.

Hvor kan jeg købe Skagen ure?
Du finder et stort udvalg af Skagens kvalitetsure til både mænd og kvinder hos Goldentime. For at sikre at du altid får den bedste pris og vi sammen kan gøre en god handel, har vi indført prismatch. Inden du foretager købet af et Skagen ur, kan det være relevant at overveje, hvilket design og hvilke funktioner uret skal have, så du finder et ur, som passer præcis til din stil.

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder lige det præcis det Skagen ur der matcher din stil bedst, uanset om det er et sporty herreur eller et lækkert dameur. Og husk at du hos GoldenTime altid får gratis fragt.